Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Само професионализъм hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 346
Пропуснаха да ни покажат погребенията на майките на Арас. Ягодите ги ядат с чепките. Явно много ги мързи.
Е момичета,вярно че снощната серия беше доста безуман,но вие съвсем за най-дребното се хващате  ooooh! Ягодите били с чепките,че и аз така ги ям,като ги мия не ги махам,какво лошо има в това.
Аз "Каква е вината на Фатмагюл" не съм гледала,но не е гаранция че и там няма да го развалят филма,ако има продължение,както с Незабравима-първи сезон беше добре,а във втори започнаха безумията.
Така ги ядеш, ама не те показват във филм. А това все пак трябва да възпитава. Пък особено сега с тази ешерихия коли!
Не мисля че това е най-големия проблем във филма,има толкова повече други детайли,които са съществени.Нека си яде Еда ягодите както иска,бременна е позволено й е да се поглези  Peace
Не казвам да не яде, а да ги измие. То и скъпата рокля може да изцапа.

# 347
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малейййййй...едни ягодови чепки какви проблеми отвориха. ooooh! ooooh! ooooh!
Чак се намеси онази бактерия...актуалната. Crazy

Абе, кви хора сте бееее...филма дали ви харесва или не е без значение. Пишете си и не се занимавайте с такива дребни неща.
Има и друг вариант...правете като мене...в 90% от случайте съм на вариант фрагмани.

# 348
  • Русе
Нещата ще се оправят, ако за последните две серии извикат първия режисьор Ерсой Гюлер да снима. Като е започнал   да  вземе да финализира филма!
Аз имам друга идея - да върнат авторката на сценария-Мюждан Кайсерлъ/и ! Но пак няма да е честно - едни ще о...ат положението, други да им замитат!

# 349
  • Русе
Рекси, ще те затрудня ли да ни кажеш мислите на Бурак ?
- когато чакаше Бату в колата
- когато прегръщаше Ъшъл

# 350
# 351
  • София
Пропуснаха да ни покажат погребенията на майките на Арас. Ягодите ги ядат с чепките. Явно много ги мързи.
Е момичета,вярно че снощната серия беше доста безуман,но вие съвсем за най-дребното се хващате  ooooh! Ягодите били с чепките,че и аз така ги ям,като ги мия не ги махам,какво лошо има в това.
Аз "Каква е вината на Фатмагюл" не съм гледала,но не е гаранция че и там няма да го развалят филма,ако има продължение,както с Незабравима-първи сезон беше добре,а във втори започнаха безумията.
Така ги ядеш, ама не те показват във филм. А това все пак трябва да възпитава. Пък особено сега с тази ешерихия коли!
Не мисля че това е най-големия проблем във филма,има толкова повече други детайли,които са съществени.Нека си яде Еда ягодите както иска,бременна е позволено й е да се поглези  Peace
Не казвам да не яде, а да ги измие. То и скъпата рокля може да изцапа.
Ягодите бяха мити и второ Еда каза на майка Хаят че ще внимава да не изцапа роклята.

# 352
Добър вечер, мили дами (господата не се забелязват на балкона search).
Рекси, още веднъж благодаря за отзивчивостта ти, преводите ти наистина внасят светлина в мрака.  bouquet
Снощната серия очевидно ви е разочаровала, но се очакваше, че така ще се развие действието. Нали трябва да се разтегне някой и друг ластик като за финални серии. Но аз оставам умерен оптимист, че всичко накрая ще завърши добре. Peace Peace Peace Може и да не е точно както искаме ние, зрелищно и по наш вкус, но със сигурност злодеят Бату ще бъде елиминиран, без значение от кого, все ми е едно. Според мен полицията този път ще се намеси навреме. Peace Peace Peace

# 353
Абе я всеки да си яде ягодите както иска, ако искам ще ги ям с листа, чепки и т.н  Joy Joy Joy

Ермелиана ,не се притеснявай Еда няма да хване ашерихия коли  Joy Joy Joy Joy или както се казва  Joy Joy Joy

# 354
Добър вечер, мили дами (господата не се забелязват на балкона search).
Рекси, още веднъж благодаря за отзивчивостта ти, преводите ти наистина внасят светлина в мрака.  bouquet
Снощната серия очевидно ви е разочаровала, но се очакваше, че така ще се развие действието. Нали трябва да се разтегне някой и друг ластик като за финални серии. Но аз оставам умерен оптимист, че всичко накрая ще завърши добре. Peace Peace Peace Може и да не е точно както искаме ние, зрелищно и по наш вкус, но със сигурност злодеят Бату ще бъде елиминиран, без значение от кого, все ми е едно. Според мен полицията този път ще се намеси навреме. Peace Peace Peace

И аз считам, че полицията ще си свърши работата с успех.

# 355
# 356
Добър вечер! Hug Hug Hug

Рекси,благодаря за преводите! Hug Hug Hug

Пепел от рози, ще направя спам , като ти дам пример с друг сериал.
Става дума за сериала "Езел" , нямам представа дали си го гледала някога.
Там главният герой влиза в затвора за убийство  без да е виновен, от страшно добър и невинен човек се превърна в убиец, за да предпази любимите си хора и за да отмъсти.
И аз останах учудена от промяната му , но после разбрах мотивите му. Така че , ако Харун убие Бату, няма да изглежда толкова невъзможно. Peace
Ураганче,гледала съм сериала и разбирам за какво ми говориш.Нe казвам,че е невъзможно,просто базирайки се на това,което видях до сега не мисля,че ще убие някой преднамерено.Но ако убие специално Бату това няма да ме учуди.

# 357
  • София

Е-върна се
Х-винаги се връщам при теб.Какво мислиш за името Рюзгяр,харесва ли ти?Защото нашата любов е като вятър,единствената ми.Без значение къде ,въпреки предизвикателствата ще  запомня само това -този вятър ме връщаше(довеждаше) при теб.(говори на бебето)Разбирам,майка ти ми е много сърдита.От теб ще разбера ли как да ми прости,Рюзгяр?
Е-не,няма да разбереш.Защото като луда се страхувам .Ще си загубя ума ако ти се случи нещо отново,дори ще спра да дишам,Харун.
Х-Имаш право,любов моя.Изживявам твоите страхове.Но всичко е с една единствена цел.За нас с рожбите ни в бъдеще да заживеем щастливо без  никаква пречка пред нас.
Е-като си помисля,че мога да те загуби изпадам в отчаяние,не забравям безизходицата.Повярвай,не искам да изживея отново тези моменти.
Х-шшшшт,тези дни останаха назад и повече няма да ги има в живота ни.Чака ни щастлив живот,любима,вярвай в това.Нищо не  ни повали и оттук нататък няма да успее.В красивите ти очи вече ще има само щастие,единствена,не сълзи

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 00:44 от Слънчогледка Яваш

# 358
Абе я всеки да си яде ягодите както иска, ако искам ще ги ям с листа, чепки и т.н  Joy Joy Joy

Ермелиана ,не се притеснявай Еда няма да хване ашерихия коли  Joy Joy Joy Joy или както се казва  Joy Joy Joy
да не се притеснявам, ама кой ще завърши филма. тогава погледнеш извикали Мелда да се жени за Харун. Тя сега кой знае къде си яде чистички ягоди, екологично чисти, без листа и чепки.

# 359

да не се притеснявам, ама кой ще завърши филма. тогава погледнеш извикали Мелда да се жени за Харун. Тя сега кой знае къде си яде чистички ягоди, екологично чисти, без листа и чепки.

Серията беше такваз тъпня, че освен да се хванеш за ягодите и да се чудиш с бактерия или без бактерия ....-коли Еда-Йозлем се забива първо във WC-то, няма какво да правиш.
За Мелда започвам да мисля, че ще бъде черния лъч в слънчевия сватбен ден на Еда и Харун. Ще се появи на сватбата, за да внесе горчивината и евентуален отворен характер на иначе сладникавия финал, който се заформя.

Общи условия

Активация на акаунт