Съдейки от времетраенето май пак рИкламите са били повече от филма.

Аз лично нищо не разбрах...освен, че Бурак е мишок, Ниса пич, Ъшъл злобна гадна кучка.

Ъшълката и Бурак са се намерили...нищо чудно, че и при развод са заедно. Ми те не могат един без друг...такива са боклуци, даже и Синем не пада по долу от родителите си. Тандема Арас-Харун ми Ареса...малко стана "Бандата на Оушън" в съкратен състав.

Майка Хаят определено ми липсваше. Вкараха я на време да внесе свежест в серията.
С риск да ме замеряте с камъни ще споделя, че е крайно време некой да насвие сърмичките на Ямур. Голем лигоч беееееееее....
Баталната сцена Харун-Бату беше "неповторима".

Чудно ми е за кво носиха пищаци като накрая ги фърлиха. Тичаха един срещу друг се едно ще се прегръщат.

И накрая полицията...божеее, ми те моного са заимствали от американските екшъни...полицията ще се яви когато всичко свърши.

Сега да споделя нещо за Бату. Не знам с кой говореше по тела, но мисля, че беше с Мелда или нейния тел. секретар. Вижда се, че и той може да изпитва чувства. Аз съм убедена, че обича Меца. Толкова хубаво щеше да бъде да си останат заедно и да си родят детето. Може би то щеше да ги излекува от злобата и ненавистта към ближния, но нейсе...така са решили сценаристите.
Да обобщя...тази серия беше пълен провал. екипа би трябвало да се засрами. Латино сапунките биха имали повече замисъл от този изтрещел епизод.
Спирам до тук, че се олях. Афедарсен за килиметричния пост, ама да си наваксам за снощи.