Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 669
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Здравейте!
Никога до сега не са ми били толкова вкусни всички плодове, въпреки, че ги обожавам.  Мога да карам само на плодове, но ще ми трябват промишлени количества. Всички са ми много вкусни - череши, ягоди, праскови, кайсии... Незнам ако бях бременна зимата какво щеше да е без плодове.
Чета, че всички ставате до тоалетна сутрин. Аз пък странно, че не ставам. Вечер като си легна в 23ч, че сутринта мога и до 9ч да изтрая. После доста постоявам докато изпразня мехура, но издържам, въпреки че корема ми е порастнал. Незнам защо така  newsm78 Даже с мъжа ми си сменихме местата и аз съм отвън, а той ми се чуди защо, като така и така не ставам през ноща.

Дано успеем да се придържаме горе долу към дадените килограми.Аз до момента съм +2. Доста по- малко хапвам от преди, само плодове в повече.

# 616
Намерих една статийка за килограмите, които натрупваме преди раждането:

Бебето: между 3 и4 кг.
Матката: 900 гр
Плацента: 500гр
Гърди: 400гр
Увеличаване на количеството на кръвта: 1,5кг
Липидни резерви: от 2 до 3 кг (мисля че става въпрос за мастните запаси)
Задържaне на вода: 2кг

Разбира се, относително е за всяка бременна.

В  6`тия месец трябва да сме напълняли  от 6 до 8 кг и в края на бременноста между 9 и12кг.

Идеално ще е да е така!!!

# 617
Всяка вечер ставам до тоалетна поне 2 пъти.Предния път към края ставах през 2 часа и се бях научила да ходя със затворени очи ,за да не се разсънвам Laughing Laughing

# 618
Момичета, всичките ви бия с тоалетната.

Аз преди да забременея ставах по 3 пъти през нощта, сега ставам по пет пъти (не преувеличавам!) и установих, че това няма отношение към пиенето на течности. Явно ми е станало навик и няма как да пропусна - ако пък стискам, после не мога да заспя.

# 619
Хайде и аз да се оплача от честото посещение в тоалетната Sad
При мен без преучеличение е горе долу на час,час и половина #Cussing out
Общо взето като си легна към 23,та до сутринта до 7.00 ставам поне 4-5 пъти.Ужасссссссссссс!
 #2gunfire

# 620
Nedinka  ти все пак с тия близнаци са заели по-голяма площ и по те притискат явно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 621
Nedinka  ти все пак с тия близнаци са заели по-голяма площ и по те притискат явно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми може, и без това всички гадости са ми двойни - продължава да ми се гади много, косата ми се омазнява и пада (а навсякъде пише колко хубава ставала), за пъпките, кървенето и окосмяването вече се оплаках 100 пъти. Единствената ми надежда е, че поне едното ще е момиченце. Една приятелка каза, че малките гадинки имали склонност да тормозят майките си, ама май и това не е сигурно. Ще видим дали ще каже нещо доки в сряда - все пак 15 седмица и 5 дни, 3Д ехограф,... Ако ще ги чакаме да се родят, за да ми кажат пола, егати и специалистите!

# 622
хахахахахаах ееее вече трябва да ги види лекаря освен ако не са прекалено срамежливи и не са се скрили  Mr. Green една приятелка така-вече е в 6 месец и още не могат да го разберат това дете кво ще е що ще е  Grinning ама явно ще е момиче щом  е толкова свенливо и се крие , ако беше момченце щеше да е размаха пишката безсрамно  до сега newsm62

# 623
ами  и Кико се кри 9 месеца и така и не знаех какво ще родя,но сега се надявам да разбера още след 3 седмици Praynig

# 624
  • Варна
Много хубаво, че толкова скоро ще ви кажат пола. Аз ще си почакам до 5-я месец, така каза доки. Тогава ще идем в другия и кабинет да направим БХС и да го огледа хубаво. Моля се да се покаже, да не вземе да се крие. Преди седмици не ми беше много важен пола и си имах търпение, ама като ви чета тука и на мен ми се прииска да знам вече  Grinning
Имам усещането за момиче ( а много искаме мъжко) . Мисля женски имена, гледам по- женски цветове на колички и дрешки и така. Вие имате ли усещания за пола?

# 625
  • Beyond the Frontiers
Много хубаво, че толкова скоро ще ви кажат пола. Аз ще си почакам до 5-я месец, така каза доки. Тогава ще идем в другия и кабинет да направим БХС и да го огледа хубаво. Моля се да се покаже, да не вземе да се крие. Преди седмици не ми беше много важен пола и си имах търпение, ама като ви чета тука и на мен ми се прииска да знам вече  Grinning
Имам усещането за момиче ( а много искаме мъжко) . Мисля женски имена, гледам по- женски цветове на колички и дрешки и така. Вие имате ли усещания за пола?

Имам, имам и за втори път ме лъже усещането  Twisted Evil

# 626
Аз имам усещането, че ще е момче. Thinking

# 627
Момичета знаете ли дали мога да сменя наблюдаващата бременноста лекарка и как става това,може би пак трябва да си взема направление от личната.....оххх много съм объркана(((

# 628
Здравейте на всички, туко що се регистрирах, една приятелка ми похвали форума Simple Smile
Искам и мен да ме добавите в декемврийчетата, моя термин е на 24 декември, второ детенце чакам и имам едно момченце на 4 годинки.
Лека и приятна бременност пожелавам на всички мами от форума preggo

# 629
Цвет80, със сигурност можеш а я смениш. Отиваш при личната лекарка и й казваш и тя ще ти даде ново направление. Сестра ми по време на бременността два пъти сменя АГ по ЗК, така че със сигурност може.

добре дошла marinka876 !!!

Общи условия

Активация на акаунт