Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 789
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Моля за извинение  bowuu ,но не помня  ooooh!  днес кой ме пита за съобщението ,което остави Бату на Мелда,с две три думи-не си вдигаш телфона но аз ще продължавам да звъня.Загубихме бебето си,но трябва да продължим да живеем.Дай ми шанс,скъпа,не ме дръж далеч от теб,позволи ми да бъдем заедно.Моля те обади се
Рекси,   love001
Тоя ненормалник между две убийства врътва и по едно любовно обяснение за разкош!  Ужас просто!  ooooh!
Защо ли ми се струва, че това е капанче за Менделинка. Нали помните какви закани отправяше по неин адрес?
Не мисля,че е капанче,злодеят наистина е влюбен,после между влаковете обвиняваше харун че е виновен за смъртта на бебето му,а Харун опонира -не е така,беше злополука

# 436
  • София
Моля за извинение  bowuu ,но не помня  ooooh!  днес кой ме пита за съобщението ,което остави Бату на Мелда,с две три думи-не си вдигаш телфона но аз ще продължавам да звъня.Загубихме бебето си,но трябва да продължим да живеем.Дай ми шанс,скъпа,не ме дръж далеч от теб,позволи ми да бъдем заедно.Моля те обади се
Оф, оф, и тоя... smile3555Он, кажется, влюбльон как конь... #Crazy #Crazy #Crazy
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Може ли превод,че от руски нищо не разбирам  Embarassed Embarassed
Рекси, нема нищо сложно....думата кон знаеш ли я...е значи "оказва се, че той е влюбен като...." ето това е!

# 437
  • Варна
Моля за извинение  bowuu ,но не помня  ooooh!  днес кой ме пита за съобщението ,което остави Бату на Мелда,с две три думи-не си вдигаш телфона но аз ще продължавам да звъня.Загубихме бебето си,но трябва да продължим да живеем.Дай ми шанс,скъпа,не ме дръж далеч от теб,позволи ми да бъдем заедно.Моля те обади се
Рекси,   love001
Тоя ненормалник между две убийства врътва и по едно любовно обяснение за разкош!  Ужас просто!  ooooh!
Защо ли ми се струва, че това е капанче за Менделинка. Нали помните какви закани отправяше по неин адрес?
Може, ама абла Мецана е хитра...дим да я няма при Гюляй! Ще й хване опинците! Виж ако Хубавелко я издири по жицата...не мож я удържа... в тръст ще се дотътри... hahaha hahaha
Бе, той Хубавелко бая затри сол на главата на Бату, като се хванаха за гушите на гарата, че Бату е подлудил Мелда и й е съсипал живота или нещо подобно, ама Рекси Hug   bouquet ще каже по-точно, че аз...повече си измислям! Peace

# 438

Ама, какъв поглед само...  newsm09 Палавника му с палавник... smile3521
Тази снимка е идеална за десктопа на компютъра. Палавника да те наблюдава дори и докато работиш.  smile3502 smile3503
newsm34 А иди работи после.....  #Crazy #Crazy #Crazy
Бобоянче, погледни го от другата страна - кой ще те мотивира да работиш повече? amiiii Този поглед ще те държи лепната за компютъра и все ще си намираш работа.   typeuu

# 439
  • София
Дами,  reverance аз се оттеглям в по-добрия свят!  smile3524 Sleeping
Добре си побъбрихме! Лека нощ!  Hug

# 440
  • Варна

Нокаут! Shocked Shocked Shocked smile3544

# 441
Рекси,   love001
Не мисля,че е капанче,злодеят наистина е влюбен,после между влаковете обвиняваше харун че е виновен за смъртта на бебето му,а Харун опонира -не е така,беше злополука
Малеее, не мога да повярвам, че тази откачалка е в джаза newsm09. Не мислех, че е способен да изпитва такива чувства. smile3506

# 442
  • София

Ама, какъв поглед само...  newsm09 Палавника му с палавник... smile3521
Тази снимка е идеална за десктопа на компютъра. Палавника да те наблюдава дори и докато работиш.  smile3502 smile3503
newsm34 А иди работи после.....  #Crazy #Crazy #Crazy
Бобоянче, погледни го от другата страна - кой ще те мотивира да работиш повече? amiiii Този поглед ще те държи лепната за компютъра и все ще си намираш работа.   typeuu
То зависи за каква "работа" ще ме мотивира, ако ми схващаш мисълта!  Embarassed EmbarassedОффф, почнах с глупостите...я да си лягам овреме!  ooooh!

# 443
  • Варна
Оф, оф, и тоя... smile3555Он, кажется, влюбльон как конь... #Crazy #Crazy #Crazy
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Може ли превод,че от руски нищо не разбирам  Embarassed Embarassed
Рекси, нема нищо сложно....думата кон знаеш ли я...е значи "оказва се, че той е влюбен като...." ето това е!
И да добавя Hug- това беше доста популярна шегичка от 80-те години на миналия век- използваше се за тотално замаян човек, влюбен и загубен! Laughing

# 444
  • Варна

Пък аз си пия от чашката с тия две снимчици  kaffeetrmker_2- от която страна си искам- от нея! newsm53

# 445
  • София
И да добавя Hug- това беше доста популярна шегичка от 80-те години на миналия век- използваше се за тотално замаян човек, влюбен и загубен! Laughing
smile3521 Има и български аналог - по-скоро ловджийски "Влюбен като глухар". Глухарът е птица, която в любовния период, когато пее не чува и е много лесен за улов!

# 446
Сладки сънища, Бобоянче! А вида на работата няма значение, важното е да по зоркия поглед на "шефа". hahaha

# 447
  • София
Олеле мале!  smile3544 smile3544 smile3544Край - лягам си!

# 448
  • Варна

Да споделя любимата си снимка с вас и да ви пожелая лека нощ! Hug

# 449
От тази гледка, направо паднах от ринга... smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт