Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Рекси, ще те затрудня ли да ни кажеш мислите на Бурак ?
- когато чакаше Бату в колата
- когато прегръщаше Ъшъл
Ще ги преведа подробно,но няма да успея сигурно тази вечер със всичко ooooh!

# 361
# 362
Аххх, че ми хареса тази снимка, от този мъж лъха убийствен сексапил...  Crazy Crazy Crazy

# 363
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!  bouquet
Дами,  reverance успокойте топката! Не се нервете! Те това е положението и една рота режисьори да докарат безсилието на сценария е очевадно! Така е като махнаха едниствената жена в сценарния екип, както спомена Вени! Е, нема как да им се получи! Crossing Arms
Зизууууу, м censoredта му на куриерчето, къде ли запиля пратката със сценария....или пък тия не са го разгадали още...щото им е дошло нещо сложно... Ами аз ги разбирам да ви кажа....напълно неразбираемо е един романтичен филм да има романтичен финал. amiiii Какъв е тоя филм дето няма непрекъснато размахване на пищаци, които или не гърмят или гърмят където не трябва, няма реване до припадък и погребения през епизод! Ми то скукаааааааааа....Какви са тия лигавщини...целувки, туй-онуй, сватби и либоФ...тъпо и ординарно!
Само така момчета, давайте смело и....сами си гледайте шедьоврите!  Crossing Arms

# 364
# 365
  • София
Аххх, че ми хареса тази снимка, от този мъж лъха убийствен сексапил...  Crazy Crazy Crazy
Аууу, Кометче!  smile3544 smile3544 smile3544 Филма може вече и да не става за гледане, ама тоя мамин убавец, малиииииииии!

# 366
  • Русе
smile3521 smile3521 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

# 367
  • Русе

Еда си оставяше чепчиците в чинията.

# 368
  • Русе

Смело ни е момичето, не се страхува от Ъшъл.

# 369
  • София
Ямур буди майка си
Я-мамо,мамичко,събуди се мамо.
Е-какво има,едничката ми?
Я-сутрин е,закуската е готова.
Е-баща ти къде е?
Я-долу е,чака те за закуска.
Е-добре скъпа,обличам се и идвам.
Я-побързай,яйцата ще изстинат.

Е-добро утро любов моя,хайде да ходим на закуска,ние сме много гладни.
Х-добре,скъпа идвам
На закуска
Н-като ги видях не издържах и ги взех,да видим дали ще ти харесат.
Е-за мен ли е,много ти благодаря.Каква нужда има.
Н-първо ги виж.
Я-хайде мамо,отвори, го ,отвори го
Е-добре,отварям.Ай,много сладки,много хубави,за тези крачета мисля.Отново ти благодарим.Ниса, първия получен подарък,с благодарност
Н- аз още ще му дам,само да го видя.
Е-Харун,как ти изглеждат?
Х-нещо великолепно.
С-и така твоята обувка е била хвърлена в обора,малка мишкe
Я-че моята обувка защо да е хвърлена в обора?
С-не  видя ли като са ги хвърлили
Я-не видях,кои са ги хвърлили?Червените ли?Мамо,вие защо  хвърлихте обувките ми в обора?
Е-какво?
Я-Синем каза че сте ми хвърлили обувките в обора.Измами ме

# 370
  • София
На мен вече ми мина яда от вчера, даже на забава ме избива и сега с огромно любопитство очаквам да видя докъде ще го докарат! newsm78 Може пък и да ни изненадат приятно и последните два епизода да са наситени със страхотно и смислено действие и да ни наградят с очакван романтичен финал...Кой знае? Ама дали си вярвам?  smile3506 Оптимиста в мен непрекъснато ме ръчка, че всичките усилия са хвърлили във финалните сцени, а песимиста мрънка отзад "Да, бе...те не можаха да направят 30 /от втори сезон/ смислени епизода, та сега баш ще го измислят като за света" Crossing Arms Но, аз съм ги оставила да си се дрънкат тия двамата в мене, а аз вече съм на първи балкон и си чакам представлението  smile3508

# 371
  • София
Рекси, от снощи не съм ти благодарила!  newsm51 newsm51 newsm51
Ама и Синем е досадна като баща си...дразни ме това момиче...много!  Crossing Arms
Вени, страхотни снимки...добре, че актьорите ни са очарователни, та и тия сценки изглеждат много красиви с тях двамата...и Ямурчето, разбира се! smile3521

# 372
  • София
Чудя се, какво още не съм коментирала от снощи...а, сетих се...Арас!  Отбелязах мислено, но не го изразих покрай общото си възмущение, че Нихат започва да излиза от безмислената си роля и вцепенението си и играта му стана много добра. Даже чак снощи забелязах, че има много топли очи! Хареса ми! Едър като мечка, Харун изглежда дребен пред него, агресивен и освирепял, а на моменти очите му излъчваха детска безпомощност и търсене на подкрепа. Когато Харун го нахокваше, той някак примирено свеждаше глава! Много добре изиграно! Да му отдам заслуженото! smile3501

# 373
На мен вече ми мина яда от вчера, даже на забава ме избива и сега с огромно любопитство очаквам да видя докъде ще го докарат! newsm78 Може пък и да ни изненадат приятно и последните два епизода да са наситени със страхотно и смислено действие и да ни наградят с очакван романтичен финал...Кой знае? Ама дали си вярвам?  smile3506 Оптимиста в мен непрекъснато ме ръчка, че всичките усилия са хвърлили във финалните сцени, а песимиста мрънка отзад "Да, бе...те не можаха да направят 30 /от втори сезон/ смислени епизода, та сега баш ще го измислят като за света" Crossing Arms Но, аз съм ги оставила да си се дрънкат тия двамата в мене, а аз вече съм на първи балкон и си чакам представлението  smile3508
Бобоянче, за мое учудване снощи даже не се и ядосах, не знам защо, но очаквах подобни щуротии в серията.  Angry Вече толкова съм свикнала с безумните хрумки на драскачите, че не ми и правят впечатление.  ooooh! Също като теб и мен ме избива на майтап, особено титаничната битка на трети коловоз. smile3555 smile3555 smile3555 Даже и на ума ми дойде песента "черен влак се композира...", представяш ли си... newsm09 smile3506

# 374
Чудя се, какво още не съм коментирала от снощи...а, сетих се...Арас!  Отбелязах мислено, но не го изразих покрай общото си възмущение, че Нихат започва да излиза от безмислената си роля и вцепенението си и играта му стана много добра. Даже чак снощи забелязах, че има много топли очи! Хареса ми! Едър като мечка, Харун изглежда дребен пред него, агресивен и освирепял, а на моменти очите му излъчваха детска безпомощност и търсене на подкрепа. Когато Харун го нахокваше, той някак примирено свеждаше глава! Много добре изиграно! Да му отдам заслуженото! smile3501
Абсолютно те подкрепям, smile3521 поначало и аз симпатизирам на Арас, а снощи образа му бе обърнат на 180 градуса. yes На мен лично тази промяна ми харесва, показа сила и решителност. newsm26

Общи условия

Активация на акаунт