Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
От 114 мин епизод имаме 30 мин. реклама!
Да, ама за сметка на тенджерите на Рекси, този път наблегнаха на храната. smile3506
РС! Сладоледът Магнум ми изглеждаше доста апетитен. smile3502

# 226
  • София
Е, това беше - феър плея над и преди всичко. Ама само от едната страна. Това вече си е направо комично. Сега полицията ще изникне отнякъде, а Бату ще се промуши под вагоните и ще избяга, а после ще предложи на Харун още една последна игра да изиграят - този път наистина честно и по всички правила.

# 227
  • София
...И финал...и кво?  newsm78 Нищо и половина! Този епизод можеехме да го пропуснем....а какво ще гледаме в последните епизоди.....къде ни е сценария.... smile3512
Чакай, споко! Stop Разбра се името на бебето- да не е малко?! thumbsup Вятърчо! newsm74
 Както е тръгнало, всички природни стихии ще бъдат персонализирани Laughing
Добре, де, ама с единия Вятърчо ли ще си останем... Crossing Arms Вятър ги вее тия....умници...сценаристите.... censored censored censoredайде да не съм груба!  Crossing Arms

# 228
Рекси, и от мен благодарност за превода.     smile3525  Няма отърване от този Бату.

Рекси,и от мен благодарности!
Без Бату,хептен няма да има какво да гледаме-ще го държат до финала!
Дано му засече пищова! hahaha hahaha hahaha

# 229
Дами извинявам се за нахалството  Embarassed но искам отново да отправя покана. Hug

НА ВНИМАНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА НЕЗАБРАВИМА ОТ гр.СОФИЯ И ЗА ТЕЗИ КОЙТО СА СЛУЧАЙНО  HugИЛИ НАРОЧНО  Hug В СОФИЯ  .ПОКАНА ЗА ЕДНА НЕЗАБРАВИМА ФОРУМСКА СБИРКА НА  18.06.2011г.  / събота /. АКО НЯКОЙ ПРОЯВИ ИНТЕРЕС ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНИ .ДАМИТЕ КОЙТО МИ ИМАТ ТЕЛЕФОНА МОГАТ СПОКОЙНО ДА ЗВЪНЯТ . Hug

Много ми се иска но няма дас съм в София. Ще гледам снимки Simple Smile  Hug

# 230
  • София
...И финал...и кво?  newsm78 Нищо и половина! Този епизод можеехме да го пропуснем....а какво ще гледаме в последните епизоди.....къде ни е сценария.... smile3512
Чакай, споко! Stop Разбра се името на бебето- да не е малко?! thumbsup Вятърчо! newsm74
 Както е тръгнало, всички природни стихии ще бъдат персонализирани Laughing
В този ред на мисли, как ли се превежда "цунами" на турски??? newsm78
Абе цунами си нямам на идея как е на турски, ама "ай сиктир" знам... #2gunfire #2gunfire

# 231
Ама правят Харун пак на глупак,как може да застане с гръб към Бату... ooooh!
И каза на Еда,че трябва да приключи с това,а пак се смили над Бату,и не можа да приключи-да го беше оставил на полицията!Оф,нещо ми е досадно вече всичко това!
Добре, че наша Еда взе нещата в свои ръце и се обади на полицията.
Дано поне този път да са по-бързи!

# 232
Вай аз май не съм в час като вас гледам в разгара на трагедията т.е. комедията сте  Hug Hug Hug

От мен да се запиша да видя края и да си лягам

# 233
  • София
Цунами може и цунами да си е, понеже си е поначало чужда дума.

# 234
Чакай, споко! Stop Разбра се името на бебето- да не е малко?! thumbsup Вятърчо! newsm74Както е тръгнало, всички природни стихии ще бъдат персонализирани Laughing
Абе цунами си нямам на идея как е на турски, ама "ай сиктир" знам... #2gunfire #2gunfire
Ей това и аз го знам, ама бих искала да науча и нещо по-така, та да има с какво да правя комплименти на сценаристи, режисьори и тем подобни светила на турското кино! smile3516

# 235
  • София
Ама правят Харун пак на глупак,как може да застане с гръб към Бату... ooooh!
И каза на Еда,че трябва да приключи с това,а пак се смили над Бату,и не можа да приключи-да го беше оставил на полицията!Оф,нещо ми е досадно вече всичко това!
Добре, че наша Еда взе нещата в свои ръце и се обади на полицията.
Дано поне този път да са по-бързи!

Абе жените трябва да се слушат понякога. Хубаво го беше заключила Еда и да беше глътнала ключа, та да я чака до сутринта, за да излезе на дуел с Бату.

# 236
Цунами може и цунами да си е, понеже си е поначало чужда дума.
Японска дума е, ама знам ли ги турците, може да си имат турска дума за това явление. newsm78

# 237
  • Стара Загора
Ние отдавна вече гледаме филма "Много шум за нищо", а не "Незабравима" май. Защо Харун отиде на гарата, за да удари 2 шамарчета на Бату и Еда да плаче за него!? Е, нЕмаше нужда.
Доста комично представиха двубоя между двамата. Не можаха да ме трогнат, може би прекъсванията за реклами допринесоха за това.

Рекси, прекрасна си, благодаря ти.

# 238
Чакай, споко! Stop Разбра се името на бебето- да не е малко?! thumbsup Вятърчо! newsm74Както е тръгнало, всички природни стихии ще бъдат персонализирани Laughing
Ей това и аз го знам, ама бих искала да науча и нещо по-така, та да има с какво да правя комплименти на сценаристи, режисьори и тем подобни светила на турското кино! smile3516
Ако е с таз цел само се разделя и променя мелодията
цуна ми ... Embarassed

# 239
  • София
Лека ви нощ от мен, че то какво да коментира човек!  smile3506
Утре нещо смешно може и да съчиня, ама сега ми иде...да ги почвам наред... fight fight fight fight.

Общи условия

Активация на акаунт