Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелеле, нема такъв епизод... ooooh! ooooh! ooooh!

Съдейки от времетраенето май пак рИкламите са били повече от филма. Crazy
Аз лично нищо не разбрах...освен, че Бурак е мишок, Ниса пич, Ъшъл злобна гадна кучка. #2gunfire
Ъшълката и Бурак са се намерили...нищо чудно, че и при развод са заедно. Ми те не могат един без друг...такива са боклуци, даже и Синем не пада по долу от родителите си. Тандема Арас-Харун ми Ареса...малко стана "Бандата на Оушън" в съкратен състав. hahaha Joy кефат тия двамата.
Майка Хаят определено ми липсваше. Вкараха я на време да внесе свежест в серията.
С риск да ме замеряте с камъни ще споделя, че е крайно време некой да насвие сърмичките на Ямур. Голем лигоч беееееееее....
Баталната сцена Харун-Бату беше "неповторима". ooooh! hahaha
Чудно ми е за кво носиха пищаци като накрая ги фърлиха. Тичаха един срещу друг се едно ще се прегръщат.  hahaha Joy смешна история. ooooh!
И накрая полицията...божеее, ми те моного са заимствали от американските екшъни...полицията ще се яви когато всичко свърши. hahaha Joy
Сега да споделя нещо за Бату. Не знам с кой говореше по тела, но мисля, че беше с Мелда или нейния тел. секретар. Вижда се, че и той може да изпитва чувства. Аз съм убедена, че обича Меца. Толкова хубаво щеше да бъде да си останат заедно и да си родят детето. Може би то щеше да ги излекува от злобата и ненавистта към ближния, но нейсе...така са решили сценаристите.
Да обобщя...тази серия беше пълен провал. екипа би трябвало да се засрами. Латино сапунките биха имали повече замисъл от този изтрещел епизод.
Спирам до тук, че се олях. Афедарсен за килиметричния пост, ама да си наваксам за снощи. bowuu bowuu bowuu

# 286
  • Русе
Зизу, давам ти отчет веднага - 7 пъти копсваха за реклами = 30 мин. без да видя тенджерите на Рекси! ooooh! Времетраенето общо беше 114 мин.

# 287
Цитат на: Зизу link=topic=590592.msg1[color=red
[/color]8992741#msg18992741 date=1308211811]

Аз лично нищо не разбрах...освен, че Бурак е мишок, Ниса пич, Ъшъл злобна гадна кучка. #2gunfire
Ъшълката и Бурак са се намерили...нищо чудно, че и при развод са заедно. Ми те не могат един без друг...такива са боклуци, даже и Синем не пада по долу от родителите си. Тандема Арас-Харун ми Ареса...малко стана "Бандата на Оушън" в съкратен състав. hahaha Joy кефат тия двамата.
Майка Хаят определено ми липсваше. Вкараха я на време да внесе свежест в серията.
С риск да ме замеряте с камъни ще споделя, че е крайно време некой да насвие сърмичките на Ямур. Голем лигоч беееееееее....
Чудно ми е за кво носиха пищаци като накрая ги фърлиха. Тичаха един срещу друг се едно ще се прегръщат.  hahaha Joy смешна история.
ooooh!
И накрая полицията...божеее, ми те моного са заимствали от американските екшъни...полицията ще се яви когато всичко свърши. hahaha Joy
Сега да споделя нещо за Бату. Не знам с кой говореше по тела, но мисля, че беше с Мелда или нейния тел. секретар. Вижда се, че и той може да изпитва чувства. Аз съм убедена, че обича Меца. Толкова хубаво щеше да бъде да си останат заедно и да си родят детето. Може би то щеше да ги излекува от злобата и ненавистта към ближния, но нейсе...така са решили сценаристите.
Да обобщя...тази серия беше пълен провал. екипа би трябвало да се засрами. Латино сапунките биха имали повече замисъл от този изтрещел епизод.
Спирам до тук, че се олях. Афедарсен за килиметричния пост, ама да си наваксам за снощи. bowuu bowuu bowuu

Здравейте  hahaha hahaha hahaha hahaha

Зизу нарде таквиз чок гюзел кометарлъци и конушмацъци бацаш. Страшна си!!! Ама то това тяхното Харун и Бату накрая щеизлезне лебедово езеро върху релси  hahaha

Тез сценаристи тотално изперкаха. Такваз глупост немога да я гледам насериозно признавам си. Добре че още не съм я гледала  hahaha

Лек ден на всички незабравими, аз бягам на чооокккк тръстилък.  Hug

# 288
  • Русе
А бе, аз, дето съм голяма бяла птица, ми дойде на ум, че Бату има пищоФче на глезена, а Харун- дето толкова пъти му е ял коварната попара - няма да се сети за номера с пищовите ! doh
Е, не мога да го преглътна това! Crossing Arms

# 289
  • София
....
Чудно ми е за кво носиха пищаци като накрая ги фърлиха. Тичаха един срещу друг се едно ще се прегръщат.  hahaha Joy смешна история. ooooh!

Кмете  Hug ще ме извиниш,че така ти окръцках поста  bowuu
Тази сцена беше извадена от 'Най-смешните животни и хора на планетата'-във влака Бату вика на Харун-хайде да вървим.Къде ще ходите бе,на разходка в парка ли го каниш hahaha hahaha hahaha После насочили пистолети един в друг и се въртят,барем едно танго да бяха врътнали,плътно прегърнати  Joy Joy Joy Joy Joy

# 290
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такааааа, сега докат четох превода на Слънчогледката съм готова на една жертва в името на филма.

Съвсем чистосърдечно отстъпвам своето бойно име "Торнадото" за следващото дете на Еда и Харун. Няма да им търся авторски права само младите да са щастливи. hahaha Joy hahaha Joy
Как е тръгнало ...дъжд, вятър, торнадо...требва да говорим и с Тера да си даде нейното за поредното дете. Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Попе...така е...ама не врътнаха тангото само заради музикалното оформление. Никой не се сети да им пусне "Усещане за жена". hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Вени мерси за статистиката.  bouquet Hug

# 291

Попе...така е...ама не врътнаха тангото само заради музикалното оформление. Никой не се сети да им пусне "Усещане за жена". hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Аааа, благодаря ,че ме подсети  Peace

# 292
Здравейте Незабравими,

Мислех си какво е незабравимото в този филм.

Любовта на Еда и Харун - и да и не, защото беше изпълнена с много противоречия.
Харун - и да и не - защото се бореше но и предаваше любовта си.
Еда - и да и не - защото я показваха в повечето случай като неуравновесена, слаба, незряла за любовта си.
Семействата - уж честолюбиви, но всички членове предаваха честа.
Жаждата за мъст - не логична и фетишизирана, издигната в култ в почти целия филм.

Мисля, че за мен  ще остане незабравима играта на артистите. В каквито и измислени ситуации да ги поставяха, те перфектно се справяха с ролите си. Незабравими ще останат Еда и Харун в моментите, когато бяха заедно, макар и много малко да бяха те. Останалите ситуации, които ни показваха, според мен не бяха логични. Незабравим ще остане като филм, в който са се пролели толкова много сълзи, незабравим ще остане с започване на дадена идея и забравена в следващите епизоди, незабравим ще остане с нелогичните желания на почти всички герои, които трябваше да станат на всяка цена.

В заключение мисля, че филма не отговаря на заглавието си и че ще го забравя много бързо, но вие всички наистина ще останете за мен НЕЗАБРАВИМИ.

# 293
# 294
То бива, бива финансов интерес, ама да напълниш толкоз серии с безсмислени действия и да изкараш героите пълни абдали, не е хубаво. Как не проявиха малко уважение към зрителите.  Това е обидно. Като чета постовете виждам, че филма се гледа от интелигенти хора

# 295
Здравейте Незабравими,

Мислех си какво е незабравимото в този филм.

Любовта на Еда и Харун - и да и не, защото беше изпълнена с много противоречия.
Харун - и да и не - защото се бореше но и предаваше любовта си.
Еда - и да и не - защото я показваха в повечето случай като неуравновесена, слаба, незряла за любовта си.
Семействата - уж честолюбиви, но всички членове предаваха честа.
Жаждата за мъст - не логична и фетишизирана, издигната в култ в почти целия филм.

