Наясно ли си,че всяко отклонение от темата е спам? В случая последният ти пост беше АБСОЛЮТЕН спам! Не видях веднъж да споменеш "Незабравима". Ти се отнесе не само да пишеш за Берен Саат, но и за някакви други актриси, които нямат общо дори с турското кино.
Мисля,че всеки, които влиза тук е гледал Берен Саат поне в "Забранения плод". И може да прецени според неговата гледна точка дали е добра актриса. Аз вече съм се изказвала за нея.
Не знам да ни дразните ли го правите или не разбирате от дума? Изобщо прочели ли сте правилата на форума,че твърдите,че не е спам?
Освен и аз да наспамя темата и да похваля Джансу Дере (Ейшан- "Езел"), защото съм възхитена от играта й ?

Е, няма да го направя, защото знам , къде се намирам, за разлика от вас с Каламитси.
Мисля,че момичетата от съседната тема за Фатмагюл ще ви приемат с отворени обятия, и без това ви е омръзнало от "Незабравима".
Да споделя нещо , когато започна "Запленяваща сърцето" го гледах, някъде до 12-13 епизод, след това ми стана безинтересен, но не съм влизала в темата , в която пишат феновете на сериала да го коментирам хубав ли е или не. Когато някой ме попита за мнението ми тогава казвам,или когато се обсъжда покрай мен, но не в темата.
А вие не престанахте да повтаряте едно и също

В крайна сметка сме на финалната права, скоро сериала свършва така или иначе.
И ще повторя за 1028910921 път.
КОГАТО НЕЩО НЕ ВИ ХАРЕСВА, НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ, НИКОЙ НЕ ВИ НАСИЛВА. ЩОМ ТОЛКОВА ВИ ЯДОСВА И ПРИСПИВА СЕРИАЛА , НЕ СЕ ДРАЗНЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ.
А ВИЕ ГО ГЛЕДАТЕ, И ПОСЛЕ ВЛИЗАТЕ В ТЕМАТА И ПИШЕТЕ БЕЗБРОЙ ГЛУПОСТИ.
НАЙ-МНОГО ОБИЧАМ КОГАТО ГОВОРИТЕ, БЕЗ ДА СТЕ ПРОЧЕЛИ ПРЕВОДА. ПО КАРТИНКИ НЕ ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРА ЧОВЕК.