Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 398
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
здравейте на всички,мисля , че трябва да се обаждате на докторите си при най-малкото оплакване.Моя специално ми  е казал да му се обаждам за всичко,няма значение по кое време ако се случи нещо да не ми е наред,аз до сега карам много лека бременност,без гадене, без повръщане, без никакви неразположения,дано да е така занапред и го пожелавам на всички мами такава бременност като моята.А относно бодежите ниско долу,мисля че са от разтягане на матката, но ако са по-продължителни и болезнени потърсете своя лекар.Аз съм на 29ти на преглед и дано тогава се види вече какво ще е бебчо,аз силно се надявам да е момиче, а моя - момче и за име не можем да се разберем,та ще видим какво ще правим....лек и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug Hug

# 691
и да ви питам,усещате ли вече бебоците,аз го усещам още в началото на 3ти месец,а от 2 седмици и как мърда и сутрин ме буди точно в 6 с лекинките си ритничета, много сме щастливи с татото....чувството е невероятно,не мога да го опиша.....
казват че се усеща как рита беб точно на половината на бременността , но при мен е доста по-рано,лекаря ми каза че е нормално и че при всеки е различно

# 692
Не само ,че е индивидуално , ами е и различно за бременностите на една и съща жена . аз например си спомням ,че Вики го усетих в средата на 16-та седмица и то доста еднозначно . Сега съм точно в средата на 16 , а усещам само леко пърхане от време на време ...

# 693
  • София
Аз нищо не усещам, нито пола им знам. Мъка.

Къде ви се намират бебетата? На мен доктора ми посочи, че били още в таза. Вашите по - нагоре ли шават?

# 694
Здравейте, днес ми излезнаха резултатите за Даун ми е 1:1500, за Едуардс 1:18000 и за невралната тръба нисък. Така се успокоих и доктора се зарадва. Макар, че отдолу на статистиката  пише за възрастовия риск е 1:180, но ме успокоиха да гледам горното. Пожелавам на всички хубави резултати.

# 695
Здравейте, аз сега се прибирам от преглед. Всичко с бебчо е наред , имаме си носна костица , а НТ е 1,67.  Сълги сме 5см и тежиме 50г, но за пола каза че е рано и ще ми каже когато е сигурна на 100%. По едно време ми махаше с едната ръчичка та броихме пръстчетата, много мило ми стана. Утре съм на БХС и не зная мога ли да закусвам, да не ми стане лоша в колата.

# 696
Ами лекото  пърхане аз го усещам точно в таза , зад костта - ниско долу .

# 697
Боряна в коя седмица си? Аз миналата седмица бях на БХС и нямах измерена носна кост. Днес я питах защо и тя ми каза че е рано. Иначе НТ беше 1,5.

# 698
Тя носната кост не се мери май, само гледа дали я има или я няма. НТ се мери.
Иначе за разположението на бебетата - на мен на ФМ като ме гледаха много ниско го гледаше - точно над срамната кост, и изцяло си е под пъпа все още. Затова ми стана още по-странно как така ми се издува целия коред почти до гърдите по някой път. Явно това издуване си е от нещо друго.

# 699
  • Beyond the Frontiers
chip4e, много симпатични заглавия. Като за началото на юли, май юлското най-ми допада  Mr. Green

Упойките - изрично питах, в кой месец е безопасно да ми слагат като съм при зъболекар. Обясниха ми, че вече медицината е доста напреднала  Embarassed и си има такива, които по никакъв начин не могат да навредят на мен или на бебето, така че утре отивам, че мъка. Не мога и обезболяващи да пия и вече 3-ти ден глават ми гърми от болка.

Контракциите - могат да са безболезнени. Мен ме заболя чак при раждането, а на апарата се виждаше още седмици преди това, че си имам почти непрекъснато контракции. Иначе точно втвърдяването на целият корем е признака.

Пришълецът е ниско долу, коремът ми е леко издут на една страна и лесно го намирам Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 16:51 от Galactic Voyager

# 700
Тя носната кост не се мери май, само гледа дали я има или я няма. НТ се мери.
Иначе за разположението на бебетата - на мен на ФМ като ме гледаха много ниско го гледаше - точно над срамната кост, и изцяло си е под пъпа все още. Затова ми стана още по-странно как така ми се издува целия коред почти до гърдите по някой път. Явно това издуване си е от нещо друго.

И аз така си мислех, че бебето е около пъпа, но се оказа ниско долу. Според мен корема се издува, защото матката при растежа измества червата нагоре.

# 701
  • София
Пришълецът е ниско долу, коремът ми е леко издут на една страна и лесно го намирам Mr. Green

Леле, кажи наистина ли? Чувствам се като малко дете пред сладкарница. Нещо не мога да схвана как ги намирате. Моите уж са две, уж са по 5 см и пак дори не знам къде са и какво правят. Така като ви чета как си комуникирате с тях и ми иде да се разрева от кеф.

Обаче доктора ми обясни, че подуването на корема се дължало на избутаните черва и сега като си обгръщам корема с ръце и всеки път се сещам, че прегръщам черва пълни с *** и се чувствам много особено Simple Smile

# 702
Боряна в коя седмица си? Аз миналата седмица бях на БХС и нямах измерена носна кост. Днес я питах защо и тя ми каза че е рано. Иначе НТ беше 1,5.
12г.с и 2 дни по ехограф. Показа ми двете очни орбити, каза че има носна кост,горна и долна челюст. Гледа и гръбначния стълб и вътрешните органи.
 Обаче едва хвана НТ , защото беше застанало с лице към нас и не поиска да се завърти.
Освен това ме гледа с вагинален трансдюсер.
Иначе да бебчето и матката чи казаха , че е малко над симфизата , но аз не съм критерии,защото съм последна по термин Mr. Green

# 703
Киара   Joy Joy Joy  И аз като се замисля по някой път как си галя корема и го придържам, а то бебето въобще не е там  Mr. Green

# 704
А пък на мен ми е смешно мъжът ми като ме прегърне горе-долу на нивото на пъпа с цялата нежност, на която е способен , и ме пита : "Как е онова малкото"  Joy . Ми, викам , добре е , ама не е там където го търсиш  Joy

Общи условия

Активация на акаунт