Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 456
  • 375
  •   1
Отговори
# 60
Снощи си взех кашончето. За това лято вече съм "обновена" - нова чанта, джапанки и парео.....
Интерес към тях от клиентите никакъв. Джапанките са толкова, за колкото ги взимаме 12.90 - повече за тях не бих дала. Пареото също е хубаво.

Взех мостри на Herve Leger Ete - ами мострите миришам много по-различно от листчето в My AVON Magazine. Там бергамота се усещаше и беше много приятно. Дори се позарибих за мен да си взема. Но вчера си мацнах от мострата - нищо подобно.

Новия Roze Fizz - много е бонбонен.

Една клиентка е събрала 4 целувки. Не съм смятала точно, но мислите ли, че ще допълват сумите - тоест края на другата кампания ще ти съберат всички продукти (к9 и к10) и пак ще сметнат наново целувките или просто ще съберат едните с другите и така да изтървеш 1-2.....

На снимките има и гривна и обици ILIMA. Клиентката е доволна, просто все едно за нея са направени. Единственото й опасение е, че пластмасата е доста мека и "камъните" ще се надраскат бързо.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 07:30 от Anichka

# 61
Здравейте!
Аз се мотах, мотах, чакай тоя, чакай оня накрая все пак спетнах хубава поръчка.Ако продължавам така съвсем скоро ще си имам 30%. Ама имам две клиентки дето още не съм им дала нещата от 8 кампания и съотвено не са гледали каталози, амааа какво да ги правя, няма да чакам, не се знае и кога ще успея да ги видя - никъф интерес от тяхна страна, че са доста заети.
В понеделник я пускам експресната и здраве да е.Ще се позаредя с малко кострички, че моят мъж докато си чака парфюма постоянно ми ги ровеше и съм останала почти без.
Приятна събота и неделя!

# 62
ох аз окъснех с таз кампания ама нямах нет, та пуснах преди малко, тоя път сипа много слаб, нищо не харесах...иначе всичко беше зеленясало....айде успешна от мен   bouquet

# 63
  • София
simona06 , виж нетната в сайта.

В кой сайт имаш предвид? Тук, в нашия, или в този на Ейвън? Ако говориш за ейвънския би ли споделила къде точно може да се види нетната?

# 64
Узи,не знам дали това имаш предвид с въпроса си,но нетните за настоящите кампании  винаги са се виждали в "Новини"---"Последни новини"---средната колонка от таблицата:"Нетна оферта".

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 20:09 от ФЕЯТА

# 65
  • София
Узи,не знам дали това имаш предвид с въпроса си,но нетните за настощите кампании  винаги са се виждали в "Новини"---"Последни новини"---средната колонка от таблицата:"Нетна оферта".

В сайта няма. А може и да няма нетна. Нали сега всичко се променя. И преди се е случвало да няма.

# 66
Узи,не знам дали това имаш предвид с въпроса си,но нетните за настощите кампании  винаги са се виждали в "Новини"---"Последни новини"---средната колонка от таблицата:"Нетна оферта".

В сайта няма. А може и да няма нетна. Нали сега всичко се променя. И преди се е случвало да няма.
Е,добре де-при ВАС няма,при МЕН-има нетна-видна е !Ето Я: http://www.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C09/netna.pdf

# 67
  • София

Е,добре де-при ВАС няма,при МЕН-има нетна-видна е !Ето Я: http://www.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C09/netna.pdf

Супер, много хубаво се вижда и който иска спокойно може да си види и кода. Иначе при мен си няма.

# 68
Виждам ,че вече са отговорили за нетната. Много е странно,че я няма при някои. Абсолютно винаги я качват, още като си влезе в сила всеки нов каталог.

# 69
Ако клиент има 22.90лв. може да си поръча и пареото, и джапанките, нали?

А да има някъде  снимки как стоят различните цветове на червилото Colordisiac?

# 70
  • София

Да, разбира се, винаги са си били там, само някой трябва да прочете.  ooooh! Много благодаря!

# 71
  • София

А да има някъде  снимки как стоят различните цветове на червилото Colordisiac?

Заповядай  Mr. Green
http://style-basics.blogspot.com/2011/04/batons-ultra-colour-ric … -colordisiac.html

# 72
  • на североизток от Рая

Аз го разбирам , че можеш по един брой парео, ако имаш 22.90 и един брой джапанки, за други 22.90лв.
 В каталога на стр. 163 най-отдолу пише "Внимание" и е обяснено.

Не твърдя, че съм права, де. Нека да каже и друг.

# 73
СПоред мен с 22.90 може да поръчаш парео, джапанки и Spot light. Пишеше го .Ама къде  newsm78 не си спомням...ПП Пише го  ясно в каталога, на стр.163 под картинката.

# 74
СПоред мен с 22.90 може да поръчаш парео, джапанки и Spot light. Пишеше го .Ама къде  newsm78 не си спомням...ПП Пише го  ясно в каталога, на стр.163 под картинката.

О, започвам и за Спотлайт да агитирам тогава!  Grinning

Благодаря!  Simple Smile  Мислех, че са много по-наситени цветовете, но на устни стоят различно.

Общи условия

Активация на акаунт