Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе

Ето го и рейтинга, който му разбира...аз виждам само мястото на филма!

# 316
  • София
Еда приспива Ямур
Е-сладки сънища,бебчето ми
Я-Защо останахме тук?Да си отидем в къщи,моля те.Аз не съм спокойна тук.
Е-знаеш,че баща ти иска да останем тук
Я-Поне да не оставам в стаята на Синем.Каквото и да напрая съня ми не идва.Моля те не може ли да спя с теб мамо?
Е-не може,единствена.Ние тук сме на гости,не забравяй.Но ако искаш ще остана при теб докато заспиш.
Я-добре
Е-Хайде заспивай,скъпа,затвори очи.
Я-офффффф

# 317
Пепел от рози, ще направя спам , като ти дам пример с друг сериал.
Става дума за сериала "Езел" , нямам представа дали си го гледала някога.
Там главният герой влиза в затвора за убийство  без да е виновен, от страшно добър и невинен човек се превърна в убиец, за да предпази любимите си хора и за да отмъсти.
И аз останах учудена от промяната му , но после разбрах мотивите му. Така че , ако Харун убие Бату, няма да изглежда толкова невъзможно. Peace

# 318
Пепел от рози, ще направя спам , като ти дам пример с друг сериал.
Става дума за сериала "Езел" , нямам представа дали си го гледала някога.
Там главният герой влиза в затвора за убийство  без да е виновен, от страшно добър и невинен човек се превърна в убиец, за да предпази любимите си хора и за да отмъсти.
И аз останах учудена от промяната му , но после разбрах мотивите му. Така че , ако Харун убие Бату, няма да изглежда толкова невъзможно. Peace
Само се надявам още в първите 5-10 минути на 89 епизод да приключат с Бату , че вече на всички досадиха с него. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 319
# 320
Пак си мисля за притесненията на Еда.
Напълно основателни са, а подценяването им от Харун е лекомислие.
Ако съвсем задълбаем в проблема , ами те дори не са женени.
Ако нещо стане с Харун , Еда остава с две деца, родени извън брак, второто дете,  баща му дори може и да няма възможност да го припознае.
На кого ги оставя ?
На Ъшъл, Бурак ???  Rolling Eyes
Знаем и дереджето на сем. Гюлер.
Така че Харун, отивайки на живот и смърт, трябва да знае какви могат да са последиците и да действа по много по-разумен начин.
Още повече че от самото начало и до сега, Бату го превъзхожда!
На какво разчита, не знам. Сринаха и този образ във филма.
Арас е друго нещо. Той горкият наистина няма вече какво да губи.
Как го оставиха и него, сам като куче.

Наистина сринаха образа на Харун. Най-нереална  за мен беше сцената със срещата им в коридора на влаковия вагон. Харун - гледащ познато и Бату  гневен и агресивен, подсмърчайки/нали знаете това е един негов тик, който прави винаги, когато е гневен и напада/.
Арас беше по-първичен, но по-истински. Тръгна на мъст и това е и то със всички средства. Готов бе да убие.  

# 321
Добро утро, незабравими !
Снощи гледах половината серия, да си призная не ме дразнеше колкото предишната,
дори с неудоволствие изключих компютъра, но сега като чета коментарите ви, разбирам, че съм постъпила разумно, не си е струвало гледането докрай.
Дотам, докъдето гледах, хареса ми Еда.
Действа правилно и това, че се обади на полицията, предполагам тя ще спаси живота на Харун.
Йозлем игра много добре.
Не знаех, че ще се случи, но известно отегчение от познатия вече Харун,
едно и също..., едно и също....
На финала сме, никакво развитие и на другите образи.
Освен в негативен план - Ъшъл.
Арас и Ниса - явно няма нищо да се получи.
След смъртта на любимите му хора, Арас е като ранено животно, не му е до любов.
Всъщност точно от любов се нуждае сега, колко сам е и той....
Беше до Еда в най-тежките й моменти, беше до Едже, макар и по принуда, но беше...
А сега той е съвсем сам, освен с мутрите си наоколо.
И Харун и Еда са му задължени, не разбирам как го оставят сам сега.
Изобщо в този филм доброта, съпричастност, обич , са дефицит.

Привет! Скъпа,поздравявам те, че си успяла да напишеш коментар! Аз въобще  не мога да отлепя и едно  изречение, за да изразя поне възмущение от това, което гледаме! Тоя филм вече не ни отива, да знаете! И трябва да сменяме репертоара!

