Отговори
# 45
desiniko, Чакам още в неделя отзиви за "Димят" Hug

А аз утре съм на масаж в студио ИЛ, ще дам отчет. Дано си струва, че взех два ваучера Blush

# 46
ехее, кога стигнахте 4 страница Simple Smile

# 47
А аз утре ще ви дам отзиви за Бюти Бизнес срещу ВИНС

# 48
  • Варна
И аз да се запиша в новата тема  Simple Smile
Вчера използвах ваучера за фотосесия при Яна Пенева, май само аз ще се изкажа негативно. Първо имахме уговорка да се чакаме на определено място, фотографката не дойде там и трябваше да и звъня. Упъти ме къде да я намеря, намерих я и после като тръгнах след нея, без да се знае кога ще започне да ни снима. Детето ми се изнерви от жегата, а ние чакахме да приключи да снима хората преди нас. Никакво спазване на часовете, нас почна да ни снима с половин час по-късно  Angry. Дойде ни реда и ни претупа набързо, всичко приключи за около 15 минути. През това време пристигна и следващата майка с детенце, и фотографката тръгна с нея и почна да и обяснява как ще протече фотосесията. А ние вървим след тях и се чудим приключила ли е с нас или не  ooooh! Стигнахме до една полянка и почна да снима следващото дете. Аз я попитах приключила ли е с нас, ако да, да си тръгваме. Тя ми отговори да изчакаме 5 минути и ще направи още няколко снимки на дъщеря ми. Ми не съм съгласна след като е имала намерение още да снима нас, да почва с другото дете, пък ние да чакаме, да приключи с едните и тогава да почва да снима следващите клиенти. Дъщеря ми вече почна да плаче, от напеклото я  слънце и от умора, и нямаше начин повече да я снима. Та така, малко дълго стана, но доста се разочаровах.
Сигурна съм, че снимките ще станат хубави, но като отношение от фотографката не съм доволна.

# 49
  • Варна
Сега пак са пуснали ваучери само за паста за 2.90 лв., но за мен лично не си заслужава.
Къде е офертата за Home Dine & Wine, че не я намирам .
намерих я

# 50
Случайно някой да има ваучери за 4D кино в Playground, които не иска да ползва?  Blush
Аз имам, но е един. От понеделник до петък един ваучер може да гледа 2 4D филма  Simple Smile Ако решиш - пиши  Peace

Но нямам нищо против сладкарница Неделя да пусне ваучери Grinning
О, и аз така, ама няма да ни огрее  Mr. Green

"Home Dine & Wine" май сервитьорката е и собственичката  Flutter Два пъти ходих там, първият - хич не ни обърнаха внимание, даже не разбраха , че си отидохме ( въпреки , че не бяхме само с ваучери, а и сметката беше едно 20-ина лева ). Вторият път малко повече ни обърнаха внимание. Десерта всеки път беше различен  Rolling Eyes

Да ви се похваля ли, че днес бях в Димят на почистване  Grinning Доволна съм! Предполагам , че пак ще отида. Единственото нещо което ме спира е , че ми е супер далеч  Confused

Ходих и на терапия на косата, но не в Димият, а от другата оферта. Доволна съм, замислям да си купя още един ваучер за др месец. Терапията се правила поне веднъж на месец.

# 51
Реа, Моля те да дадеш подробности за "Димят" Praynig.
 В офертата пишеше, че освен за почистване, е и за терапиии. Как точно мина твоята процедура?

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 11:02 от vessit

# 52
  • гр.Варна
Извинявам се, пропуснах да сложа линк. Ето това е блогът й: http://yana931.blogspot.com/

А кой ви каза че трябва да се снимате пак? И аз разбрах за ЛАптопа, но тя повече нищо не писа.

В блога е писала имената на хората, чиито снимки са се загубили, за съжаление сме сред тях.
всичките снимки ще публикува в блога,или?

И аз да се запиша в новата тема  Simple Smile
Вчера използвах ваучера за фотосесия при Яна Пенева, май само аз ще се изкажа негативно. Първо имахме уговорка да се чакаме на определено място, фотографката не дойде там и трябваше да и звъня. Упъти ме къде да я намеря, намерих я и после като тръгнах след нея, без да се знае кога ще започне да ни снима. Детето ми се изнерви от жегата, а ние чакахме да приключи да снима хората преди нас. Никакво спазване на часовете, нас почна да ни снима с половин час по-късно  Angry. Дойде ни реда и ни претупа набързо, всичко приключи за около 15 минути. През това време пристигна и следващата майка с детенце, и фотографката тръгна с нея и почна да и обяснява как ще протече фотосесията. А ние вървим след тях и се чудим приключила ли е с нас или не  ooooh! Стигнахме до една полянка и почна да снима следващото дете. Аз я попитах приключила ли е с нас, ако да, да си тръгваме. Тя ми отговори да изчакаме 5 минути и ще направи още няколко снимки на дъщеря ми. Ми не съм съгласна след като е имала намерение още да снима нас, да почва с другото дете, пък ние да чакаме, да приключи с едните и тогава да почва да снима следващите клиенти. Дъщеря ми вече почна да плаче, от напеклото я  слънце и от умора, и нямаше начин повече да я снима. Та така, малко дълго стана, но доста се разочаровах.
Сигурна съм, че снимките ще станат хубави, но като отношение от фотографката не съм доволна.

абсолютно същото се получи при нас,и аз съм разочарована,че изнервих детето... Можеше да удължи срока- аз дори като видях групичката ,която изчакахме и която събра за нови снимки предложих да дойдем друг път ... Ние дори не успявахме да ги настигнем-имаше среща с още една групичка, там каза че ще направи още снимки на малката, но вече беше излишно-детето не желаеше...  Rolling Eyes

# 53
Пуснете ваучери за различни заведения във Варна, все пак лято е - идват много хора от провинцията Joy и градът се пълни. И ние искаме ваучери за хубави ресторанти като софийските оферти.
Сайтовете за колективно пазаруване, да ме прощавате, но напоследък (като изключим Пасифик) офертите ви за заведения включват предимно никому неизвестни квартални пицарии. Е, има и изключения, но недостатъчно. Я се разтичайте и намерете по-стойностни заведения. Пак ви напомням - лято е, Варна бъка от потенциални клиенти. 

# 54
  • Варна, морето и сините вълни!
marianik, кога снимахте вие? Имам усещането че май се засякохме....преди нас имаше една кисела хубава млада госпожица Wink

# 55
  • Варна
Моля ако някой няма да се възползва от тази оферта да ми пише  Praynig
http://www.lapni.bg/offer/281

# 56
celestine, дано тук чете, който трябва. На същото мнение съм, пускат ни някакви куци оферти и ние се радваме. Основно е почивки, не че имам против тях, но не мога всеки ден да съм някъде извън Варна  Rolling Eyes

# 57
Аз се завърнах след дълго отсъствие и пак се записвам в темата, да не изтърва случайно нещо.Другата седмица почвам скалното катерене.Някой  друг също ходеше.Моля да сподели до колко е напреднал за 1 месец.

# 58
Реа, Моля те да дадеш подробности за "Димят" Praynig.
 В офертата пишеше, че освен за почистване, е и за терапиии. Как точно мина твоята процедура?

Отидох в уреченият час.  Първоначално ме разведоха в СПА- центъра. Направили са го много добре. Обясниха ми кое какво е.
Почистването е стандартно, не са ми правили нищо по- различно. Пара, почистване, бърз масаж, после за свиване на порите с машинката ( незнам как се казва ) и най-странното ми беше защото не ми се беше случвало , козметичката ме остави 10мин сама да си лежа с хидратиращата маска да попие.

# 59
  • Варна
лелее аз се чудя къде изчезнахте, а то нова тема имало Laughing
аз още не съм си изпила кафето в двете кули, ако се забавя още малко и ваучерите ще заминат Rolling Eyes

а за това ресторантче Di Vino имате ли някакви отзиви? чудя се на офертата паста плюс салата за 5.50 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт