Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 421
  • 935
  •   1
Отговори
# 165
Няма начин в заглавието да има "фигура" и да не се стигне до мерене кой е по-по-най....

Аз и в другата тема писах...ама все пак ми е чудно:Що толкоз държите да сте в стадото,като всички?   Laughing

Айде малко индивидуалност ,бе,дами....стига с това уеднаквяване....

# 166
Няма начин в заглавието да има "фигура" и да не се стигне до мерене кой е по-по-най....

Защо? Не виждам логиката.
Пък и макар и да виждам все същите потребителки, дето все едно са приклекнали в поза летящ старт, за да могат да се втурнат в темите да пишат "пък ази съм най-убавата у цело село".
Леко смешно, на места леко пошло, със сигурност безвкусно и някакси комплексирано даже.
Кому е нужно това.

# 167
  • Канада
Красотата има различни измерения.
Но в крайна сметка в живота има много по-важни неща от "манекенските" размери - колко дълги са ти краката, хубаво ли ти е дупето.... Whistling ooooh!

# 168
.........................
По повод на тази тема и др. подобни ми се искаше да пусна тема, но не в диетичния подфорум за количеството храна, което обичайно се сервира в отделните семейства.Защото това също има значение за фигура, здраве и т.н.Ако авторката на темата не възразява, нека тези, които всичко хапват и са по 47-48 кг да споделят и количествата на това "всичко"

Споделям, при мен количеството определено е около 1/2 от това, което ядат жените около мен.
И пак казвам не се лишавам от нищо, но явно ми се иска по-малко.
Менюто ми днес:
Закуска - препечена филия с масло и сирене (овче, друго не употребявам) и 1/2 домат.
Обяд - таратор и 1 кюфте с доматен сос и гарнитура ориз + една филия хляб
Вечеря - порция агнешко със спанак + една филия хляб + 1/2 кофичка кисело мляко.
Най-вероятно ще изям 1/2 пакет чипс довечера пред телевизора.

Не се лишавам от сладко колкото и когато си искам, но примерно не мога да изям на един път сладолед Бос - прекалено ми е голям. Шоколад наведнъж най-много 1/3.
От буклукчави храни като чипс, солети, макдоналдс и т.н. също не се лишавам, но повече от един чийзбургер не мога да изям.

Ако в офиса има почерпка опитвам от всичко, но по малко - пощелива съм какво да се прави. 

Авторката, какво ти пречи да сядаш с мъжа си на масата, но да ядеш по-малко като количество.
Братовчед ми, който беше доста голям и едър мъж се подложи на диета при един известен специалист и то с огромен успех. Основното в неговата диета беше количеството храна, иначе си имаше от всичко.

# 169
Tемата всъщност беше за усилията, които се полагат за добра фигура, не знам защо почти всички пишат само за храната  Rolling Eyes
Освен това ми се струва, да се повторя, че това въобще не е истинският проблем.
Някъде бях чела, че едно нещо се превръща в прекалено когато започне да ти пречи на социалния живот и общуването с околните.

# 170

Пък и макар и да виждам все същите потребителки, дето все едно са приклекнали в поза летящ старт, за да могат да се втурнат в темите да пишат "пък ази съм най-убавата у цело село".
Леко смешно, на места леко пошло, със сигурност безвкусно и някакси комплексирано даже.
Кому е нужно това.

Ето на това му се казва умение за бораване с думи!   bouquet

# 171
Не се карайте, моите бЕдрИ са кат на футболист от толкова зор по пързалките, всички имате по-хубави.  Laughing

# 172
  • София
Изобщо не ми е необходимо да ми казват коя е хубава и коя от село.
Абсолютно ми е ясно.
Обаче не ми е и необходимо на мен да ми казват какава съм и дали съм искала или не искала да казвам това или онова.

# 173
  • Варна
Е,пак доста се задържахте преди тотално да отместите темата и да се скарате.  Simple Smile Не спирам да ви се наслаждавам дами.

# 174

Кому е нужно това.

Ето на това му се казва умение за бораване с думи!   bouquet
Да, голямо "бораване" става  Wink

# 175

Кому е нужно това.

Получава се "гледайтииии, завиждайтииии, дрисли мръснииии" ситуация, в което няма нищо лошо, стига да не е заявена и друг вид претенция... а тя е.

# 176
Ех, Дона, защо отнемате правото на хората да се чувстват красиви и умни? Някак незряло е. Също както и отсрещното поведение.

# 177
А на мен съвсем искрено ми е интересно как се получава така, че определени жени са красиви, стройни -дали полагат огромни усилия за фигурите си или е дар Божи.Не говоря само за форума, а за жените ,които ежедневно са около нас.

Това ,което ми е направило впечатление- някои слаби жени наистина не се ограничават особено, но и не лакомеят да изядат  света.

# 178
  • Варна
Какво толкова обсъждате? Има и такива жени, които броят всяка своя хапка, има и други, които си хапват каквото им се прияде и пак не напълняват. До организъм си е. Не е честно, но е факт, че можеш да изглеждаш добре и без да полагаш кой знае какви усилия. Стига природата да е на твоя страна. Simple Smile

# 179
  • Варна
Не е сериозно да се говори, че слабите са някакви фантоми, които ядат всичко  по много, не спортуват и са слаби.
Няма такъв феномен в природата. За да не надебеляваш, разходът ти на енергия трябва да е повече от поглъщаните калории или поне сравнително идентичен. Иначе се нарушават физичните закони. Или говорим за болестно състояние /нарушаване на хормоналния или ензимния баланс/.

Общи условия

Активация на акаунт