Новата седмичка с хубавите новини 5.12-11.12

• 9 112
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета. Честит празник на именниците!
Teya, да ти е живо и здраво мъжлето!
Елличка, защо да ходиш да те бодат за кръв? Може и лекар да ти каже дали си бременна с преглед, така или иначе трябва да ходиш на доктор. Май повече от седмица ти закъснява, нали? И положителен тест имаш, така че след някой и друг ден - марш на доктор.
Морена и Теди, мерси за инфото.
Момичета, да ви се оплача - снощи страшно ме болеше кръста и целия гръб дори, плаках от болка. Коремът ме боли като при ову. Възможно ли е да имам толкова болезнена овулация? Пък и е малко раничко за нея... newsm78 Помислих си, че правя бъбречна криза, толкова много ме болеше. Някоя от вас болели ли са я бъбреци, да ми каже каква е болката? А и днес ми е по-добре, ако са бъбреци, минава ли болката или постоянно боли? Моля ви, споделете мненията си, че да се успокоя малко! Praynig

# 76
  • София
Честито на всички именици! Да им е живо и здраво името!Шоколадче, аз страдам от бъбреци. В деня след кризата бъбреците още болят, даже и отпред. Може да си помислиш, че е от корема. Хубаво е ина следващия ден да се почива. Непременно някакъв дебел шар сложи на кръста! Пий по 2 Бусколизина или Дуспаталин, който е по-пречистен.
Боби пък е болен от шарка и си е вкъщи Sad Заради шарката няма да може да яде и рибка, а толкова обича...Аз заради него вчера купих 2 пъстърви. Нали болните от шарка не могат да ядат риба newsm78 Ще разбера след обяд, когато сме на доктор, но някой ако знае със сигурност, да каже.
Пожелавам на всички ви приятно вихрене в кухните довечера и весело празнуване  bouquet

# 77
  • Sofia
Бряхххх Лея аз това за севте го чувам  Shocked , за рибата и шарката де .
И каква ви е шарката , иии ако беше една определена ... и ако можех да си позволя голям период на небебеправене ... веднагически ти водех щерката на гости ама де тоя късмет а  newsm78 .
Леко да му минава на Бобсъна !

# 78
  • София
Още не знам каква е шарката, Моренка. Ще каже чичо доктор следобяд. Но е нещо леко. Той е карал Варицелата, значи я изключвам. Остават Рубеола, Скарлатина или Брусница. Има няколко пъпки на корема, няколко на гърба и няколко на едната ръка. Иначе няма температура, бодър е, има си и апетит. Само дето е леко хремав и го боли гърло.
А ти ела на гости Grinning Ако си карала шарките, за теб няма опасност! Тъкмо Бобчо ще си поиграе с твоята красавица Wink

# 79
Здравейте и от мен.

Имам едно въпрос4е към вас.Колко трябва да е БТ,вслу4ай 4е е настъпила бременност?Преди малко си я иЗмерих и покаЗва6е 37.1
Другата седмица о4аквам все пак да ми дойде.. Confused

# 80
  • София
Ееее, Vessito много си нетърпелива! Температурата трябва да се задържи висока и след закъснението! Не мога да ти кажа стойности, за всеки е индивидуално. Лично на мен и два дни преди М. ми е била 37,4...а после - в деня преди М. или в самия ден - спада и лелката идва. Спри да мериш температурата. Остава само да чакаш. Не се натоварвай допълнително психически! Казвам го от опит, защото точно така съм си внушавала, че съм бременна, а после съм се разочаровала. Все пак ти стискам палци!!!

# 81
  • Sofia
Весито , трябва да е горе - долу на нивото , което поддържа след овуто . Прочети , ще разбереш и други подробности .

Леа , аз за рубеолата биха я довела  и  , въпреки  че съм ваксинирана като ученичка , не ми се правят експерименти  сега .

# 82
Верно,много съм нетърпелива..4ак 6е се побъркам..Май само си въобраЗявам.. ShockedА кога да си направя най рано теста?На самата дата,когато трябва да ми дойде или колко дена след zакъснението?? ThinkingСори,поселден въпрос zа това и пове4е няма да превивам и да zадавам въпроси..

# 83
  • София
За нетърпеливите като тебе тестът се прави на първия ден от закъснението. Успех Peace

# 84
Ето малко да се посмеете. Това ми го изпрати един от колегите. С най-добри чувства, разбира се.  Simple Smile

Жената на 8 години - Слагаш я в леглото и й разказваш приказки.
Жената на 18 години - Разказваш й приказки, за да я сложиш в леглото.
Жената на 28 години - За да я сложиш в леглото, не са необходими дори приказки.
Жената на 38 години - Тя ти разказва приказки, за да те сложи в леглото.
Жената на 48 години - Съчиняваш си приказки, за да не ти се наложи да легнеш с нея в леглото.
Жената на 58 години - Не излизаш по цели дни от леглото, за да не слушаш нейните приказки.

# 85
lea, мерси за инфото и съветите. Дали да не ида на лекар се чудя. А как мразя изследвания и ходене по болници...Дали може ако са бъбреци така да си ми мине и да не се наложи ходене при доктор? А за шарката и рибата и аз не съм чувала, да ти кажа Rolling Eyes, лекаря ще ти каже най-добре. Айде, бързо да оздравявате!
Vessito, ама мнооого бързаш. Давай го по-спокойно, като ти закъснее 1 ден, направи си тест и дано видиш двете чертички..

# 86
Честит Празник на всички именници-Колковци и Колкини!Да са живи и здрави и много усмихнати!Моето мъжле също!хихи
smile3535     animal085 newsm57  261uu kyllmg newsm18
На болничките бързо оздравяване!
На честитилите-благодаря,да ви се връща всичко хубаво,което сте пожелали!
Ние довечера сме на кръчма и ще подаря бельо на любимият...няма да го изненадам особенно,но какво да направя,че обичам такива подаръчета.хихи.Целувки за всички!Усмихнат ден от мен! Hug newsm51

Последна редакция: вт, 06 дек 2005, 17:42 от danidan

# 87
Доброутро честити имен ден на скичи Никета и Николинки  bouquet

# 88
Честит празник на всички именици и на техните близки  smile3525
Нека свети Николай Чудотворец ни закриля и помага, и стават чудеса след чудеса smile3503
Честит празник и на работещите в банки  bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасен слънчев ден ви желая и вкусна рибка за вечеря Grinning Grinning Grinning

# 89
Lea, да оздравява Боби сладък, аз си мисля 4е е по добре да ги изкара вси4ки шарки докато е малък, 4е знам за мъжете не е хубаво като големи да боледуват.
Сватя, Свети Николай е международен светец, тук особено е на голяма по4ит, испанците имат мисля най много празници, дай им фиести.  Laughing Та днес е фиета и по4ивен ден за вси4ки.
Благодаря за пожеланията моми4ета.  Hug
Херо, жено, трябва ти смяна на климата на теб.Ко ши кайш?(от Китай) Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт