Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните оферти според резултатите от първото гласуване?
Какви услуги обикновено са включени в маникюр, закупен с помощта на ваучер?
Какви са отзивите за фотосесиите на Janah Peneff?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните оферти според резултатите от първото гласуване?
-
Какви услуги обикновено са включени в маникюр, закупен с помощта на ваучер?
-
Какви са отзивите за фотосесиите на Janah Peneff?
-
Как мога да разреша проблема с отпечатването на ваучер от Kокетна?
-
Какви са отзивите за ресторант "Ди Вино"?

. Дойде ни реда и ни претупа набързо, всичко приключи за около 15 минути. През това време пристигна и следващата майка с детенце, и фотографката тръгна с нея и почна да и обяснява как ще протече фотосесията. А ние вървим след тях и се чудим приключила ли е с нас или не
Стигнахме до една полянка и почна да снима следващото дете. Аз я попитах приключила ли е с нас, ако да, да си тръгваме. Тя ми отговори да изчакаме 5 минути и ще направи още няколко снимки на дъщеря ми. Ми не съм съгласна след като е имала намерение още да снима нас, да почва с другото дете, пък ние да чакаме, да приключи с едните и тогава да почва да снима следващите клиенти. Дъщеря ми вече почна да плаче, от напеклото я слънце и от умора, и нямаше начин повече да я снима. Та така, малко дълго стана, но доста се разочаровах.

Два пъти ходих там, първият - хич не ни обърнаха внимание, даже не разбраха , че си отидохме ( въпреки , че не бяхме само с ваучери, а и сметката беше едно 20-ина лева ). Вторият път малко повече ни обърнаха внимание. Десерта всеки път беше различен
.
и градът се пълни. И ние искаме ваучери за хубави ресторанти като софийските оферти.