Отговори
# 660
аз нещо на разбрах за салон МАртен - плащам сега 5лв и ходя безплатно колкото си искам на подстригване Shocked

# 661
Мahidevran а в колко часа вечерта отиде? Преди време имаше друг ваучер за там, от който бях доволна, но като се обадих за резервация за 8 вечерта, казаха че ако няма хора затварят към 9. Да не би просто затова да е било затворено? Вечер няма никой. Клуб Марин нали? Друг е въпроса, че ти е бил и последен ден на валидност. Дано се разреши всичко в твоя полза

Звънях няколко дни без да ми се вдигне телефона. Беше все по обяд и вечерта, като не ми вдигнеха веднъж и оставах за друг ден. В неделя вече започнах да звъня стабилно, поне 20 пъти ги набрах. Бяхме там около 7.30 - какво по-подходящо време за вечеря?!

С предния ваучер нямах подобни проблеми - веднага ми вдигнаха, бяхме там в 6.30 и имаше само една заета маса, но си работеха. Недопустимо е да затварят заведението в неделя при положение, че крайният срок е понеделник! Имаше и други хора, които бяха там по същото време, не бях единствената изненадана. Няма друго разумно обяснение, освен че не искат да си обслужват ваучерите и после ще излязат с номера, ама вие си пропуснахте срока.

Дори да предложат да удължат срока... ще се съглася, на мен лично храната там ми харесва, просто искам да видя, че мейлът ми не е архивиран и пратен в 10-та глуха като в случая с Естреа.

Много ми охладня ентусиазмът да пазарувам през Грабо, да ви кажа. Купила съм (броих ги), 43 ваучера от тях до този ден. 1 на 20 дава фира, ама именно затова са там и прибират едни тлъсти комисионни, да сътрудничат на клиента при връзката с доставчика.

# 662
  • Варна
аз нещо на разбрах за салон МАртен - плащам сега 5лв и ходя безплатно колкото си искам на подстригване Shocked
да, правилно си разбрала, в периода на ваучера ходиш колкото си искаш. Ама аз се подстригвам веднъж на 3-4 месеца и реших че няма смисъл, няма да оставам без коса я заради един изгоден ваучер  Laughing

# 663
  • гр.Варна

И аз да дам отзив за ваучер - за Shellac в Баронеса
Ами не съм доволна!!!
След това дойде ред на лака - избора мога да кажа че е нулев. Имаше точно 5 цвята за избор  Shocked Е извинете никой уважаващ себе си маникюрист не свежда до толкова избора на клиентите си.

Стана дълго, но за всички желаещи мога да приложа снимков материал на залющения лак!

Аз от маникюристката съм доволна- работи бързо, много хубаво изрисува.... Но лаковете са  Sick . Моят беше на Golden Rose... Ами язък й за труда-вече е олющен , останаха само декорациите й ,не знам ако ги мина с лакочистител,сигурно ще изчезнат,ама какво да правя олющената основа... Пфууу не мога да ги разбера тези хора- много труд за нищо ,заради материалите се разваля чара на идеята...

# 664
Въпросът е, ако откажат, какво реално мога да направя, за да си получа парите обратно? Без да си скъсам нервите. Simple Smile

Избирателно ли ще отказват?, преди малко попаднах на инфо, че ще обезщетяват измамени от турагенция. Търси си правата и аз съм твърдо за. Но честно мисля, че ще се разберете с хората от ресторанта най-вероятно, ако все още ти се ходи.

# 665

И аз да дам отзив за ваучер - за Shellac в Баронеса
Ами не съм доволна!!!
След това дойде ред на лака - избора мога да кажа че е нулев. Имаше точно 5 цвята за избор  Shocked Е извинете никой уважаващ себе си маникюрист не свежда до толкова избора на клиентите си.

Стана дълго, но за всички желаещи мога да приложа снимков материал на залющения лак!

Аз от маникюристката съм доволна- работи бързо, много хубаво изрисува.... Но лаковете са  Sick . Моят беше на Golden Rose... Ами язък й за труда-вече е олющен , останаха само декорациите й ,не знам ако ги мина с лакочистител,сигурно ще изчезнат,ама какво да правя олющената основа... Пфууу не мога да ги разбера тези хора- много труд за нищо ,заради материалите се разваля чара на идеята...
След това мнение със сигурност ще си взема един лак от моите, поне да не се ядосвам  Laughing. Аз съм в четвъртък там, ще пиша после.

# 666
  • Варна, морето и сините вълни!
След това мнение със сигурност ще си взема един лак от моите, поне да не се ядосвам  Laughing. Аз съм в четвъртък там, ще пиша после.

Това е добра идея. Маникюристката работи добре. Имаше интересни идеи за рисунки. Нооо материалите и са отврат. И не е в час на новите неща. Тядори не беше чувала за гумирана основа за лак. Верно е скъпа, верно не се предлага в БГ, но пък е безцнна. Удължава живота на лака. А при добра основа и добър лак, клиентите ти ще са доволни!

# 667
Аз явно не съм придричива,както всеки път останах доволна от Цвети и маникюра който ми направи.
За материалите обаче,не мога да не се съглася  Confused може да подобри и качеството и количеството.Това със сигурност ще я направи още по-добра.Но от друга страна,за категорията на салона и цените на който работи,вероятно са подходящи  Peace

# 668

Аз точно това правя! Тръшнах се 20 лв за кървавочервен лак China Glaze и като ходя, го вземам със себе си. Във Фелиста, където ходя напоследък, ми вземат само 1 лв допълнително, вместо 5 за лакиране. Жалко само, че не го практикуват навсякъде.

# 669
някой ходил ли е на такава процедура http://grabo.bg/varna/ionna-detoksikatziia-na-tzialoto-tialo-za-6lv-03uf7

# 670
И аз си взех за тази детоксикация..Чела съм добри отзиви, доста ваучери е имало за това за Сф..Ами ще се пробва- за 6 лева  Peace

# 671
  • Варна

Аз взех 2 тъкмо...отдавна и се каня на тази процедура, а на тази цена няма как да не се пробва  Crazy

# 672
  • Варна
да, правилно си разбрала, в периода на ваучера ходиш колкото си искаш. Ама аз се подстригвам веднъж на 3-4 месеца и реших че няма смисъл, няма да оставам без коса я заради един изгоден ваучер  Laughing

Дали става с 1 ваучер да отида 1 път аз, 1 път мъжът ми?  Mr. Green

# 673

Аз точно това правя! Тръшнах се 20 лв за кървавочервен лак China Glaze и като ходя, го вземам със себе си. Във Фелиста, където ходя напоследък, ми вземат само 1 лв допълнително, вместо 5 за лакиране. Жалко само, че не го практикуват навсякъде.

OFF: във "Вишнев цвят" вчера са заредили новата есенна колекция на China Glaze и има уникален червен цвят, там са по 17 лв.

# 674
Къде е този вишнев цвят  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт