Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 961
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • София, Лагера
Хау!
Малии, сега се излюпвам, Тервел още спи  ooooh! Половината ден мина.
Вчера ненадейно една приятелка ме покани на гости, а тя живее в полите на Витоша и не можах да устоя... също така ненадейно ме поканиха на женска сбирка с шоколадово фондю и сангрия - и на това не можах да откажа! Така че плановете за лениво-лежерно-скучен ден се изпариха  Mr. Green Накудкудякахме се приказно със стари дружки  Party

Биреее, да се оправяш бързо! И нас на нападна някаква гад, Пресиян кашля, аз бях зле, но се оправям, а Тервел... е на кърма и разчитам на нея да го пази. До момента успява, ама то вече и оздравяхме. Wink

Бубс, браво на Влади  Peace.
И Тервел стои сам. Не се притеснявам за крачетата му, щом иска и може... Как го научихме ли... еми той просто не ще да седи, ни да лежи - все в ръцете ми, все да пружинира, да скача.  ooooh! Баси мускулите направих! Честно казано предпочитам по-мързеливичко дете, такова като баткото...

Ети, честит имен ден на Яна!  Flutter

Бандит, и аз се цедя, но не на всяко хранене, когато имам повече кърма.

# 571
  • София, Лагера
айде да допиша, докато малкото още дреме...

ей, Ноеми, браво! как беше срещата със сестра ти? зарадва ли се на яркоочко? Simple Smile
Еми... не  Mr. Green Тя не се интересува много, прояви някаква куртоазия, което пак е нещо...

Ноеми, Тони - как стоите по цял ден навън?
О, как - как дойде. Онзи ден закарах малкото на градина, после в Токуда на лекар (1 час), после на епилация (мъж ми гледа Тервел в обедната почивка), оттам из мола да купя хавлии и да напазарувам за вкъщи(1 час), оттам среща с Какче (бира 2 часа), оттам да взема едни снимки, оттам да взема малкото от градина, после разходка с велосипеда из градинките, после среща в пицарията до нас - така  Crazy Като сложиш и задръствания сумарно 2 часа - ей ти го цял ден  Crazy
Вчера - от градината на гости в Драгалевци, после малко пазар, пак градина и пак гости...

Жоржи чакаме да кажеш за двете черти, може и да е трудно с породени деца, но поне наведнъж ще минава големия зор  Wink
Ех... сега ме навивате и мен май  Laughing... че не съм първа младост и третото бебе няма на 100 да го раждам...

За жегите - у нас не е жега  Rolling Eyes Спим с пижами и се завиваме нощем. Ходя с пантофи, че ми е студено на краката (теракота и паркет)

Бимбим, сънувах, че се ми баба  Crazy ooooh! Т.е. баба ми се е преродила в теб. Подозирах го в съня си, но ти ме изпревари и ми "призна" първа във форума. Еййй, шантава работа!  Mr. Green

# 572
  • София, Лагера
Айде последно, че да се възползвам от съня на беб и да попитам 2 неща:

1. Кърмачки, давате ли вода на бебоците? Аз още не  Confused. Ама в тези жеги Тервел не ще много да суче и като че ли ми намалява кърмата (аз и затова се цедя, за да я поддържам)

2. Изморявате ли се? Аз си лягам към 22-23 и ако не спя до към 10-11 сутринта се чувствам като парцал  Tired

# 573
Здравейте и от мен. Да се разпиша, че почивните дни пак изчезвам.
Ноеми вода давам - малката преди не искаше, но в жегите започна и понякога пие по 30-40 милилитра. Явно топлината си има значение.
По 2 въпрос - вярвам, че никога няма да се наспя, лягам по същото време, но ставам в 5- 5.30. Що годе се държа  Laughing
Браво на Влади. Мишел - добре дошла, радвам се че всичко е зад гърба ви. Бире и ти да се оправяш. Ако пропускам някой да ме извини.
Толкова за сега. Весел уикенд

# 574
  • София, Лагера
Мерси за отговора, Камелия  Peace
Тервел още спи  Rolling Eyes

# 575
  • В две тъмни очички
Айде последно, че да се възползвам от съня на беб и да попитам 2 неща:

1. Кърмачки, давате ли вода на бебоците? Аз още не  Confused. Ама в тези жеги Тервел не ще много да суче и като че ли ми намалява кърмата (аз и затова се цедя, за да я поддържам) Вода, давам от 2-3 седмици и с интерес научих,че е пропила, явно жегите й влияят.Сега остава само да си го създам като навик, че още забравям да нося шишето с мен

2. Изморявате ли се? Аз си лягам към 22-23 и ако не спя до към 10-11 сутринта се чувствам като парцал  Tired Лягам в 12-1 , ставам в 8. Напълно достатъчно ми е! Замисли се дали не се чувстваш като парцал, заради многото спане! Когато спя над 10 часа съм ленива и все ми се спи  Blush

# 576
  • София

Бимбим, сънувах, че се ми баба  Crazy ooooh! Т.е. баба ми се е преродила в теб. Подозирах го в съня си, но ти ме изпревари и ми "призна" първа във форума. Еййй, шантава работа!  Mr. Green

Ноеми, Ноеми, бабиното, отдавна се чудех как да ти призная....

айде поздрав с една баба

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 12:51 от bimbim

# 577
Ноеми аз се мъча да науча Еми да пие, ама тя се глези и си играе с шишето, дъвче го и водата и се стича по брадата и тя се кикоти  Flutter.

за наспиването- най-странното е, че се наспивам и се чуствам през деня свежа, а си лягам към 11 и ставам към 5 и нощем съответно по хиляди кърмения Wink

# 578
Тази игра с шишето я има и при нас. Понякога го дъвче все една е дъвка  Laughing

# 579
Елинка е на АМ и от около месец отказа да пие водичка, отскоро започнах да сипвам във водичката й по 10-15 мл сок и така й харесва, че ще каже човек, че е умряла от жажда..

# 580
  • Пазарджик
На вън е страшно,прибрах ме се към 12ч.Мислех въобще да не излизаме ,но трябваше да вземем нова книга от библиотеката на Таня.И на всичкото отгоре нахраних Нели 1ч. по рано,ама си го изяде детето ,без охота ,и аз го отдадох на жегите и като погледнах часовника ми стана ясно  Embarassed

Ноеми
,Нели пие вода ,но аз и предлагам от доста време,първо чайче после постепенно намалях чая в водата докато не го изчистих напълно.Но не повече от 50-60мл.рядко стига до 100мл.
За спането ,като се събудя сутрин винаги се чувствам наспана не зависимо колко съм спала,но след 15ч.почвам да усещам дали съм спала или не.Но твоето ежедневие е доста  по натоварено  Grinning наситено с много движение и емоции,нормално е да имаш нужда от почивка.

# 581
абе все се каня да ви питам - като пътувате с градския транспорт с количките по 2 билета ли дупчите?

и ние сутринта ходихме до университета, че ме привикаха. голяма жега-голямо нещо!

между другото искам да ви се оплача, че съм в пълен потрес!!! това оранжево ме убива - всичко стана оранжево  - и дара, и дрехите й, и стола, и аз, имаше оранжево дори в носа! как ще го караме не знам. а как се оправяте с тези оранжеви петна?

# 582
  • Пловдив
Здравейте компанията  Simple Smile

Ноеми, вода не давам, ама в тия жеги трябва да почна и това да правя, въпреки че  засега си пишка и ака по мнооого, но той и суче през час, два и през нощта така  Whistling .
За умората, кво да кажа - спя на 2 пъти по около 2-3 часа, но през деня не мога. Уморена съм и ми се спи, но след 1-2 години да се надяваме и аз да спя по цяла нощ  Sunglasses
Бубето е права и аз ако спя повече след това ми се спи повече и се чувствам по-отпаднала.

Днес видях на пазара пресен грах от производител. Мисля да го сваря,обеля и замразя за зимата. Мисля още да направя череши, праскови и кайсии на компот със същата цел.
И аз смятам да накарам мама да направи пюре от праскови и кайсии. Миналата година направи на Виви, но тя въобще не искаше да ги яде. Сега на Стаско ще му ги давам с кашата цяла зима.

И при нас е ужасна жега. Но не пускам климата, че ме е страх пак да не се разболеем, не че аз още не си влача хремата ooooh!

# 583
  • Пазарджик
Елч ,само с домашен сапун перях на Таня петната.Първо ги третирах с него ,изплаквам добре и ги пусках в пералнята.Мога да дам рецепта ,ако решиш.

# 584
тути, много ти благодаря! метни рецептата, ако не ти е проблем.
не знам дали ще се натуткам да го направя, но се опасявам, че войната с петната придобива застрашителни размери, а тепърва започваме Simple Smile

казаха ми, че най-простият сапун "дуру" (или както баба ми го чете - "Дичи" Simple Smile)) също вършел добра работа, но не съм го тествала.

Общи условия

Активация на акаунт