Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 36 918
  • 935
  •   1
Отговори
# 795
На теб ти е важно във форума да те разбират, все пак нямаш друго поприще за изява  Peace
Joy Joy Joy
Твоето е нещо като "Присмял се хърбел на щърбел...!"

Интересно ,ти като ,УЖ,имаш ДРУГО поприще за изява,защо нямаш търпение да отидеш на работа и още от вратата на офиса се хвърляш в Бг-мамма?    Mr. Green
И цял ден киснеш тук,повтаряйки като мантра и до откат едно и също?

На другото поприще не те отразяват ли?    Laughing

Jizzlobber ,естествено ,че на градина!    Mr. Green
Нали детето трябва да се социализира?!    Laughing

Днес определено ми е заяждащо ,може да не ми обръщате внимание....    Grinning

# 796
Така е, Красо - мръсните дебели капиталисти не отразяват моя труд, експлоатират ме яко, без никаква положителна оценка   Laughing

# 797
Andariel, като не слушат им се отнема достъпа до детето. )
Бързо се научават някой.

Дъщеря ми също хляб яде рядко, особено с яденето. От време на време хапва по някоя филия с Рама крем, или разни такива от сорта. Принцеса със сирене, или кайма също може да изяде.
Но пък иначе яде почти всичко, плодове, зеленчуци, всичко обича.
Никога обаче не е била тъпкана, нито съм се разпритеснявала как била слабичка и примерно не си изяла супата на обяд.

# 798
  • София
Сега ми напомнихте с буламачите в градините. Моите като ходеха на градина, храната беше добра, все пак говорим за почти преди десет години. Децата си ядат всичко, проблем няма. Обаче водя малкия за пръв ден на градина, всичко чудесно, отивам да го взема следобяд и лекичко надниквайки в стаята на групата, го виждам нашият седи  сам на едната масичка, пред него чиния с две филии с лютеница, а една лелка нежно (наистина нежно) му казва "докато не си изядеш филията няма да станеш от масата", на което детето отвръща със спокоен тон "добре". Чаках така няколко минути да видя дали детето ще ревне или нещо друго. Не, седи си, нашият, на масата най-невъзмутимо". Като се показах скочи да ме посрещне, а филията най-загрижено беше увита от лелката и трябваше да си я вземем вкъщи. А бях предупредила да оставят децата да ядат колкото решат. Ама, кой ти слуша! Явно някои лелки, също като някои баби, смятат принуждаването към ядене за грижа към детето.

# 799
  • Варна
Бога ми какъв е този панически страх и ужас от слаби деца??!?!?? Нали, ако здравословните му показатели са в норма, не е анемично, апатично и видимо изтощено без причина, значи е добре. Какво по-хубаво от жизнено фино дете?!!?

# 800
ми да де-по-добре да не яде-където и да е-при баба-тъпчене, в градината-буламач, хахаха

Аз точно тъпкането в градината имах предвид. Когато отивах да ги взема, госпожата ми обясняваше най-подролбно какво са яли и какво не са.  И аз всеки път набивах да не ги карат.  Но все пак те бяха притеснени и леко възмутени - каква майка съм.

# 801
Не знам, Богиня.
Тук обаче дебели деца няма, споко...
Треще-от градина до градина-разлика като от Азис до М.Дж. Mr. Green
Нашата ГосподЖа не е възмУтена, напротив-облекчена е, че не трябва да се прави на палячо, за да принуждава някой си да яде, когато не е гладен или не му харесва. Laughing

# 802
Богиня, аз ужас от такива деца не изпитвам....Виж от по-пълни, да.
Никога детето ми не е било слабо, макар и винаги да се движи под нормата, или в най-долната част на нормата. Но си изглежда идеално и със сигурност не е кльощава.

# 803
  • Варна
Аз не за вас конкретно питах Simple Smile А за всички онези силно обезпокоени от слабичкото детенце /горкичкото, ще се свърши/, които го насилват, принуждават, заплашват с поредната порция храна.
Питането ми беше по-скоро риторично.
Представям си аз какъв ужас тип ходеща жертва от Освиенцим съм била за някои лелки, майки и баби. ДОбре, че моите всичките бяха адекватни.

# 804
Аз нали отдавна съм излязла от този филм, но скоро ми направи впечатление - 2 деца на еднаква възраст, едното слабичко, седна  изяде си каквото яде, тихо, кротко. Другото определено пълничко - майката ревна  - Ще ядеш, натуря му в чинията. На нашите изумени погледи отговори - той нищо не яде.   

# 805
Къде ги намирате тези майки...аз такива не съм виждала, дето си гонят децата с филия...

# 806
Според някакво прочуване, което четох наскоро, наднорменото тегло е обратно пропорционално на образователния ценз. Тоест от наднормено тегло страдат повече хората с по-ниски доходи и по-ниска обща култура.
Това изследване беше за Америка!!!!
Там явно е по-евтино да се нахраниш в Макдоналдс отколкото да купиш продукти и да седнеш да готвиш.

# 807
  • Варна
А друго проучване твърди, че поемането на по-малко калории, да кажем 1500ккал/ден вместо препоръчаните 2000ккал./ден води до удължаване на живота и като цяло за по-добър здравословен статус.

# 808
всичко е много относително, имаме тук познат лекар, който е поне 140 килограма/на око 'претеглен' от мен, може и повече да е Crazy/, високообразован и на позиция, която му позволява цената на къщата му да е с няколко нули след цифрата на килограмите му.
-----------

аз днес четох, че японците не консумирали млечни продукти, пиели зелен чай, който прогонвал желязото в организма , което водело до състаряване и затова живеели 100 години. сега се чудя какво да правя - ако си прогоня и малкото ми останало желязо, понеже съм с  тежка анемия, сигурно е едно - ще приключа земните си дни бързо и експедитивно.

# 809
  • София
на кое, на мишките ли?  Laughing Peace Защото, доколкото зная, подобни твърдения  за момента са на ниво експерименти с лабораторни плъхове - на едните давали малко по-малко храна, а на другите колкото могат да поемат и първите живяли повече в сравнение с вторите.

Общи условия

Активация на акаунт