Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • забравих си мисълта...
Днес за обяд имахме сьомга с гарнитура, всичко приготвено на фурна, за по-лесно.

# 661
  • При елфите ...
Отдавна не съм посещавала темичката и виждам, че съм изпуснала страхотни неща!   bouquet  Ето нещичко и от мен!

Сладки бутерки

Добруджанки с кашкавал

Качамак на хапки

Пилешка кълчица

# 662
  • на втория етаж
Мусака и кремче с бисквити:

А това са глазирани морковчета за гарнитура от предишни дни:

Ще си грабна от бутерките,гарнитурката на Вени,рибка от Меганс и лимоново сладкишче и изчезвам,че е много съблазняващо всичко!  bouquet
  Мина,сутляша запланувах за утре! Peace

# 663
Торта Saher

Пържена вода

Лимонова фантазия

с искрени благодарности на леля Ог и Аелис

Торта Нутела, но тук поднесена в чашка.
Рецептата е на Ginger

Aredhel никога не съм яла качамак-твоя изглежда супер.
Ангелова страхотно поднесено мляко с ориз. Освен това сега разбрах, че има и друго име Simple Smile Ние в къщи много го обичаме.
megansg много хубави картофки-обичам ги повече от всяко друго ядене.
 J_M_M много апетитни питки.
labrex очите ми останах в твоя сладкиш! Ние в къщи сме големи фенове на твоята кухня   bouquet
 kukita83 набегом погледах снимката на тирамисуто ти и веднага я скрих, че мъжкото ако п види пак ще ме кара да правя  Joy

Докато напиша и lina kaz публикувала муска със страхотна заливка! С прясно мляко е нали?

# 664
  • При елфите ...
...Aredhel никога не съм яла качамак-твоя изглежда супер...
desi_go, благодаря ти!   bouquet  Твоите: пържена вода и лимоновото кремче, особено ме впечатлиха!

# 665
desi_go тирамисуто е на Apr , аз съм с еклеровата тортичка , ноооо признавам си , че съм фен на  тирамису и винаги го правя в двойни дози . При нас свършва много бързо . Прекрасен уикенд пожелавам на НАЙ-ДОБРИТЕ кулинарки .  Hug Hug Hug

# 666
desi_go тирамисуто е на Apr , аз съм с еклеровата тортичка , ноооо признавам си , че съм фен на  тирамису и винаги го правя в двойни дози . При нас свършва много бързо . Прекрасен уикенд пожелавам на НАЙ-ДОБРИТЕ кулинарки .  Hug Hug Hug

Извиняваи за грешката. Твоята еклерова тортичка ояе като я показа я забелязах.   bouquet

# 667
отчитам се с едни трюфели и бягам да бъркам пак в кухнята докато се събуди бебока

шоколадови трюфели с ром и лешник

# 668
В тази жега една

Студена супа от моркови с къри

а за десерт

Пай с боровинки

# 669
Здравейте  Grinning

не съм се вясвала от векове  Rolling Eyes прекрасни неща видях, хем прегледах само последната страница...торта Сахер, трюфели....разкош!

Запис с непретенциозен Пай с череши / печен в импровизирана форма  Laughing/:

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 21:54 от Денерис

# 670

Запис с непретенциозен Пай с череши / печен в импровизирана форма  Laughing/:

а може ли рецептата, че изглежда вкусно Flutter

# 671
оо, Денерис, ама пък видяхме къде си  била през това време    bouquet много красиво!
Много хубав пай   bouquet и твоя, и на марабу   bouquet
lux ,   страхотни трюфели   bouquet
desi_go, ама тази торта е много, много  шоколадова  Crazy Тази "пържена вода" е вид страта. Страхотни са те, с много възможности за импровизация и  Wink почистване на хладилника. Виж при марабу има 2-3, при мен също има една.  Да не казвам, че стават както за закуска, така и за вечеря.
Aredhel, ама верно отдавна те няма. Сладките бутерки обаче са много изкусителни   bouquet (от кога се каня да направя и все забравям  Blush)
Меганс, такава супа и аз обичам, с целите рибки   Flutter
Angellove -Мина, като ти гледам млякото с ориз - съвсем няма да бъде и последно. Ама чак не вярвам, че сега правиш за пръв път  Shocked
Вени, можело и без гарнитура да дадешж рибата, едва ли ще има недоволни  Wink

Сега.  При нас леко тържествена вечеря. Т.е. повод имахме. Младежа порасна.
Част от менюто заснето, друга - не.

салатите

и гарнитурата  Laughing до там снимах

иначе имаше недокументирани Пилешки бутчета по гръцки, Млечен пастет.
Торта от магазина  Laughing ама пък много я обичам тази.

а за обяд мамата си направи  охлюви с бекон и ориз

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 17:16 от пеп-4o

# 672
  • При елфите ...
... Aredhel, ама верно отдавна те няма. Сладките бутерки обаче са много изкусителни   bouquet (от кога се каня да направя и все забравям  Blush)
пеп-4o  bouquet страхотна си, както винаги! Никога не съм яла охлюви, какъв е вкусът им, горе-долу на какво може да се оприличи?!?  newsm78

# 673
като воденички бих казала, най-близко са до тях. Месото е само мускул.
Благодаря ти  Hug

# 674
  • При елфите ...
като воденички бих казала, най-близко са до тях. Месото е само мускул.
Благодаря ти  Hug
пеп-4o, благодаря за инфото, ще видя кого ще се "престраша" да хапна от тези симпатични животинки!  Wink
По темата, скромно:

Питки в чашки

Дип от авокадо и сусамов тахан

Гнезденце от кайма

БоМбец черно оЧе

Общи условия

Активация на акаунт