Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 681
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Аз обаче се притеснявам и то много, затова ще бъда много благодарна ако ми дадете някакъв съвет

Съжалявам, че си паднала. Кофти и стресиращо. Sad Дано по-бързо мине синката и ожуленото.
Иначе докторът ти е прав, не се притеснявай, бебето наистина е защитено.   bouquet

# 646
Чака мама първото ритниче от декемврийското мъниче.   как ви се струва за заглавие?  Flutter
много ми харесва за заглавие на новата тема Wink

Да ви се оплача - днес се подхлъзнах и паднах по стълбите. Всичко стана много бързо и почти не разбрах какво стана - в крайна сметка резултата ожулен син крак, леко ме наболява кръста тъй като съм го ударила в ъгъла на стъпалото и силно главоболие. Обадих се на доки - но той каза да не се притеснявам тъй като бебето било достатъчно защитено. Аз обаче се притеснявам и то много, затова ще бъда много благодарна ако ми дадете някакъв съвет
не се притеснявай и бързо оздравяване

# 647
Мила ПИПИ М, и аз споделям твоята съдба- днес и аз се подхлъзнах и паднах като си разчекнах краката на двете страни-единия назад като паднах на коляното, а другия, с който се подхлъзнах отиде напред.
Много се стреснах и се уплаших. Коляното ми започна да кърви и се разтреперих, та даже си и поревах, защото много ме заболя. Сега ми е оттекло и ме боли-едва пристъпвам. Само ходя до тоалетна и си гледам евридейката дали всичко е наред. Корема малко ме боли, но само като ходя. И аз съм притеснена, но сега само лежа и гледам да почивам.
Аз не съм звъняла на лекаря - надявам се да се възстановим без проблеми!
Честно казано, Пипи М, благодаря ти, защото малко се успокоих като прочетох какво ти е казал твоя лекар - дано наистина бебчетата ни да са добре защитени! Praynig

Make a pregnancy ticker 

# 648
Чака мама първото ритниче от декемврийското мъниче
Много е актуално за нас харесва ми Лара8 Peace

# 649
Чака мама първото ритниче от декемврийското мъниче.   как ви се струва за заглавие?  Flutter

Супер е!!! smile3521

# 650
и мен много ми харесва идейката за тема , макар че с тая скорост, с която пишем може би ще изпишем още 2-3 теми преди да усетиме ритничетата  Mr. Green Mr. Green

# 651

Супер е!

# 652
и мен много ми харесва идейката за тема , макар че с тая скорост, с която пишем може би ще изпишем още 2-3 теми преди да усетиме ритничетата  Mr. Green Mr. Green
Да и аз така мисля хубаво е заглавието но може би ще е по-добре да си го оставим за по-нататък това заглавиийце  Wink Сега трябва да се измисли нещо за настоящия момент,и аз се мъча да измисля нещичко но нещо не съм на поетична вълна  newsm78

# 653
  • Beyond the Frontiers
Май създадох тема за разговор  Mr. Green
На някой от нас въобще не рано, аз например си усещам вече. Да понякога се бърка с движението на червата и т.н., обаче като ме изрита назад към дупето, не мога да обясня точно за мястото, вече съм сигурна, че е от Пришълеца  Peace

# 654
Всяка вечер ставам до тоалетна поне 2 пъти.Предния път към края ставах през 2 часа и се бях научила да ходя със затворени очи ,за да не се разсънвам Laughing Laughing
И аз бях така с предната бременност. Сега забелязах, че ако малкият спи при баба си, не се будя и не ходя до тоалетна нощем. Но когато си е вкъщи, той се буди поне 2-3пъти и аз всеки път ходя до тоалетна.

Моите колеги всички знаят всичко - дори, че бебетата са от донорска инсеминация. Много държа на откровените отношения и реших да избегна разпространението на слухове още в началото.

Много е важно обаче какви са ви отношенията в работата - нашите са отлични, т.е. за мен беше важно да съм откровена с тях, за да запазя тези отлични отношения.
Аз казах на прекия си шеф, но с него се познавам от години и ми е приятел. На колегите от екипа не знам как да кажа. Аз скоро се преместих в този екип и още не са ми толкова близки. Та честно казано не знам как да подходя. Може би трябва да издебна случай, макар че вече си ми личи:)

# 655
Здравейте мили мои Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Най- накрая се прибрахме вкъщи и се докопах до компютъра. Известно време не живеехме вкъщи. Започнахме основен ремонт, стегнахме и детската стая. Много  се вълнувам какъв ли палавник или палавница ще живее там.
Много много много съм изтървал като гледам колко теми сте изписали и малко ме е яд, че едва ли ще имам време да ги изчета всички. Но за новата съм на линия.

# 656
Мамчета почетете тук просто е уникално забравих коя мама го препоръча линка но и благодаря  bouquet не се бях смяла скоро така Joy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

# 657
Добър вечер и от мен  wavey лелеее ама вие сте изписали темата,кога ще я четааа  Whistling
Аз да се похваля днес бях на преглед вече сме 8см и тежим 101г. и всичко ни е наред,док. каза,че е рано за пола,така,че ще се наложи да поизчакаме,но и аз искам момиченце  Rolling Eyes

Мамии моля ви помагайте по един въпрос, след 3 сед. ще сключваме брак и сме поканила към 30-тина човека,но още не можем да измислим менюто ooooh! моля ви дайте ми предложения и ако е възможно някакви хем хубави, хем евтини варианти, че сега никак не ни е до големи харчове Naughty От друга страна обаче нямаше как да намалим бройката,поканили сме най-близките само. Предполагам, че темата не е точно за тук,ама така и така всяка от нас споделя тук емоциите си,та реших да ви моля за помощ  Peace  Hug

# 658
Хей, titkaa86, добре завърнала се! Hug Вярваш или не, от 1-2 седмици се сещам за теб и направо си ме беше страх да попитам в темичката дали някое момиче знае къде си. Бях се попритеснила. Embarassed Сега виждам, че за хубаво те е нямало. Mr. Green

# 659
marinka 876  welcome welcome welcome и дано ти хареса при нас.
Shadows дано ти кажат,че ще си имаш и една принцеска сега.
Lara8 заглавието е много на място  Peace
Еееее Titkaa 86 и аз си мислих какво ли е станало с теб така като се изгуби.Добре,че е за добро и добре завърнала се!   bouquet
Да ви попитам трябва изследвания да пускам вече,че мен чак сега ме пратиха-знам че трябва да са на гладно и без да си пил вода,но нали ме тръшна един вирус и още не съм се оправила та си мислех това дали ще окаже някакво влияние за изследванията в смисъл да не отчетат не вярно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт