Жените Рак 3

• 21 982
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Пфууу, днес повечето неща ми вървяха с г..а напред, моля за извинение.
Първо - заскъса ми се яко обувката от сатен Close Едва се държеше на конци буквално.
Второ - реших от мястото, където съм да хвана трамвай и да сляза на ,,Витошка,, за някакви обувки. Да, ама вместо в нормалната посока, хванах трамвая за съвсем противоположната. По едно време се усетих и реших да сляза, та да се прехвърля на друг за наобратно. Та пак сбърках посоката ooooh!  
Най-сетне се прехвърлих на правилният трамвай с правилната посока. Слязох на ,,Алабин,, и бум в първия магазин за обувки.
И трето - за капак, купих си, уж ми бяха добре, но не Twisted Evil Не можех и две нормални крачки да направя с тях. Мъчих се, мъчих се към 100 метра и си обух скъсаните. Та почти на косъм се прибрах с тях.
Какъв смотан ден ми беше само, такъв опаков Thinking

# 196
  • София
tzarina, мацка има и такива дни  Wink

# 197
  • Варна
Благодарим за пожеланията! Hug
Аз от няколко дни не мога да спя....явно е от пълнолунието,но друг път си заспивам без проблем,когато е пълнолуние.... ох,какво говоря, връзката с моя почна да куца........страх ме е..... Hug

# 198
  • София
Аз от няколко дни не мога да спя....явно е от пълнолунието,но друг път си заспивам без проблем,когато е пълнолуние.... ох,какво говоря, връзката с моя почна да куца........страх ме е..... Hug

Не е от пълнолунието, а от "последното изречение", аз спирам и да ям и да спя  Tired

Утре съм рожденничка, ей, да не ме пропуснете  Wink

# 199
От как се разделих с моя съм много спокойна, да ви кажа.  Joy Никой не ме нерви.
Само дето не съм свикнала да съм сама и ми е някаква адска скука.  Crazy

# 200
  • Варна
От как се разделих с моя съм много спокойна, да ви кажа.  Joy Никой не ме нерви.
Само дето не съм свикнала да съм сама и ми е някаква адска скука.  Crazy
това новост ли е? аз много време бях все във връзки, после година и половина сама ми се отразиха чудесно - успях да заобичам себе си в това време... и май това е пътя към щастието Hug

# 201
  • Варна
Въобще не ми харесва да съм сама,не знам как издържате.....

# 202
Новост е, Радост, 13 дни  Laughing
Аз също вече едно 10 години съм все в някакви връзки.
А ако остана година и половина сама, въобще се съмнявам повече да се събера с някого. Laughing
И без това съм им безкрайно трудна за понасяне, представям си като взема да открия себе си - колко ужасна ще стана  Whistling

# 203
И сега какво? Търсим ви крави така ли? Grinning

# 204
Кравите, простете, не са ли от женски пол?
Не би ли трябвало бикове да ни търсите? Thinking
Обаче ме няма в зоологията, така че ще ме извините, ако се обърках Blush
Ред: Ааа, зачетох се във вашата тема, това явно ви е терминологията, разбирам.
Търсете ни крави тогава  Mr. Green Ама поне 183 см на височина, мерси.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 21:27 от Еовин

# 205
183 см височина хоризонтално или вертикално? Grinning Иначе казано - височина на кое? Grinning

# 206
Ъъъм, на ръста  Laughing Оная от личната карта  Laughing
Е, сега ми кажи, че имаш таблица с мерките на всичките кравички и мога да си избирам по нея  Joy Laughing

# 207
  • Варна
ами и аз мислех, че ще ми е много криво и гадно сама, после наистина имаше един момент, когато толкова ми беше хубаво да съм сама, че си мислех "за какво ми е мъж, само да се тормозя"! много егоистична бях станала (по-точно да не правя компромиси със себе си, което не ни е присъщо - все гледаме на другите да угодим ooooh! ) и точно тогава се появи моето Теле и разбрах, че човек може да поставя себе си и своите чувства и виждания на първо място и в същото време да е всеотдаен във връзката си (което на мен много ми бягаше до преди това). Но мисля, че това се получи именно защото бях доста време не просто без гадже, а въобще не мислех за мъже (нито флиртове, закачки, секс)... което също е нетипично (за Рачките май) - винаги търсим тръпката, просто тогава я намерих в себе си - научих се да се харесвам (въпреки хилядите ми комплекси че съм дебела, недостатъчно умна, недостатъчно амбициозна, зависима от един или друг човек в живота ми и още и още... ). Мисля, че всяка от нас (трябва да) има тези проблясъци  Hug
tzarina, важното е, че вече си у дома, а това само по себе си означава, че денят е прекрасен  Hug

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 22:59 от Radost Nezemna

# 208
 Joy
Oo, точно такива ми минават през главата - прекалено висока, прекалено дебела, грозна, косата ми е къса ( той ме накара да я отрежа, беше до кръста, това няма да му го простя никога...), никой няма да ме иска  и "не мога да правя нищо, от което да вадя пари, мрън". Това, че не съм амбициозна никак не ми е комплекс. Май само тъпа не съм решила, че съм, ама защото не съм  Joy

# 209
...Утре съм рожденничка, ей, да не ме пропуснете  Wink
Ивче, вече е утре и демек вече имаш рожден ден newsm44
Честит рожден ден!
 Пожелавам ти много здраве, късмет и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт