Отговори
# 30
Взех ваучери за тази оферта http://grabo.bg/varna/hapnete-vkusno-meniu-pod-zvutzite-na-jiva- … -za-2060lv-03twmn Някой ходил ли е, как е заведението?

Аз съм ходила на сватба там. Храната беше супер. Закупих си 2 ваучера по същата оферта и чак тогава се сетих, че съм била в Бар Наздраве  Crazy. Малко кофти е стигането до там, но си заслужава.
Помня също така, че отзивите от тук ме убедиха, че си заслужава.  Peace

# 31
  • морето, сините вълни...
 newsm78
аз още не съм се пуснала на нищо, а се имах за "отворена към новостите"

# 32
  • Варна
Има ли още оферта за египетска плитка?  Rolling Eyes Изобщо оферти за прически имало ли е?

Другата седмица вероятно ще пробвам индийската кухня на Гун Гун, нямам търпение  Party

# 33
Случайно някой да има ваучери за 4D кино в Playground, които не иска да ползва?  Blush

# 34
  • Варна
Мерси за новата темичка! Hug

Набързо да дам отчет за Home Dine & Wine (паста и десерт за 3,90 лв.) - вкусно беше, но едва ли ще повторим, особено на нормални цени. Първо, забутано е ужасно, изнервихме се, докато стигнем с колата дотам. Второ, много е скъпо, освен ваучерните неща (които излизаха изгодно) за една пъстърва (без гарнитура), шопска салата, малка бутилка вино (250 мл., т. е. все едно една чаша), айрян и два сока платихме 24 лв. Отделно 8 лв. за два ваучера - общо 32 лв. за двама възрастни и две деца. Много е. И без ваучер за същите неща обикновено не плащаме повече от 30-тина лева. Twisted Evil Десертите (които бяха включени във ваучера при нас) бяха вкусни, но доста малки и на обявена цена от 4,90 лв. (единият беше палачинка, а другият - банан-фламбе върху сладолед - не беше повече от 1/3 банан върху една топка сладолед с малко портокалов сок). Просто не си заслужава. И трето, не е особено подходящо за малки деца, защото вратата е отворена и има стълби, по които малкият постоянно искаше да слиза, т. е., един от нас постоянно трябваше да виси навън...

# 35
Засилих се да купувам ваучер за "За мишките и хората" за тази неделя, ама няма  Crossing Arms
Взех си за кавитация в Ейнджъл Фейс, записах си час за петък.
[/quote]

Имам заявка за два билета за тази неделя,но няма да мога. Искаш ли ги /не са платени все още/.

# 36
  • Варна
Имам заявка за два билета за тази неделя,но няма да мога. Искаш ли ги /не са платени все още/.
Трябват ми 10  Blush
Благодаря ти все пак   bouquet

# 37
Е,няма за какво  Heart Eyes

# 38
  • Варна
За "Home Dine & Wine" съм напълно съгласна с Чоколина. Да добавя и изключително бавното обслужване, една-единствена сервитьорка, която беше и барман; изключително ме подразни факта, че десертите се редували - не можело да избираш от всички в менюто, а само от тези, които тя посочи. Попитахме за торта -  нямало. В същото време на съседната маса сервира шоколадова торта на друг клиент. Шоколадов мус - не можело да се поръча, само палачинка, банан фламбе и сладолед. Никъде в условията на офертата не пише, че десертите са с ограничена възможност за избор - пише "десерт по избор от менюто" и децата останаха разочаровани. В никакъв случай спагетите не си заслужават високата цена. Очаквах нещо повече след многото положителни мнения в темата, но определено не бих повторила. Сега пак са пуснали ваучери само за паста за 2.90 лв., но за мен лично не си заслужава.
Още малко негативни отзиви - за тортата от Вики ленд /най-вече шоколадовата/  ooooh!
Пак са пуснали ваучери за неограничено ползване на атракционите на Детския кът, само че защо ли този път са по 15 лв. /бяха 11 и нещо предния път, беше супер, на детето мнооооого му хареса цял ден там  Peace/.

# 39
  • Варна
 Twisted Evil да не ви изпусна

# 40
Къде без мен  Mr. Green
В събота съм на ваучеризъм. Ще докладвам как са ме подстригали и маникюрили в Angel face.

# 41
Някоя от вас да е ходила на кавитация? Моля ако има такива да споделите за резултатите Hug

# 42
Благодаря за отговорите  Hug
Във Вики ленд не купувам торта с или без ваучер. Но нямам нищо против сладкарница Неделя да пусне ваучери Grinning

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 15:38 от Radina

# 43
Момичета много се чудя за офертите на индийски ресторант Гун Гун  Thinking някой пробвал ли е вече? не съм опитвала такава кухня и се чудя , а и с тези неща по 100 гр. как ще стигнат за 4 човека  newsm78 на мен ми се струва , че за 2ма ще е ок, но за 4-ма.....

# 44
Къде без мен  Mr. Green
В събота съм на ваучеризъм. Ще докладвам .....

И аз така в събота ще разказвам за кератинова терапия за коса и в Димят почистване на лице.
Някой щеше да ходи на почистване на лице във Варна бЮти...да разкаже.
В неделя на пица и десерт в Мола

И сега се чудя за:

http://www.zadrujno.bg/683/shokoladova-terapia-kozmetika-renaud- … ane-otstapka.aspx

Общи условия

Активация на акаунт