Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 628
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Я да се оплача малко, че ми докривя. Оставихме дъщеричката ни за 2 седмици при баба си в Русе. Бях зле и не можех дори да я извеждам, трябваше да обикалям по изследвания и не исках да виси с мен детето. До сега съм я оставяла само за седмица. Минаха почти 10 дни и вече много ми домъчня. Детето също пита за нас повече, вчера щеше да се разплаче по скайп. Ще ни я доведат в края на седмицата, ама се чудя дали да не хвана утре един ранен автобус и да ида при нея. От друга страна още не се чувствам добре, имам проблеми с ниското кръвно, доста пътувания ни  предстоят и може би не е удачно да рискувам. Знам, че няма верен отговор, ама така ми домъчня...

# 196
Не си . Детенцето е заразно максимум 1-2 дена преди да развие симтомите . Успокой се  Hug

Ох, дано! От твоите уста в Божиите уши дето се вика. Hug Ама нали инкубационният период бил две седмици. ooooh!

# 197
Здравейте, казвам се Гергана на 32 години, имам едно момченце на 5 години и очаквам второто си дете декември. Много бих се радвала да се включа в темата. Simple Smile

# 198
Pipi M, според мен трябва веднага да отидеш на лекар, да те видят най-добре.
И ако можеш повече да лежиш без физически натоварвания , а само почивка.
Пиши какво е станало след срещата с доки

# 199
Не си . Детенцето е заразно максимум 1-2 дена преди да развие симтомите . Успокой се  Hug

Ох, дано! От твоите уста в Божиите уши дето се вика. Hug Ама нали инкубационният период бил две седмици. ooooh!

Ами инкубационния период е 14 дни , но човек не е заразен през цялото това време . Става заразен 1-2 дена преди появата на първите симптоми и остава заразен до пълното изчезване на обрива .  Опасен за зараза е само този период .  Въпреки ,че за детенцето може да е текъл период на инкубация , то още не е било заразно . Станало е заразно 2-3 дена след вашия контакт  ( ако правилно си спомняш кога сте се видели ). Да не говорим ,че може дори да се е заразило след като сте се срещали, защото инкубационния период е максимум 14 дни , но може и да е 2 дни . Никой не знае кога то самото е имало контакт със заразно болния, но това няма никакво значение . Важното е ,че то самото може да разпространява заразата само ден - два преди появата на симтомите. Това всичкото го написах само ,за да кажа ,че на практика за теб опасност няма  Hug

# 200
Благодаря ти много за подробната информация. newsm51 Сега се чухме с мъжът ми и ми каза, че е звънял на личния ни лекар и той е казал, че няма страшно. Поуспокоих се малко за сега. Ама на притеснение да има. Аз ако не бях бременна нямаше да ми пука дори и да се разболея голяма работа, ама сега мисля за бебо и изтръпвам понякога.

# 201
Моля Simple Smile Не се тормози повече по темата . Всичко ще е наред . А витамини можеш да си вземеш и ей така за общо укрепване на организма  Hug

# 202
geri2303 добре дошла и лека бременност.  Hug

Тази сутрин бях в болницата за кръвни изследвания. Вече за месец ме дупчат 3ти път и този път боля доста. Сега остава да чакаме резултатите. Предполагам, че ако има лоши новини ще ми се обадят.

Да ви се оплача за снощи. Мъжът ми беше затиснал завивките и съм спала отвита. Тази сутрин се събудих със силни болки в яйчниците и доста се притесних, бях доста настинала в кръста. Дали това някакси може да навреди на бебчо.  newsm78

# 203
здравейте,бих искала да се присъединя към вас! Embarassed

# 204
Здрастиии!
Само да отбележа, че темата е страхотна. Малко уточнение-каката Ния е от първия брак на мъжа ми, но тя е като моя дъщеря, така че както сте написали - трето може само да ме радва.

Много пишете за тези мъже, но се радвам, че все повече жени са събуждат от летаргичния сън, в който са просто слугини!
Винаги са нужни компромиси и убедена съм, че тези хора, които могат да разговарят помежду си, винаги ще се справят.
Lady Vi, аз не съм карала нито една шарка и просто всяка бременност треперя.

Чао засега, а после ще пиша за резус-фактора.

# 205
Toва за съхранението на стволовите клетки и мен малко ме притеснява. Аз на 29юни имам час в Тукуда  и ще питам как процедират там. Може би работят с някоя фирма. До колкото бях чувала в Белгия има голяма банка за съхранение. Не си спомням освен първоначалната такса, дали не се плаща после и за всяка година съхранение.

# 206
Благодаря, лека и безпроблемна на всички Simple Smile. Аз още не съм си направила нито едно изследване, всъщност се притеснявам въобще да се похваля, преди две години горе долу по това време направих спонтанен аборт и сега чакам поне четвъртия месец за да се радваме.

# 207
Toва за съхранението на стволовите клетки и мен малко ме притеснява. Аз на 29юни имам час в Тукуда  и ще питам как процедират там. Може би работят с някоя фирма. До колкото бях чувала в Белгия има голяма банка за съхранение. Не си спомням освен първоначалната такса, дали не се плаща после и за всяка година съхранение.

Плаща се да . Мисля ,че първоначалната сума включва съхранение 10 години и след това доплащаш за още . Много добре проучете въпроса . Имаше нещо и за това , че могат да дадат твоите клетки на нуждаещ се . Тук обаче не си спомням точно как беше, защото беше много завъртяно . Много хубаво, ама много хубаво трябва да се прочетат всички условия.  Мога да разпитам мои приятели, които замразиха, ако искаш ...

# 208
Здравейте !  Hug
Снощи се теглих качила съм 1 кг.,но аз си хапвам основно тестено ,така че не се учудвам.
Може ли някой да ми обясни как да гледам снимките ,които качвате , ако може на ЛС да не пълним темата ,пък и сигурно много пъти сте казвали,но аз не намерих
Благодаря    bouquet  и успешен ден !

# 209
много се радвам че декемврийсКите мами се увеличават, всеки ден имаме поне по една нова мама  Hug ДОБРЕ ДОШЛИ  Hug  bouquet И СЕ НАДЯВАМ ДА ВИ Е ПРИЯТНО ПРИ НАС И ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО hug newsm68 newsm44 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт