Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе

На зелената полянка,
под дърво, на хладна сянка
легнал е Харун с Еда -
припомнят стари времена... newsm47

# 496
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айдеееееее, пак проблеми.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Не ги разбирам тия неща.  Shocked Защо попа, даскала и кмета не са минали на вариант ФРАГМАНИ? newsm78 newsm78 newsm78
Защо действително тези мнения не се отнесат директно към съответните теми?
То не бяха актуални бактерии, то не бяха ягоди с дръжки, то не бе история...запознаване с порядките в гр. Истанбул, кърпи, европейски и антиевропейски настроения...даже и избори.... Crazy Crazy Crazy

Ясно е , че няма какво да се чопка по последната серия, но все пак нека се придържаме към филма.
Аз последните наболели теми не виждам какво общо имат с темата ЗАЩО??? Thinking
Защотооо, освен, че Еда ще хване актуалната бактерия от ядене на немити ягоди с дръжки не виждам нито Харун да участва в избори, нито Еда да си е сложила забрадка, нито Бурак да е европейски настроен, нито филма да ни запознава с порядките в гр. Истанбул.

Заради това, вместо да нападате и да се заяждате най-добре да се съобразите с тези неща.
Вече на всички ни стана ясно колко ВИЕ сте наясно с Българската, Турската и световна истории.

# 497
# 498
# 499
Айдеееееее, пак проблеми.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Не ги разбирам тия неща.  Shocked Защо попа, даскала и кмета не са минали на вариант ФРАГМАНИ? newsm78 newsm78 newsm78
Защо действително тези мнения не се отнесат директно към съответните теми?
То не бяха актуални бактерии, то не бяха ягоди с дръжки, то не бе история...запознаване с порядките в гр. Истанбул, кърпи, европейски и антиевропейски настроения...даже и избори.... Crazy Crazy Crazy

Ясно е , че няма какво да се чопка по последната серия, но все пак нека се придържаме към филма.
Аз последните наболели теми не виждам какво общо имат с темата ЗАЩО??? Thinking
Защотооо, освен, че Еда ще хване актуалната бактерия от ядене на немити ягоди с дръжки не виждам нито Харун да участва в избори, нито Еда да си е сложила забрадка, нито Бурак да е европейски настроен, нито филма да ни запознава с порядките в гр. Истанбул.

Заради това, вместо да нападате и да се заяждате най-добре да се съобразите с тези неща.
Вече на всички ни стана ясно колко ВИЕ сте наясно с Българската, Турската и световна истории.

Това на гърне с похлупак заприлича.
Дали да не почопкаме малко белени семки.За да не спамим.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 16:36 от Златна рибка

# 500

Ееее, дооообре. Мойте семки са страхотен проблем. ОК, чоплете семки само не се превръщайте в съскащи недоволни дами. bowuu

# 501
  • София
СССССССССССССССССС

# 502

Ееее, дооообре. Мойте семки са страхотен проблем. ОК, чоплете семки само не се превръщайте в съскащи недоволни дами. bowuu
Нема проблем бе, Зизу. Чопкаме ги и не протестираме. Екстра партида.Сигурно от Турция са ги доставили? Да не продължавам, че и до олиото може да стигнем. Wink Grinning
Един виц за спама и за да е пълен спам поста ми.  Grinning Разчитам да не го приемеш като съскаща недоволна дама.

Един гей стои на терасата си и яде семки. Внезапно той се изплюл върху един минувач. Човекът извикал:
- Ей, п.д.раст такъв, ако още веднъж ме наплюеш ш’та е.а в г.за!!
- Пу, пу, пу, пу…

# 503
  • Русе
Имам друго предложение - хапнете царевичка или сладолед, топнете си краката в леген с вода...и си представете , че сте на море! Peace

И на близкия фар ви чака...подобен мъж ! Party

# 504

Нема проблем бе, Зизу. Чопкаме ги и не протестираме. Екстра партида.Сигурно от Турция са ги доставили? Да не продължавам, че и до олиото може да стигнем. Wink Grinning
Един виц за спама и за да е пълен спам поста ми.  Grinning Разчитам да не го приемеш като съскаща недоволна дама.

Един гей стои на терасата си и яде семки. Внезапно той се изплюл върху един минувач. Човекът извикал:
- Ей, п.д.раст такъв, ако още веднъж ме наплюеш ш’та е.а в г.за!!
- Пу, пу, пу, пу…

За мен спора приключи, казах каквото имах да казвам.
Поне подадох семките белени...да нема "ПУ, ПУ, ПУ"... пък и ще се запази чистотата в темата. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 505
Едно клипче и от мен на Серхан и Йозлем   Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=uZMc4I7Ulqk

Розовке, аз понеже нали съм по оскарите ти давам от мен ОСКАР за този клип. Напълни ми сърцето с радост. txtloves  love001

# 506
Вени, вярно мнооогооо се отклонихме от темата в петък следобед. Embarassed

Едно клипче и от мен на Серхан и Йозлем   Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=uZMc4I7Ulqk

Розовке, аз понеже нали съм по оскарите ти давам от мен ОСКАР за този клип. Напълни ми сърцето с радост. txtloves  love001
newsm51 newsm51
 Напълни ми сърцето с много усмивки.

# 507
  • София

Х-чакаме,единствената ми.Това е единствения път да достигнем до Бату.
Е-Всичко започва отново,ако можеше да не се връща.
Х-Не се тревожи,този път ще приключи
Е-Всеки път очакваме да свърши,но не става Харун
Х-Край,обещавам ти.След това в нашия живот няма място за нечестивите.

Бурак-така колко ще чакаме?Може би няколко месеца?Така докога ще ме държите?
Арас-Ако се налага ще чакаме и месеци
Б-Това е абсурдно.Остави ме да отида.Докъде ще стигнете с това чакане?Не държите ли на мъжката си дума?...еееее...Тогава какво ще стане.Колко дълго  може да ме задържате тук?Имам семейство.
Х-седни,никъде няма да ходиш.Сядай на стола и се благодари че си жив. (звъни Тарък) Моля,Тарък.Какво,какво цвете?Донеси го тук.

Харун-Тарък
Х-добре дошъл.Божие наказание,долно куче...За това цвете Еда да не научава.
Т-разбира се,не се тревожете.
Х-Кой го донесе в къщи?
Т-Едно дете,каза че е поръчано по интернет.
Х-не попита ли кой ги е поръчал?
Т-Детето не знаеше.Не е имало документ на цветята.
Х-Хитър като змия  продължава да се промъква.Но ще строша главата му.Ти стой тук.Арас може да направи нещо по всяко време.Не се отделяй от тук.
Т-добре,разбрах

# 508
Момичета, от моя въпрос за бонтонаджийките какво се получи? Някакъв спор, който започна от средновековието та до днешни дни. Нека не стигаме до  #2gunfire

Предстоят ни само две серии и всички ние имаме очаквания.Нека да си говорим за тях.
Разбирам, че много от вас участват и във форуми за други сериали. И днес се сетих да влеза в тема 1 на нашият филм. Виждам, че съвсем други хора са участвали в него. Дойде ми идея, ако можем да ги поканим при нас и заедно да изгледаме последните серии. Какво ще кажете? Има ли начин да го направим? Защото аз не съм достатъчно веща по форумите.

# 509
Ами ако няма превод? Значи ли, че е забранено да се пише? Дотолкова се е ориентирал човек, това е коментирал. Може даже и след като прочете превода да си остане на същото мнение. Кой може да каже кое е глупост и кое не? Няма правилник.
Всеки има различни възгледи и познания, въз основа на които коментира. На една степен на познание коментираш едно, на друга друго. Какво странно има?
А някой длъжен ли е да прави превод  newsm78 newsm78 newsm78
Никой не е забранил да се пише,но поне да се пишат смислени постове,а не изсмукани  от пръстите несъществуващи теории.Защо винаги извъртате така нещата  #Crazy #Crazy  Въпроса е,че много често само от картинки човек си изгражда грешна представа за събитията,а след като прочете превода разбира,че  са съвсем различни.Но не, ние трябва първо да оплюем всичко случващо се,а и се чудя на такива хора дето само мрънкат за щяло и нещяло.Ми направете необходимото,отстранете източника на дразнението и проблема е решен  Tired
Ами точно затова, защото никой не е длъжен да прави превод всеки може да си коментира, това, което е разбрал.
Но кое е смислено и изсмукано, никой няма право да определя. Иначе прилича на цензура.

Общи условия

Активация на акаунт