# 322
  • София
Ниса-Ъшъл-Харун
Ъ-Еда не можа да пропусне да не каже..Та ние не сме от една и съща кръв.
Н-какво лошо видя в Еда,како?
Ъ-ако искаш да започнем отначало.
Н-Ти винаги не си мълчала и си възставала срещу несправедливостта .Накрая ти ще си загубилата,како
Ъ-Ниса не си играй отново с търпението ми.
Н-може би е батко?
Ъ-какво става?Къде е Бурак?
Х-С Арас
Ъ-каква работа има при Арас?
Х-опитват се да намерят Бату
Н-Бату какво е направил отново?И Арас ли е намесен?
Х-Ниса,когато приключи тази работа ще говорим с подробности.Аз да видя Ямур.
Н-видя нали?Бурак все изскача под камъка(т.е.намесен е навсякъде)
Ъ-Не говори без да знаеш
Н-Сигурна съм че говоря истината.

Еда-Ямур-Харун
Е-защо не спиш,единствената ми?
Я-мисля име на брат ми-Топрак става,и Рюзгяр може би,и Емре може да е..
Х-Аз  най- харесах Рюзгяр.
Я-татенце,добре дошъл.
Е-добре дошъл
Х-все още ли не спиш?
Е-не спи,тате.Дъщеря ти тази вечер е много лоша.
Я-но притеснявах се за теб,тате.Отново ли беше с лошите мъже?много се страхувах.
Х-добре,дойдох вече.Няма от какво да се страхуваш.И ти спокойно спи,единствената ми.Хайде,ние с майка ти излизаме и  дъщеря ни да заспива
Я-лека нощ
Е-лека нощ,единствена
Х-лека нощ,ангелчето ми
Я-тате,когато заспя няма да си отидеш нали?
Х-Сутринта ще те събудя с целувка.Сладки сънища,скъпа
Я-Като че ли няма друга стая където да остана,защо в тази

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 17:20 от Слънчогледка Яваш

# 323
Привет и от мен.
Търсим си ние смисъл , дето го няма във филма, а само в главите ни.И нали сме упорти и от най- малката искрица добро правим съзвездие. bowuu
Рядко съм виждала такава зла умисъл и постоянство да развалиш едно добро начало и да го доведеш до неузнаваемост. Въпреки парите, от себеуважение артистите трябваше да кажат йетер или просто баста.Сега ние казваме язък и за тях.
Рекси намира плюса в няколкото минути между Харун-Еда-Яамур. Да си призная-и те не ми попречеха да задремя...И това за втори път.
П.С. Все пак Яамурчето било гладно и искало да си хапне ягодки и то, но нашето момиче много лакомо. Не се сеща да й предложи. Виж майка Хаят е друга прича.

newsm10. И аз заспах! за първи път! На баталните сцени, които уж трябваше да ме държат будна,
поне до сутринта!

# 324
Рекси, благодаря за преводите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Хубава вечер на всички! lovekiss lovekiss lovekiss

# 325
Дааа! Серхан и Йозлем трябваше да направят като Джем Табак! Сега вече са ясни причините заради които смениха режисьора! И подкрепата в аванс, която получи новия режисьор изобщо
не е заслужена! И както писах в един стар пост, тоя са го докарали от улицата!

# 326
  • Русе
Ако някой е виновен, то това са сценаристите, които пишат глупости! Явно на двамата предишни режисьори им е дошло до гуша, затова са напуснали!
Божееееее, останаха 2 епизода! Не мога да повярвам, че така безславно ще завърши сериалчето ни! smile3514

# 327
Oт снощната серия най-впечатляващото е, че продуцентът е орязал разходите за къщата на Харун  и сега всички живеят накуп в чифлика! Или балансите на филма са отрицателни, или парите за разходи източва  в лични сметки като за световно!

# 328
  • Русе

Ooooппаааа, на какво попаднах! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

# 329
  • Русе
Рекси, благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51

Така си и мислех, "Какво е направил Бурак", "Ами Бату?"- Ниса и Ъшъл са в бъзето!После щял да им обясни Харун, като свършело всичко! ooooh! ooooh! ooooh!
Ъшъл беше и си остана заблудена снобка! Ами Ниса, само на интуиция ли да кара?! smile3516

Общи условия

Активация на акаунт