Мисля, че за мен  ще остане незабравима играта на артистите. В каквито и измислени ситуации да ги поставяха, те перфектно се справяха с ролите си. Незабравими ще останат Еда и Харун в моментите, когато бяха заедно, макар и много малко да бяха те. Останалите ситуации, които ни показваха, според мен не бяха логични. Незабравим ще остане като филм, в който са се пролели толкова много сълзи, незабравим ще остане с започване на дадена идея и забравена в следващите епизоди, незабравим ще остане с нелогичните желания на почти всички герои, които трябваше да станат на всяка цена.

В заключение мисля, че филма не отговаря на заглавието си и че ще го забравя много бързо, но вие всички наистина ще останете за мен НЕЗАБРАВИМИ.

Привет и от мен. Не, няма да го забравиш филма, Мария. Колкото и глупаво и комично вече да изглежда. И ти си го казала защо. А всички ние сме родени от този филм. Няма как само нас да запомниш, а да забравиш филма. Така си мисля аз.

# 296
Привет и от мен.
Търсим си ние смисъл , дето го няма във филма, а само в главите ни.И нали сме упорти и от най- малката искрица добро правим съзвездие. bowuu
Рядко съм виждала такава зла умисъл и постоянство да развалиш едно добро начало и да го доведеш до неузнаваемост. Въпреки парите, от себеуважение артистите трябваше да кажат йетер или просто баста.Сега ние казваме язък и за тях.
Рекси намира плюса в няколкото минути между Харун-Еда-Яамур. Да си призная-и те не ми попречеха да задремя...И това за втори път.
П.С. Все пак Яамурчето било гладно и искало да си хапне ягодки и то, но нашето момиче много лакомо. Не се сеща да й предложи. Виж майка Хаят е друга прича.

# 297
  • София
Ей почти всички мъже в този филм държат да демонстрират голямо геройство  #Crazy #Crazy #Crazy Арас само размахва юмруци и пищови снощи,Харун пък -голяма мъжественост демонстрира,чак до глупост.От една страна го разбирам-иска да приключи историята с Бату веднъж завинаги,за да заживеят спокойно,но не е това начина за решение на проблема.Необходимо ли беше да отива на дуел с бату сам самисчък,поне на Арас да се беше обадил,а той не ще се правя на герой  ooooh! Вижда Еда колко е чувствителна на тази тема и пак върви с рогата напред.Заряза я да се тръшка бременна,усеща че сега е по ранима заради бебето,тя му каза детето в корема ми ще има нужда от баща си,не помисли ли за това,но не Харун повтаря- трябва да приключа този кошмар  #Crazy #Crazy Единствената й молба беше да не отива сам,а не да си зарови главата в пясъка и да не мисли за проблема.От толкова притеснения и нерви ще си докарат някоя беля на главата,особено Еда с тези болки дето има

# 298

Точен коментар в закачлива форма.Ще вметна, че Еда трябваше да е балансът във възпитанието, след разглезването на баба. Но ролята на майка на Яамур не й се отдава напълно. Продължавам да мисля, че в момента "гевезето" hahaha е по-скоро като родител за Еда. Яамур се държи покровителствено към Еда Shocked, особено около Харун!

# 299
  • София
Рекси намира плюса в няколкото минути между Харун-Еда-Яамур. Да си призная-и те не ми попречеха да задремя...И това за втори път.
П.С. Все пак Яамурчето било гладно и искало да си хапне ягодки и то, но нашето момиче много лакомо. Не се сеща да й предложи. Виж майка Хаят е друга прича.
Намирам плюса в Еда-Харун-Ямур,защото това е единствения свеж полъх в цялата безсмислица.Въпреки че вече ме дразнят лиготиите на Ямурчето,прави на маймуна майка си.Харун никакъв го няма във възпитанието,а и Еда само мълчи пред него за сътвореното от щерката.Не й стига геройството на Харун и притесненията,които й създаде,ами и малкото я държи само на тръни.
На Ямурчето хич не й бяха проблем ягодите,а просто се опитваше през цялото време да си надвие на ината-да си ходели в къщи,не искала Синем и да спи в стаята й,искала баща си  #Cussing out #Cussing out Хайде за сватбата разбирам искат с баща й да бъде изнененада,но през останалато време   #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт