Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 673
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Маринка876, добре дошла в нашата темичка! Дано да ти е приятно тук!  Hug

За предусещането, аз имам чувството, че ще е момиче още в момента, в който разбрах, че съм бременна. Почти веднага си казах - ооо, то ще е момиче. А през последните 3 месеца се чудих дали предусещането ми за момиче е истинско или е просто защото исках да е такова. Е, оказа се, че най-вероятно ще си е момиченце така че съм била права. Но почти никоя от таблиците за пола не ми позна, също така основно за мъжки имена се сещах и си мислех, че това е знак, че всъщност ще е момче. Както виждате обаче тези неща нямат никакво реално отношение към истинския пол на бебето.

Иначе аз за щастие чак сунтрита ставам до тоалетна, през нощта само 2-3 пъти ми се е случвало засега от началото на бременността. Ние за количка имаме вече 5-6 фаворита  Crazy много труден избор ще е явно. За легълце и аз мислих да чакам ИКЕА да отвори, но те имат само 2-3 модела, които са доста постнички, та мисля от там да си взема разни други неща за бебето, а самото легълце от друго място  Peace

# 631
Цвет80 можеш, но само 2 пъти, а ако се водиш проблемна бременност може и да не стане смяната...

# 632
Да чукна на дърво в началото бях с кървене,но сега всичко е наред))
....и все пак трябва ли да уведомявам старата лекарка,че не искам тя да ме следи или направо да търся нова?   ....просто съм удивена от факта,че вече съм в четвърти месец,а не са ми правили микробиология и цитонамазка-може би не е толкова важно или просто лекарката смята,че не е важно...много трудно комуникирам с нея и за това искам да я сменя.

Благодаря за отговорите момичета)))

# 633
Lilly27 коя бременност я водят проблемна ?
аз примерно щом вече имах кървене и контракции...и лежане в болница май към проблемната група спаднах вече Tired Face

# 634

За предусещането, аз имам чувството, че ще е момиче още в момента, в който разбрах, че съм бременна. Почти веднага си казах - ооо, то ще е момиче. А през последните 3 месеца се чудих дали предусещането ми за момиче е истинско или е просто защото исках да е такова. Е, оказа се, че най-вероятно ще си е момиченце така че съм била права. Но почти никоя от таблиците за пола не ми позна, също така основно за мъжки имена се сещах и си мислех, че това е знак, че всъщност ще е момче. Както виждате обаче тези неща нямат никакво реално отношение към истинския пол на бебето.

Иначе аз за щастие чак сунтрита ставам до тоалетна, през нощта само 2-3 пъти ми се е случвало засега от началото на бременността. Ние за количка имаме вече 5-6 фаворита  Crazy много труден избор ще е явно. За легълце и аз мислих да чакам ИКЕА да отвори, но те имат само 2-3 модела, които са доста постнички, та мисля от там да си взема разни други неща за бебето, а самото легълце от друго място  Peace

# 635

Аз имам усещането, че ще е момиче.

За легълцето съм си избрала ето това  http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/10175462
Мисля, че ще е доста подходящо за декорацията която съм намислила. А пък и е супер евтино.

# 636
За матрака ще съм по взискателна.

# 637
  • Beyond the Frontiers
Мисля, че е време за идейки за новото заглавие.

Аз легла имам - точно 2 - едното е сгъваема кошара, второто дървено. Смятам само да освежа/ пребоядисам дървеното.

# 638
Мисля, че е време за идейки за новото заглавие.

Аз легла имам - точно 2 - едното е сгъваема кошара, второто дървено. Смятам само да освежа/ пребоядисам дървеното.

бъди много внимателна в избора на лак или боя, избирай само такива на водна основа.

# 639
  • Beyond the Frontiers
О, да, имам опит вече. То и без това в момента другите и за мен са вредни.

# 640
Ние пък сменихме на малкия леглото миналото лято и сега ме е яд,направооооо smile3515 Много ме е яд,ама свършено. Нали уж голям вече...кой да мисли,че винаги сме искали и планували второ....
Утре съм на лекар и ако пак не видя пола,ще се гътна! Crazy Много искам вече. Ама да си призная не искам момче...не че ще го върна  Mr. Green но много искам момиченце. Дано ми се усмихне късмета.  
Иначе за легълца не съм гледала много. Даже незнам къде да гледам. Честно казано ако има онлайн от къде да разгледам всичко и после само да купя  Laughing мързела ме мъчи много...

# 641
Извинявам се за израза.. точния израз е рискова бременност, но не мога да кажа точно коя се води такава... аз ако нях на твое място щях да ида при личния лекар да си му кажа че искам да си сменя ЖК и той ще ти каже най-добре... иначе и моя по ЖК не е много сговорлив. Веднъж ме пита искам ли да ми пусне сега микробиология и аз тогава му казах не, но ми каза ако реша че имам нужда по някое време да си кажа. Мисля на следващата ЖК да го направя.

# 642
Здравейте мами  Hug аз да се похваля днес бях на преглед видях бебо добре си е Heart Eyes расте,а аз не нараствам нито с грам  Embarassed и се чудя кога вече ще почна да пълнея  newsm78 все пак си мисля че е по-добре да ги качвам постепенно а не да се издуя като плондер изведнъж  ooooh! но да не се отчайвам все ще се издуя и аз нали Laughing Гледам че маи всички мами вече почти нямаме сериозни проблеми с бременноста и това е много хубаво Praynig остава да чакаме декември месец и да родим едни хубави и здрави бебчета  newsm44 newsm32

# 643
Чака мама първото ритниче от декемврийското мъниче.   как ви се струва за заглавие?  Flutter

# 644
Да ви се оплача - днес се подхлъзнах и паднах по стълбите. Всичко стана много бързо и почти не разбрах какво стана - в крайна сметка резултата ожулен син крак, леко ме наболява кръста тъй като съм го ударила в ъгъла на стъпалото и силно главоболие. Обадих се на доки - но той каза да не се притеснявам тъй като бебето било достатъчно защитено. Аз обаче се притеснявам и то много, затова ще бъда много благодарна ако ми дадете някакъв съвет

Общи условия

Активация на акаунт