Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 493
  • 375
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Достатъчно е поне една поръчка за кампания да е на 25%. Така че, като си имала 3 поредни такива поръчки в четвъртата ще си на 30%, при условие, че поръчката е над 190лв. Ако не решат друго дотогава. Но съм си мислила, че май не си заслужава набутване. Ако има поръчки, ОК. Но иначе май няма смисъл, защото много от нещата са с твърд процент и остават другите за 5 % разлика.

# 91
Достатъчно е поне една поръчка за кампания да е на 25%. Така че, като си имала 3 поредни такива поръчки в четвъртата ще си на 30%, при условие, че поръчката е над 190лв. Ако не решат друго дотогава. Но съм си мислила, че май не си заслужава набутване. Ако има поръчки, ОК. Но иначе май няма смисъл, защото много от нещата са с твърд процент и остават другите за 5 % разлика.

Точно в к9, изненадата ми беше голяма, защото не бях гледала списъка с 10% и се чудех защо толкова много остана за плащане.....

Иначе, пу пу в к8 поръчките сами ме търсеха. В к9 дадох малко зор, че да не изтървем пареото и джапанките - ако има желаещи. Пък то се оказа само за мен съм бързала. Както и да е, така всички доволни - аз с всичко налице, другите с бърза доставка..... Утре ще раздавам красоти....

# 92
  • София
От какъв материал е пареото, да не спарва?

# 93
От какъв материал е пареото, да не спарва?

Изкуствено. И другото ми парео е също изкуствено, но пък съхне за отрицателно време и полепналите песъчинки падат от раз. А иначе е толкова профирно, че не мисля, че ще ти запарва.

# 94
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ние кога ще имаме такива Готски моливчета?

# 95
Душ-крем Enchanted хубаво ли мирише?
Много готино мирише.  Heart Eyes
Аз много обичам Лагуната. Леко и на диня ми мирише.

И аз харесвам много Лагуна. Но този ми се искаше да го подаря на майката на приятеля ми. Дали ще се хареса на жена, която харесва Imagine? Аромата подобен ли е?
Като се замисля може и Лагуната да взема, но ми се искаше нещо подобно на Imagine.
Аз се глася да пускам тази нощ поръчка... да видим!

# 96
  • England
Може ли един въпрос:чантите образуват ли процент?

# 97
Чанти,портмонета и всички аксесоари- шалове,уреди,нокторезачки,пили,пемзи,пинсети,четки и т.н.,формират ниво  % на отстъпка

# 98
  • о`майна лунна нощ е
Окончателно прехвърлям тази поръчка при колежка. Ако се събере за втора дата нещо дребно - добре дошло, иначе ще отпадна от програмата за подаръка парфюм или Аню /не ми се иска де ../ . Пак ще има напъвация накрая  Crossing Arms , но обикновено клиентките се присещат къмто точно да съм пуснала поръчка и има шанс.
Препоръчайте ми нещо прилично /евтино/ мъжко за подарък ... ама че въпрос, отивам да се червя в горния десен ъгъл на темата

# 99
  • England
Чанти,портмонета и всички аксесоари- шалове,уреди,нокторезачки,пили,пемзи,пинсети,четки и т.н.,формират ниво  % на отстъпка
Mного благодаря Simple Smile

# 100
Здравейте дами! Може ли някоя от вас да ми каже.. това лосионче за тяло на стр. 160 от кампания 9.. дали мирише и то на ванилия.. или само автобронзанта е с този аромат? На миналия каталог бяха пуснали едни шейкове и имаше и с ванилия, но сега ги няма.. а не успях да си поръчам тогава Sad Дано скоро пак излезнат. А втория ми проблем е да си намеря представител на Avon във Варна Simple Smile

# 101
  • Бургас
На първа страница има доста подробен списък на представители по градове и Варна е представена от няколко такива, така че този ти проблем е лесно разрешим Peace

С аромат на ванилия е само показаният автобронзант.

А шейковете ще ги има в К11 със сигурност (за К10 не съм гледала подробно, но мисля, че ги няма) Peace

# 102
Един тъп въпрос, понеже ще пускам поръчка  Blush
Целувките как се броят - обикновено са на дясната страница, само за нея ли важат или и за лявата също?
Например страници 32 - 33, целувката е на 33 стр, важи ли и за продуктите от 32 стр?
И на мен това не ми е ясно,никой не е отговорил още,затова побутвам въпроса напред  Wink
И при мен слабичка кампанията,към 100 лв ще се заформят ,но  благодарение на една мила колежка се надявам да запазя 30-те процента  Hug

# 103
  • Бургас
Е вие пък съвсем се вкарвате във филме бре (не, че ейвънци понякога не ни вкарват разни странни нелогични сценарии де) Mr. Green И от лявата и от дясната страничка се броят нещата - имам си едно червило от дясна страничка и един коректор от лява страничка и са сметнати и двете неща, така че смело събирайте Wink

# 104
  • София
Препоръчайте ми нещо прилично /евтино/ мъжко за подарък ...

Мисля, че няма да сбъркаш с Full Speed. Individual Blue също много го бива като аромат. Един колега все си следи кога е на промоция и си взима.

Общи условия

Активация на акаунт