Новата седмичка с хубавите новини 5.12-11.12

• 9 112
  • 265
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте и от мен.
Пожелавам на всички много хубава седмичка,пълна с положителни емоций и хубави новини  bouquet

# 61
Благодаря Ви за подкрепата и милите думи !!
А по темата за тези препарати, които съдържат млечни вещества, моята докторка ми препоръча един интимен лосион който освен за миеене може да се ползва и за промивки, ползвала съм го и така и се чуствам много добре с него, съдържа и той млечна к-на или млечни бактерии забравих вече точно какво беше, но пише че поддържа естественото ph и го нормализира.Казва дерком феме на  доктор уолф.

# 62
Здравейте,сладуранки Blush

Болна съм Ill и не6о ми е криво днес. yu5.Надявам,се 4е при вас добре zапо4на новата седми4ка..

# 63
  • Стара Загора
Стефо ти не тръгна ли вече Mr. Green Гледам, че си онлайн Blush
Моренски благодаря за инфото...отивам да чета а утре чакам подробности от Теди  bouquet

# 64
  • Sofia
... а утре чакам подробности от Теди  bouquet

НЕма за какво Херич ...... и аз ще почакам  Simple Smile .

# 65
Ако знаете колко ме мързииии  Embarassed обаче се включвам, за да пожелая на mimika от баницата с късметите на Нова година да й се падне нова любов и бебче  Hug Много съжалявам, че това ти се случи точно преди хубавите зимни празници, но съм сигурна, че е за добро. Да знаеш, че ние сме до теб   bouquet
hot chocolate,ходила съм при един-двама лекари и все са ми казвали, че им изглежда всико да е наред и да няма проблем. Обаче нещо вчера ме хвана страх, незнайно защо  Confused
Всички болни, бързо да оздравяват - айде, коледни подаръци имате да правите  Wink
Чао за сега от мен. Лека и изпълнена с любов вечер.  Sunglasses

# 66
  • София-Лозен
Ей тука тъй чИтИетИ!!!

Брей, пък съм печена, това ми е първия линк дето давам така! Мани мани и аз станах един специалист!
Хубаво разгледайте сайта! Моят продукт е Ентеросан S-2 - Противогъбичен! Само че освен него има едни таблетки дето са вагинални. Още не съм ги намерила в сайта, но сигурно ги има. А ей ги на и тях Ентеросан S-V!

# 67
  • София
Здравейте и от мен!:)
Викам си - хайде и аз да ви драсна два реда за начало и да ви пожелая хубава седмица и успехи във всичко!
както винаги понеделника ми беше истеричен и напрегнат, но пък довечера ще празнувам имен ден на любимия и се надявам да поразпусна...  Simple Smile
Ами...приятна вечер и хубави емоции на всички  bouquet

# 68
моя го няма, и аз празнувам с Цви4ката Никулден.   Party Да ми е жив и здрав Колето.  Heart Eyes  Hug
Та ходихме на боулинг с едно притялско семество, познайте кой би. Flutter
Поизпихме по няколко бири, лаф, билярд, свободни игри, трофеи и отидохме в тези нашите познати да довършим ве4ерта. Гледах Бг телевизия. Към 3.00 погледнах към Ванина на дивана, тя заспала седнала, ама спи като ме4ка, все едно никога не си е лягала. Викам, лелеее, кофти майка си.......ама детето много емоции имаше, то беше викове, смях, приказки (нали е женско), каталяса и заспа. Добре 4е сме на село и след 10 минутки беше ве4е в леглото. Пък аз ко прая тук в 4.30? 4акам да ми се доспииии, аааа, и си 4акам Мто, и съм нервна. Добре 4е Колю го няма да го згриза. Утре е фиеста, няма у4илище, няма работа, няма гимнастика. Ще 4етем романа "Джон Къртин" до обяд поне Mr. Green

# 69
  • Стара Загора
Да ти е жив и здрав Колето  bouquet Много здраве, щастие и каквото си желае да му се сбъдне Heart Eyes А почерпката де е Mr. Green Да не мислиш, че тъй ще ти се размине а??? Crazy Ко викаш за боулинга...другите ли биха Mr. Green Мисля, че една пред М. за форума стига за сега....айде слизай от метлата. Mr. Green
И аз съм снощна...тая вечер дваминцата с мъжо у нас на рибка....стига съм скитала по хората Naughty
На имениците - честит празник  bouquet

# 70
Добро утро на всички!Честит празник на всички Hug  bouquetИ моя татко днес е именник,и племенника ми.... PartyДнес дори ще се опитам да сготвя пълнен шаран  chefСтискайте палци!Желая ви много хубав и усмихнат ден Hug

# 71
Добро утро Simple Smile
На всички именици - честито.
Велмар, успех с шарана! Ние сме на гости в мама, тя ще ни напълни шарана, че аз не рискувам. Не ме бива много в готвенето.
И искам да питам нещо. Трябва ли да си правя кръвен тест за да знам със сигурнос дали съм бременна или мога да ида на лекар като минат определени дни след закъснението?

# 72
  • Стара Загора
Ели можеш и тест кръвен да си направиш или да изчакаш за доФтора Party Ако си нетърпелива иди на кръвен тест Flutter

# 73
  • Sofia
Елица и двете можеш да направиш , кръвния тест е ако ти трябва за нещо според мен , ако не чакай си прегледа , той ще каже повече неща от теста , а и дали има нужда от кр. тест евентуално .

Честито на всички именници ! Честит празники на всички !

Сватя , специални честитки на любимия ми сват ! Прати му мноооого целувки , ама сега - горещи , не чак като се върне !  
И що тая фиеста при вас , заради Кольов ден ли  newsm78 , едва ли ... я рекни  пък и аз искам фиеста ама ниету  Sad . Ша идвам при вас , друг начин ... нЕма !

Аз още нямам риба при наличието на мъж рибар , забележете !
И той предлагаше да риболовстваме в Метро ама не се получава , та от кварталното гьолче( магазинче де ) ще е .

# 74
  • София-Лозен

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  !!!!!

Желая ви от сърце всички най-прекрасни изненади да ви сполетят на Коледа !!!!

Общи условия

Активация на акаунт