Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 486
  • 375
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Има ли желаещи, колекциониращи стари брошури от 2007 до сега, или ще ги запътя към кофата за хартиени отпадъци.

# 76
  • на североизток от Рая
Има ли желаещи, колекциониращи стари брошури от 2007 до сега, или ще ги запътя към кофата за хартиени отпадъци.

Римарче, аз съм като Плюшкин и си пазя какво ли не, обаче се освободих от натрупаните си стари брошури още в края на миналото лято. Но ги занесох в един пункт. Взех 2-2.50 лв, не помня вече. Но идеята ми не беше печалба.
 Така ми се иска 1-2 броя от най-старите ти, но за какво са ми. А и сигурно някъде имам скътани такива бройки. Mr. Green
 А през този месец направих 5 години вярна служба към Ейвън. Без нито една пропусната кампания.  Mr. Green

# 77
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Снощи си взех кашончето. За това лято вече съм "обновена" - нова чанта, джапанки и парео.....
Интерес към тях от клиентите никакъв. Джапанките са толкова, за колкото ги взимаме 12.90 - повече за тях не бих дала. Пареото също е хубаво.

Anichka,Ти кой номер джапанки си взе и кой носиш по принцип?
би ли могла да измерила колко е ходилото на джапанката в най-издадената му част?

# 78
  • София
Нели, далечко ми идва пункта и там не се знае кога ги има или ги няма. Кофата е по-близо.
Понякога като ми кажат, че искат нещо си от незнам кога си и ми го показват, започва едно търсене... и за какво. Нали вичи продукта го няма, много важно , че съм го намерила там.
Имаше една ТВ Surender или нещо подобно, която ни харесваше, ама я спряха. Не знам защо.
Та май ще намаля кашоните. Може да запазя само една брошура-за един 8 март, която беше извън обичайния габарит. Помниш?  Само кой ден ще е, не знам. Вероятно като изляза в отпуска.

# 79
  • Стара Загора
rimar, тази тоалетна вода е най-ужасното нещо, което някога съм помирисвала. Няма такава смрад.  ooooh! Мирише ми на по-гадно и от мухозол. Бях я поръчала на сляпо от една Нетна, щях да повърна още като я отворих. Добре, че я продадох.  Whistling

# 80
Само да споделя информация за тези който ще пускат поръчка
- ГЛАНЦ ЗА УСТНИ GLАZЕWЕАR-NUDЕ
- ЛАК ЗА НОКТИ GОLDЕN WINЕ
- ТЕРАПИЯ ЗА КОСА С ГОРЕЩО ОЛИО
от СИП светят е сиви светофари.
Утре, като си взема поръчката ще снимам чантата от СИП и ще кача снимките

# 81
rimar, тази тоалетна вода е най-ужасното нещо, което някога съм помирисвала. Няма такава смрад.  ooooh! Мирише ми на по-гадно и от мухозол. Бях я поръчала на сляпо от една Нетна, щях да повърна още като я отворих. Добре, че я продадох.  Whistling
Е, не ! Аз пък много харесвам този аромат! Още си кътам бутилчето! Този и TRUE GLOW са най-продаваните и харесваните от моите клиенти зимни аромати! Може би защото на моята кожа стоят чудесно. Без да съм им правила реклама, само като си сваля палтото са идвали да ме питат с какво съм се ароматизирала! Дори и от мъжкия вариант продадох доста и още съжалявам, че го спряха!

# 82
Дами помощ! Поръчах си 3 моливчета от арабските, чудесни цветове, наситени, абе муцка, да им се чудиш защо са спрели да ги произвеждат! Ноо имам проблем, как се острят тези неща? Знам че отдолу трябва да се върти, ама на 2 от тях не може да се завърти това, а третия се върти и нищо!  Crossing Arms Thinking

Хммм... Всъщност тези неща трябва ли да се въртят? Или се острят като нормални моливи? Не няма как! Та това е пластмасово!  Whistling

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 16:24 от Анонимен

# 83
  • София
Един тъп въпрос, понеже ще пускам поръчка  Blush
Целувките как се броят - обикновено са на дясната страница, само за нея ли важат или и за лявата също?
Например страници 32 - 33, целувката е на 33 стр, важи ли и за продуктите от 32 стр?

# 84
Моливите-арабската серия,от нетната оферта имам предвид , се острят с острилка.

# 85
Снощи си взех кашончето. За това лято вече съм "обновена" - нова чанта, джапанки и парео.....
Интерес към тях от клиентите никакъв. Джапанките са толкова, за колкото ги взимаме 12.90 - повече за тях не бих дала. Пареото също е хубаво.

Anichka,Ти кой номер джапанки си взе и кой носиш по принцип?
би ли могла да измерила колко е ходилото на джапанката в най-издадената му част?

Размер 40-41 - 28см от петата до връхчето на палеца. По принцип нося 39-40-41, според производителя и модела. В момента на тези джапанки пред палеца имам още почти сантиметър. Кокалчето на петата ми е точно на ръба на джапанката, а края на ходилото при петата ми е на сантиметър от ръбчето на джапанката. Надявам се ме разбрахте. Доволна съм - няма нито да си сиктиросам пръстите, нито да ми избяга петата нанякъде.

# 86
Душ-крем Enchanted хубаво ли мирише?

# 87
  • Бургас
Само да споделя информация за тези който ще пускат поръчка
- ГЛАНЦ ЗА УСТНИ GLАZЕWЕАR-NUDЕ
- ЛАК ЗА НОКТИ GОLDЕN WINЕ
- ТЕРАПИЯ ЗА КОСА С ГОРЕЩО ОЛИО
от СИП светят е сиви светофари.
Утре, като си взема поръчката ще снимам чантата от СИП и ще кача снимките

Аз тея си ги бях набелязала Sad

# 88
  • на североизток от Рая

Много готино мирише.  Heart Eyes
Аз много обичам Лагуната. Леко и на диня ми мирише.

Оформям си поръчката сега. Гледам, смятам, все не ми достига за да хвана 30 %, пък не ми се ще да ги изгубя. Вече имам 162 лв. поръчка. А не чакам отникъде да се обадят. Ей тъй като стане, най ме е яд. Ще пусна утре експресна, пък белким някой ме потърси... Sunglasses

# 89

Много готино мирише.  Heart Eyes
Аз много обичам Лагуната. Леко и на диня ми мирише.

Оформям си поръчката сега. Гледам, смятам, все не ми достига за да хвана 30 %, пък не ми се ще да ги изгубя. Вече имам 162 лв. поръчка. А не чакам отникъде да се обадят. Ей тъй като стане, най ме е яд. Ще пусна утре експресна, пък белким някой ме потърси... Sunglasses

Ще ти се обадят точно, от където не очакваш. Ако не си обещала нещо спешно - изчакай ден.
Аз така предната поръчка пуснах на първа дата и както от никъде не очаквах нищо, пуснах още 2 поръчки.....

Сега имам въпрос. В к8 пуснах 2 поръчки на 25 и една на 20, в к6 и в к7 също бях на 25%.... И сега въпросът е, дали заради поръчката на 20% в к8 ще изпусна хубавия процент в к10? Нали офертата е за 3 поредни кампании, ама..... знам ли ги за к8 какво ще гледат.....
А всъщност най-тъпото е, че цялата к10 съм отпускааааааааааааа..... ирония на съдбата нали?

Общи условия

Активация на акаунт