Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Харун какво се пеняви, като и ние знаем, че нищо не може да направи, колко на Мелда! Crossing Arms Naughty
Е сега е моментът да прости на Бату. hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 "Очаквай неочакваното"

Бату да се разплаче и да прости на Харун! smile3532 smile3532
smile3532

И да се приберат прегърнати в къщи на семейната закуска!

# 241
  • София
Ние отдавна вече гледаме филма "Много шум за нищо", а не "Незабравима" май. Защо Харун отиде на гарата, за да удари 2 шамарчета на Бату и Еда да плаче за него!? Е, нЕмаше нужда.
Доста комично представиха двубоя между двамата. Не можаха да ме трогнат, може би прекъсванията за реклами допринесоха за това.

Рекси, прекрасна си, благодаря ти.

Не бе, това си е комедия отвсякъде. Просто няма нужда да се коментира. Всичко е ясно.

# 242
Харун какво се пеняви, като и ние знаем, че нищо не може да направи, колко на Мелда! Crossing Arms Naughty
Е сега е моментът да прости на Бату. hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 "Очаквай неочакваното"

Бату да се разплаче и да прости на Харун! smile3532 smile3532
smile3532

И да се приберат прегърнати в къщи на семейната закуска!
в крайна сметка и той е от това семейство. Зетко! Пък и бълдъзата на Харун не пропусна. hahaha

# 243
Рекси,благодаря ти за превода в ефир!  bouquet
Тази сцена на гарата на мен ми беше много смешна и глупава.Взели малко от този филм,от оня,третия   и я сглобили.Не можаха умните глави да измислят нещо друго.
Бобо,кудя си изпратихте сценария със Зизу,значи...та не са го получили все още newsm78
Не вярвам Бату да застреля Харун.....отново?!?Но ако Бату вземе та се самоубие,това вече ще е нещо Shocked
Бобо,ай сектир не стига,много е нежно!Трябват ни по звучни  hahaha
Кометке,така е и на турски.Явно е международно използвана дума tsunami

пс  ooooh!докато си публикувам отговора вие изписахте 3 страници

# 244
...И финал...и кво?  newsm78 Нищо и половина! Този епизод можеехме да го пропуснем....а какво ще гледаме в последните епизоди.....къде ни е сценария.... smile3512
Чакай, споко! Stop Разбра се името на бебето- да не е малко?! thumbsup Вятърчо! newsm74Както е тръгнало, всички природни стихии ще бъдат персонализирани Laughing
В този ред на мисли, как ли се превежда "цунами" на турски??? newsm78
Абе цунами си нямам на идея как е на турски, ама "ай сиктир" знам... #2gunfire #2gunfire
Ей това и аз го знам, ама бих искала да науча и нещо по-така, та да има с какво да правя комплименти на сценаристи, режисьори и тем подобни светила на турското кино! smile3516
Ако е с таз цел само се разделя и променя мелодията
цуна ми ... Embarassed
Цуна ми изхода на глътнатия ключ

# 245
...И финал...и кво?  newsm78 Нищо и половина! Този епизод можеехме да го пропуснем....а какво ще гледаме в последните епизоди.....къде ни е сценария.... smile3512
Чакай, споко! Stop Разбра се името на бебето- да не е малко?! thumbsup Вятърчо! newsm74Както е тръгнало, всички природни стихии ще бъдат персонализирани Laughing
В този ред на мисли, как ли се превежда "цунами" на турски??? newsm78
Абе цунами си нямам на идея как е на турски, ама "ай сиктир" знам... #2gunfire #2gunfire
Ей това и аз го знам, ама бих искала да науча и нещо по-така, та да има с какво да правя комплименти на сценаристи, режисьори и тем подобни светила на турското кино! smile3516
Ако е с таз цел само се разделя и променя мелодията
цуна ми ... Embarassed
Чудесна идея, Златна рибке, продължението е въпрос на въображение и насъбран гняв... hahaha

# 246
Ние отдавна вече гледаме филма "Много шум за нищо", а не "Незабравима" май. Защо Харун отиде на гарата, за да удари 2 шамарчета на Бату и Еда да плаче за него!? Е, нЕмаше нужда.
Доста комично представиха двубоя между двамата. Не можаха да ме трогнат, може би прекъсванията за реклами допринесоха за това.
Рекси, прекрасна си, благодаря ти.
Не бе, това си е комедия отвсякъде. Просто няма нужда да се коментира. Всичко е ясно.
Каква ти комедия, това си беше оригинална интерпретация на "сблъсъка на титаните" само, че на трети коловоз. smile3555

# 247
Кометче, все чакам чудото.Такава любов ни показаха, пък т о нищо чудно в тоз филм няма вече.. Thinking

# 248
Рекси блягодаря, че с твоите преводи ме държиш още будна, иначе от тази тъпотия да съм заспала отдавна. Аз като една голяма бяла птица сключих договор и за мобилен интернет, че да не пропусна нещо накрая защото нета ни нещо прекъсва, а когато съм командиравка, не във всички хотели интернета е добър, иде ми чак да си тегля една. Да приключва вече, че ми писна.

Мария, само твоята покана е за сега светлина в тунела, утре ще ти звънна

# 249
Кометче, все чакам чудото.Такава любов ни показаха, пък т о нищо чудно в тоз филм няма вече.. Thinking
Златна рибке, погледни го от хубавата страна. В първи сезон наблегнаха на тайната любов между Харун и Еда, hug а във втори акцентират на тайната "любов" между Харун и Бату. bash box Това ако не е вълнуващо, здраве му кажи... thumbsup

# 250
  • София

Е, как бе - цяло чудо е, че още са живи, даже мърдат и се размножават.

# 251
лека нощ на всички и приятни сънища, които да нямат нищо общо със серията от тази вечер

# 252
Рекси блягодаря, че с твоите преводи ме държиш още будна, иначе от тази тъпотия да съм заспала отдавна. Аз като една голяма бяла птица сключих договор и за мобилен интернет, че да не пропусна нещо накрая защото нета ни нещо прекъсва, а когато съм командиравка, не във всички хотели интернета е добър, иде ми чак да си тегля една. Да приключва вече, че ми писна.

Мария, само твоята покана е за сега светлина в тунела, утре ще ти звънна
Магистра, няма нищо лошо в това да се чувстваш като бившите любимци на бай Джамил, аз също съм в ятото. Rolling Eyes

# 253
Златна рибке, погледни го от хубавата страна. В първи сезон наблегнаха на тайната любов между Харун и Еда, hug а във втори акцентират на тайната "любов" между Харун и Бату. bash box Това ако не е вълнуващо, здраве му кажи... thumbsup
smile3532 smile3532
права си . чак такваз омраза си е съмнителна. Те са обсебени еедин от друг.

# 254
Златна рибке, погледни го от хубавата страна. В първи сезон наблегнаха на тайната любов между Харун и Еда, hug а във втори акцентират на тайната "любов" между Харун и Бату bash box Това ако не е вълнуващо, здраве му кажи... thumbsup

Как не се сетихме,Кометче,браво на тебе!Това ще да е "възродената от пепелта" любов! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт