Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Защо преценявате умствения багаж на човек по възрастта?
Сигурно нямам място сред вас, защото съм на 20 ?
С риск да обидя някого, може да съм на 20 , но съм чела коментари на много по-големи от мен жени, които са писали абсолютни глупости.
Така че не съдете за IQ-то на човек по възрастта му  ooooh!

# 511
  • София
А някой длъжен ли е да прави превод  newsm78 newsm78 newsm78
Никой не е забранил да се пише,но поне да се пишат смислени постове,а не изсмукани  от пръстите несъществуващи теории.Защо винаги извъртате така нещата  #Crazy #Crazy  Въпроса е,че много често само от картинки човек си изгражда грешна представа за събитията,а след като прочете превода разбира,че  са съвсем различни.Но не, ние трябва първо да оплюем всичко случващо се,а и се чудя на такива хора дето само мрънкат за щяло и нещяло.Ми направете необходимото,отстранете източника на дразнението и проблема е решен  Tired
Ами точно затова, защото никой не е длъжен да прави превод всеки може да си коментира, това, което е разбрал. Но кое е смислено и изсмукано, никой няма право да определя. Иначе прилича на цензура.
Точно в това е проблема  Peaceкоментира се не какво е разбрано,а каквото сме си съчинили,когато не разбираме речта.А много често това няма изобщо връзка със случващото се.
П.С Да не говорим че много често се питам  "защо ли превеждаме"   newsm78 newsm78 като някои хора не четат и пак пишат  глупости,просто за да си надвият на ината  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 17:38 от Слънчогледка Яваш

# 512
  • Русе
Момичета, от моя въпрос за бонтонаджийките какво се получи? Някакъв спор, който започна от средновековието та до днешни дни. Нека не стигаме до  #2gunfire

Предстоят ни само две серии и всички ние имаме очаквания.Нека да си говорим за тях.
Разбирам, че много от вас участват и във форуми за други сериали. И днес се сетих да влеза в тема 1 на нашият филм. Виждам, че съвсем други хора са участвали в него. Дойде ми идея, ако можем да ги поканим при нас и заедно да изгледаме последните серии. Какво ще кажете? Има ли начин да го направим? Защото аз не съм достатъчно веща по форумите.
Mила, общуването тук е по желание! Някои са напуснали разочаровани от сериала, други- обидени от хора без БОН ТОН...някои си ни четат като "гости", други - като "скрити". Погледни балкона по време на епизод, надхвърляме 100 човека. smile3521

# 513
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момичета, от моя въпрос за бонтонаджийките какво се получи? Някакъв спор, който започна от средновековието та до днешни дни. Нека не стигаме до  #2gunfire

Предстоят ни само две серии и всички ние имаме очаквания.Нека да си говорим за тях.
Разбирам, че много от вас участват и във форуми за други сериали. И днес се сетих да влеза в тема 1 на нашият филм. Виждам, че съвсем други хора са участвали в него. Дойде ми идея, ако можем да ги поканим при нас и заедно да изгледаме последните серии. Какво ще кажете? Има ли начин да го направим? Защото аз не съм достатъчно веща по форумите.
Mила, общуването тук е по желание! Някои са напуснали разочаровани от сериала, други- обидени от хора без БОН ТОН...някои си ни четат като "гости", други - като "скрити". Погледни балкона по време на епизод, надхвърляме 100 човека. smile3521
Aз редовно надничам зад пердето. hahaha Joy hahaha Joy
Вениии, я турни едно легенче с вода и морска сол да охладиме страстите. Joy Joy Joy
Пък аз мога да оспамя с някой и друг слънчоглед... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 514
  • Русе
Рекси, благодаря ти за превода! newsm51 newsm51 newsm51
Това, че не следят темата, си е за тях! Просто обичат да четат само себе си!
Ураганче,не си пали двигателите! Насила можеш да вземеш, но да налееш - не! Peace

# 515
  • Русе

Aз редовно надничам зад пердето. hahaha Joy hahaha Joy
Вениии, я турни едно легенче с вода и морска сол да охладиме страстите. Joy Joy Joy
Пък аз мога да оспамя с някой и друг слънчоглед... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Ииииих, Зизу! Моренце на снимка ви постнах, с цялата гарнитура! На предната страница! newsm62  Знам, че си от надничащите! Нали се смеем заедно по време на епизода?! smile3534

# 516
Ураганче, радвай се на младостта си. Тя е прекрасна. И минава бързо. bowuu
Нямам нищо против да ми казват, че съм на 20 години и че съм руса. Wink

# 517

Ииииих, Зизу! Моренце на снимка ви постнах, с цялата гарнитура! На предната страница! newsm62  Знам, че си от надничащите! Нали се смеем заедно по време на епизода?! smile3534
Еееех, Вениии...аз исках леген, ти декър море с гарнитура постна. hahaha hahaha hahaha
Оффф, как ме е яд, че в сряда не бех у кючека... #Cussing out
Ама за другия епизод мисля да присъствам. Peace

# 518
А ВИЕ ГО ГЛЕДАТЕ, И ПОСЛЕ ВЛИЗАТЕ В ТЕМАТА И ПИШЕТЕ БЕЗБРОЙ ГЛУПОСТИ.
НАЙ-МНОГО ОБИЧАМ КОГАТО ГОВОРИТЕ, БЕЗ ДА СТЕ ПРОЧЕЛИ ПРЕВОДА. ПО КАРТИНКИ НЕ ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРА ЧОВЕК.

Мъдро изказване на един 20 годишен човек  Wink, от тези, които са преди или след 3 часа, както една форумка ни категоризира, много преди категоризацията на Каламитси .
За разлика от часовата категоризация, тази на Каламитси, с успех може да се приложи към всеки един форум и аз поне искрено й се зарадвах !  Simple Smile

Благодаря ти! Обичам да си подреждам нещата - по точки и по групи! Имаше 1-2 предложения за нови групи: изпреварващи и прощални постове, но те по-скоро са прецедент и нямат белезите  на самостоятелна група! И спокойно могат да се включат към съществуващите!

# 519
  • Стара Загора
Розовка, много мило клипче! Припомня ни защо всички сме тук, независимо от сценаристите!
БЛАГОДАРЯ ТИ!
Рекси, сърдечни благодарности за преводите. Снощи ми спряха интернета, та чак до обяд днес, поболях се без вас!

И още веднъж - НАЧАЛОТО!

# 520
  • Русе

Еееех, Вениии...аз исках леген, ти декър море с гарнитура постна. hahaha hahaha hahaha

И на следващия, че и на по-следващия...! smile3521 Нали трябва да срежем финалната лента?!

# 521
  • Русе
Пкутиева, благодаря ти за този хубав спомен!  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves txtloves

# 522

И на следващия, че и на по-следващия...! smile3521 Нали трябва да срежем финалната лента?!
Лелеле, обещавам да съм на линия като Бойко Борисов пред лента и с ножица в ръка. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 523
  • Русе
Кой каквото иска да си гледа, каквито иска рамки да си слага, че и категории да си определя! Свобода на малките и големи народи! Стига ми да не ми размахва пръст и да се прави на велик, а нас - останалите - на тъпаци!
Гледала съм достатъчно турски сериали, някои са ме привличали, други - заинтересували, но никой не ме е ГРАБВАЛ така , както Незабравима! Naughty
Оставам си фенка на сериала, въпреки кусурите на сценаристите и това, че скърцам срещу тях! newsm53

# 524

Общи условия

Активация на акаунт