Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Рекси, благодаря за просветлението! Супер си!

# 256
  • София
Рекси блягодаря, че с твоите преводи ме държиш още будна, иначе от тази тъпотия да съм заспала отдавна. Аз като една голяма бяла птица сключих договор и за мобилен интернет, че да не пропусна нещо накрая защото нета ни нещо прекъсва, а когато съм командиравка, не във всички хотели интернета е добър, иде ми чак да си тегля една. Да приключва вече, че ми писна.

Мария, само твоята покана е за сега светлина в тунела, утре ще ти звънна
Магистра, няма нищо лошо в това да се чувстваш като бившите любимци на бай Джамил, аз също съм в ятото. Rolling Eyes
Ето всички сме големи бели птици  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 257
  • Варна
Лека нощ, дами и господа! bye
 Тая серия беше най-малкото странна, като се има предвид, че остават само още две до края на сериала! Crossing Arms Чудно какво ли ще дават в последните две серии Thinking- неведоми са мислите сценаристки! Hug
Рекси, благодаря за преводите! Kissing Heart baloni

# 258
Кометче, все чакам чудото.Такава любов ни показаха, пък т о нищо чудно в тоз филм няма вече.. Thinking
Златна рибке, погледни го от хубавата страна. В първи сезон наблегнаха на тайната любов между Харун и Еда, hug а във втори акцентират на тайната "любов" между Харун и Бату bash box Това ако не е вълнуващо, здраве му кажи... thumbsup
Как не се сетихме,Кометче,браво на тебе!Това ще да е "възродената от пепелта" любов! hahaha hahaha hahaha
Е точно за това не се бях сетила, честно.  smile3555 smile3555 smile3555

# 259
Рекси блягодаря, че с твоите преводи ме държиш още будна, иначе от тази тъпотия да съм заспала отдавна. Аз като една голяма бяла птица сключих договор и за мобилен интернет, че да не пропусна нещо накрая защото нета ни нещо прекъсва, а когато съм командиравка, не във всички хотели интернета е добър, иде ми чак да си тегля една. Да приключва вече, че ми писна.
Мария, само твоята покана е за сега светлина в тунела, утре ще ти звънна
Магистра, няма нищо лошо в това да се чувстваш като бившите любимци на бай Джамил, аз също съм в ятото. Rolling Eyes
Ето всички сме големи бели птици  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама пък какви сме убавици, тц, тц, тц ...  newsm09

# 260
Лека нощ, дами и господа! bye
 Тая серия беше най-малкото странна, като се има предвид, че остават само още две до края на сериала! Crossing Arms Чудно какво ли ще дават в последните две серии Thinking- неведоми са мислите сценаристки! Hug
Рекси, благодаря за преводите! Kissing Heart baloni
Все си мисля, че това ще е последния сблъсък между Харун и Еда! newsm78
Лека нощ, Дани и приятни сънища на всички, които си лягат! newsm47

# 261
Кометче, все чакам чудото.Такава любов ни показаха, пък т о нищо чудно в тоз филм няма вече.. Thinking
Златна рибке, погледни го от хубавата страна. В първи сезон наблегнаха на тайната любов между Харун и Еда, hug а във втори акцентират на тайната "любов" между Харун и Бату bash box Това ако не е вълнуващо, здраве му кажи... thumbsup
Как не се сетихме,Кометче,браво на тебе!Това ще да е "възродената от пепелта" любов! hahaha hahaha hahaha
Е точно за това не се бях сетила, честно.  smile3555 smile3555 smile3555
яяя и ето го прецедента  #Crazy

# 262

Лека нощ,на цялата компания! Hug Heart Eyes Hug

# 263
Лека нощ! Желая Ви успешен ден!

# 264
Лека нощ и розови сънища на всички лягащи!

# 265
Лека нощ. Пожелавам спокойни сънища

# 266
Добро утро момиче! Благодаря за преводите ! Но може ли някой да пусне линк че снощи не можах да го гледам . Макар че май нищо съществено не са дали . Поне така като ви прочетох с това мнение останах

Лек ден на всички

# 267
  • Русе

Добро утро, незабравими приятели!
Успешен ден и прекрасно настроение ви желая! smile3525

За първи път гледах епизод, в който нямаше НИКАКВО действие! Ама как не мръднаха и на сантим! smile3516  Лично аз съм разочарована! Weary
Може би второстепенните диалози или монолози ще са по-интересни от основните?! smile3506

# 268
Добро утро  Hug

Вчера пропуснах епизода,много накъсваше навсякъде  Sad Но пък като ви прочетох тази сутрин всичко ми стана ясно.
Рекси благодаря ти за разясненията  newsm51 newsm51 newsm51

Желая ви хубав ден    bouquet

# 269
Добро утро незабравими,успешен ден ви желая!:)     

Общи условия

Активация на акаунт