Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 097
  • 764
  •   1
Отговори
# 675

Ето ги двете дами Едже и Мелек да ги почваме ли със доматите?

за тях и какъвто и да имаш зарзават става, егаси мъките душевно-алкохолни дето ни причиняват  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 676

От толкова емоция не забелязваме новата музика преди прегръдката - 2,33 минута , невероятна е ...!? Peace
   http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom#p/u/2/_cf2ZwSY-5M
наистина, Мац, аз я забелязах, че е нова, даже си викам дали няма да я изполдват и във втори сезон  Simple Smile

# 677
Круелка, това как да го разбирам?!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 678
Господа офицеры, и вся остальная непющая сволоч - Будьте здоровы!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Потом наша встреча будеть под столом..!?  Joy Joy Joy Joy Joy

# 679

ма и Фатмето, как си подава бузката  Grinning Grinning Party

# 680
gery, ако не знаш руски ще ти е по-трудно да разбереш.

nelka123, аз друго забелязах. Нашето момиче си подава бузката, малка хитруша!

# 681
gery, от алкохола ли виждаме еднакво? За сега единично.

# 682
Господа офицеры, и вся остальная непющая сволоч - Будьте здоровы!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 683
понеже, неразбираю рискии иезик, да сложа аз един Керим, е като се замисля 2 месеца без него и ми става мъчно -

# 684
О, как прекрасно утром трезвым быть!

# 685
# 686
понеже, неразбираю рискии иезик, да сложа аз един Керим, е като се замисля 2 месеца без него и ми става мъчно -

ДВА МЕСЕЦА ЩЕ ПИШЕМ СЦЕНАРИИ КАКТО НА НАС СЕ ХАРЕСВА Grinning
а НАЕСЕН ЩЕ НИ РАЗКАЖАТ ИГРАТА Heart Eyes hahaha

# 687
За gery със субтитри.

# 688

Гери , от къде изнамери тази снимка - тук гледа на "пангьоз"..!? newsm78

Като , че ли има астигматизъм.., нали сте на няколко питиета , не може да стигнете доматите...!? Joy Joy Joy Joy

Гери ,  как ще ти липсва - 39 серии са пред теб ...какъвто го искаш , най-вече плачещ , но накрая и усмихнат може да го гледаш...ще си връткаме да затвърждаваме...!? Joy

# 689

Гери , от къде изнамери тази снимка - тук гледа на "пангьоз"..!? newsm78

Като , че ли има астигматизъм.., нали сте на няколко питиета , не може да стигнете доматите...!? Joy Joy Joy Joy

Гери ,  как ще ти липсва - 39 серии са пред теб ...какъвто го искаш , най-вече плачещ , но накрая и усмихнат може да го гледаш...ще си връткаме да затвърждаваме...!? Joy
Маци, аз го видях красив, ти го видя с астигматизъм!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт