Жените Рак 3

• 21 972
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
И от мен едно голямо гуш  Hug

И аз редовно изпадам в разни дупки (учудващо защо Whistling) сега нямам голям избор, но едно време преди децата си организирах ден за плуване. Е досега не се е случвало да съм била в кофти настроение, да съм се топнала във водата и тя да не е измила всичката гадост от мен.

Отиди на басейнче, разведри се и наистина не си проваляй почивните дни  Hug

# 301
  • София
 Hug Hug Hug
...и това ще мине.....

# 302
  • Варна
Ще мине......един бивш го преживявах цели 2 години.......ужас
Може ли толкова силно да обичаме..... Cry

# 303
.....Може ли толкова силно да обичаме..... Cry

Охооо, може и още как Whistling!

# 304
  • Варна
.....Може ли толкова силно да обичаме..... Cry

Охооо, може и още как Whistling!

Ами точно това е лошото нещо,привържем ли се към някой.....няма отърване...напусне ли ни,болката е ужасна..

# 305
Лоша работа е с тия рачешки чувства. Направо ми се къса сърцето като видя тъжно раче.

# 306
  • да има едно лесно - на мотора
И от мен  Hug Hug Hug Hug

За дупки да не говорим  Naughty Там съм "постоянното присъствие "  Tired И май в повечето случаи "грешката" е в моята глава  Tired . пък и не споделям . Казвам " няма нищо ' ако ме питат , но пък ми личи от 100 км  ooooh!

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 17:37 от рак пустинник

# 307
  • Варна
И от мен  Hug Hug Hug Hug

За дупки да не говорим  Naughty Там съм "постоянното присъствие "  Tired И май в повечето случаи "грешката" е в моята глава  Tired . пък и не споделям . Казвам " намя нищо ' ако ме питат , но пък ми личи от 100 км  ooooh!

Точно заради такива неща се караме с моя,защото не съм му и споделяла.....пита ме какво ти има,аз викам нищо, но и на мене ми личи ясно......

# 308
А мен понякога ме е срам да споделя какво ме  е разстроило  ooooh! То с моята докачливост на моменти  Embarassed

Опитвам се да контролирам емоциите и чувствата си... както се сещате оставам си с желанието Sad

# 309
  • София
Изпитвам физическа болка, когато ме боли душата, страдам с цялото си същество, живея с болката непрекъснато.....затова си мразя зодията......така се и радвам, абе няма при мен половинчати работи  Wink
Съвет мога да дам, да вдъхна кураж, да накарам някой, да се стегне....мога, да изглеждам силна, а всъщност всичко в мен, да крежи- болиииии  Tired
И да намеря едно местенце, да се затворя някъде и да плача, ама пак така с пълно гърло, на глас  Sad

Не мога и да съм с някой, който не обичам много, просто е така заради някакви облаги или друго нещо. Не мога, да се правя на интересна. Аз съм истинска, как да чупа стойки, да кърша снага, не се интересувам от тези неща....за мен е важно само уважението и любовта  Praynig Някой, който не може, да надникне в очите ми и да прочете там....ако ще да е най-богатия хубавец на земята, няма място до мен.

# 310
Ба, само аз ли ги преживявам за бързо  Joy Само веднъж съм страдала 6 месеца. Мъжа ми го прежалих за седмица, този сега за 3 дни. Няма какво да им се хабя, айдеее, по пътя Crossing Arms

# 311
  • Варна
Ба, само аз ли ги преживявам за бързо  Joy Само веднъж съм страдала 6 месеца. Мъжа ми го прежалих за седмица, този сега за 3 дни. Няма какво да им се хабя, айдеее, по пътя Crossing Arms

Но ти си съвсем друг вид рак..... Simple Smile Ивче,и аз един път се опитах да се правя на 'силна' и че мога сама да преодолея всичко,но......колкото и да съм се правила,маскирала......не мога и не мога. Хората някак си ме усещат. Пък и да ако някой погледне в очите ни,ще види болката и тъгата.....очите говорят много. И аз на моменти си мразя зодията,но пък ми харесва това,че не сме безчувствени и правим всичко за любимият човек,което означава много...но да,страданието,болката ни е в повече,което не е хубаво. Колкото и да ми казват,че за мъж не си заслужава да плача,не,аз не мога.....трябва да направя цяло езеро от сълзи,за да ми 'олекне'. Без да цивря НЕ МОГА!!!

# 312
И аз плача много по принцип Grinning За всякакви други неща. За мъжете май ви писах веднъж, че просто вече явно не допускам никого чак толкова до себе си. Може и да ми е грешка, де, не знам. Все повече започвам да си мисля, че аз всъщност ще си остана сама и ще си осиновя дете на 40. Thinking

# 313
Да типично по рачешки. А шамари зад врата? Много силна няма що.

# 314
O, не, не се мисля за силна. Просто съм явно някакъв неособено поносим характер - 2-3 години явно им е максимумът на мъжете в живота ми  Laughing Та въобще не знам дали има смисъл да се хабя да се пробвам въобще или просто да си живея както ми е по сърце.

Ма пък и да взeма да почерпя  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт