Жените Рак 3

• 21 894
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Погледни над поста ми, има RE: Жените рак 3 и от страни до него има едни неща като листове хартия.
Когато е от телефон, на тяхно място има мобилно телефонче.

# 376
Хммм, пак ми е трудно да повярвам, хората като пишат от телефон, от страни на поста излиза телефонче. Thinking
Не знам, един приятел ми инсталира opera едно с червено кръгче.

# 377
  • Варна
ахахх RedBull доста въображение имаш като за телец Grinning

# 378
  • Варна
Честит Рожден Ден, ИрПуц! Пожелавам ти много професионални успехи, много щастие, късмет, любов и най - вече искрени приятели, много купони и сърца които да туптят заедно с твоето!  Hug Hug Hug

Весел празник!   bouquet

Gift    newsm67     Gift

# 379
Май прекалих а? Grinning

# 380
Божее, аз си мислех, че само моите любови са били нещастни навремето ooooh!/преди брака обаче Naughty/
Сега съм щастлива Hug И честно казано, понякога се чудя как мъжа ми ме търпи още. Много съм сложна /или крива newsm78/ като темперамент, емоции, настроения, разбирания...
Хаха, точно това каза и мъжа ми, че раците сме криви Wink Сега, ако някой се засегне ще е кофти! Като знам, че не търпим на критика Wink Освен, че ме обвиняват в тайнственост почти постоянно! Е, поне ми стана забавно...   bouquet За нещастие и аз имах само скапани отношения с мъжа, само че при мен беше и още по-сложно не ги исках са мъже на децата ми Wink Не исках да приличат на тях, не исках да имам нищо общо с тях  Laughing Както се казва не ми пука! Само, че понякога доста ми пука и мъжа ми не ме разбира...Е, да опитва се но  и това е сложно при мен. Дори мисленето ми е сложно, е добре че си намерих мъж който да харесва сложното иначе горко ми ...   bouquet

П.П. Ако някой се засегне ще ми е много криво...   bouquet

Според мен една жена рак трябва да попадне на всеотдаен, любящ и най-вече търпелив партньор иначе той няма да издържи Sad То наистина на моменти сама не се понасям... Както ми е супер гот и изведнъж следва сдух... Даже понякога сама не разбирам кое пак ме е разстроило  ooooh! Та добре, че мъжа ми е търпелив.

Аз лично "изчезвам" като приятелка, когато на хоризонта се появи нещо, което е по-важно/сдухващо... Сега, когато съм с 2 малки деца, контакта с приятелките ми е доста труден понякога и в момета контактувам предимно с приятелки, които ме търсят  Embarassed
А според мен раците преекспонираме всичко Wink и прекаляваме с емоционалните състояния! Сигурно и мъжете раци са такива... Някак си и аз не мога да си раздавам енергията на сто места, затова и нямам 100 приятелки примерно. А и не намирам нищо приятелско в краткотрайните отношения при комуникация с жени. За мен или някой е истински приятел или не, средно положение няма! Както или обичам някой или не го обичам!
Като Ви чета почвам да си мисля, че раците сме доста докачливи, разглезени и егоцентрични, което дълго време е било моя антитеза, тоест твърдях ще сме грижливи към другите, че мнгоо обичаме и много се раздаваме Wink Не знам кое от двете е вярно, но и двете тези си противоречат.  bouquet В повечето случаи аз търся хората, а не те мен...

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 10:48 от kori_1

# 381
Че защо да се засяга някой - сложни сме, вярно е. Който иска лесно, да ходи другаде.  Laughing

# 382
Кое ви е сложното?

# 383
RedBull, аз самата съм програмист  Mr. Green Laughing Въпреки това цяла вечер не засегнахме темата, освен да си кажем какво работим.
Бих казала, че бях доволна, но не знам той какво е казал и дали въобще е казал нещо, щото мъж Рак...знам ли.
Иначе моят опит с раците е много горчив. Излизах с един 4 месеца, много влюбена в него, за да съм му прикритие, защото една друга му досаждаше. Един ден просто му ревнах, че така не мога, щот съм влюбена. Той рече "И аз те харесвам". И заживяхме щастливо като истинска връзка месец и половина, в която той ми изневери и ми каза, че съм прекалено обсебваща и ме заряза 2 дни след рождения си ден (и 12 преди моя), на който му бях подарила подарък за 50 лв, които по онова време за мен бяха много пари, а и бях обикаляла да търся и бях поръчала да ми го донесат, понеже не го намерих...И така.  Laughing Бая му страдах на това момче  hahaha Бяхме на 20, така че...предполагам, че любовта на 20 е едно, на 30 друго. Вече не съм толкова обсебваща, най-малко.
А иначе и баща ми, и дядо ми са Раци. Разбирам се, кво да правя  Laughing
Не разбрах програмиста е рак така ли?
И аз имам един сблъсък с рак, беше отвратитено след като разбрах че ме е лъгал! Беше ми пратил песен, която уж написал за мен и уж аз съм била неговото вдъхновение, по-скоро тоя май го вълнуваше сексуалния аспект на моята бяла кожа Wink Шега или не тоя се покри като не исках да му кажа някой неща за себе си. Беше арогантен и се радвам, че не съм общувала с други раци от мъжки пол, гадно беше! Оказа се и друго, че мой съученик койте е правил опити да се бие с мен също е рак, скоро му бях писала как си? Той така и не отговори! Та както и да е, радвам се че нямам за мъж рак. Нямаше да се понесем Laughing
В семейството нямам раци, аз съм единствена и потайна в каквото ме обвиняват много познати... Wink
По-гадното е че и в този форум ми се подиграват на писането, а всъщност изобщо не могат да разберат какво пиша, тъй като не ме познават си го тълкуват както им изнася. Ами жалко за тях.
Живи и здрави да сте рачета Wink  bouquet
П.П. Здравей колега Wink

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 11:09 от kori_1

# 384
Рак е, да, нещо като празнувахме заедно.

# 385
О, аз съм и преводач - завършила съм филология. И фотограф. И много неща.  hahaha
Така се получава, че от доста неща изкарвам пари, къде повече, къде по-малко. Rolling Eyes
Нещо като мен си като гледам Wink Само, че аз исках да уча и фотография, е да учих но без документ.   bouquet

А, аз съм спец по нещастните любови Grinning
Хаха, надали и аз бих казала, че само такива съм имала Wink

Божее, аз си мислех, че само моите любови са били нещастни навремето ooooh!/преди брака обаче Naughty/

Ами, ами, не си сама - колко години живях с твърдото убеждение, че съм осъдена само да ме мачкат и да се мачкам сама в това отношение...  ooooh!

Мачкат те, ако го позволиш аз дълги години не го позволявах, после си позволих лукса да обичам и един ми разказа играта при все, че беше и дева вече не ги долюбвам тези никак!!!! Така, че не позволяай, да те мачкат и няма да те мачкат Wink

С мъже Раци не съм си играла на чичо доктор, та нямам впечатления. Mr. Green
И аз не съм си играла на чичо доктор, но съм благодарна че не съм... Показаха си характера още когато му беше вемето, а оня уж беше влюбен в мен. Абе доста бързо му мина влюбването Grinning Laughing
  bouquet

Честит Рожден Ден, ИрПуц!
  newsm59  party041

# 386
И аз от всичките неща съм учила само филология Wink
Живот и здраве от есен - анимация.  Crazy

# 387
И аз от всичките неща съм учила само филология Wink
Живот и здраве от есен - анимация.  Crazy
Не имах предвид друго, че имам доста учено Wink И доста неща знам, ама понякога се правя на невежа, не знам дали някой рак е като мен, но Simple Smile
Ами честито с новото учене  bouquet

П.П. А за мъжкия рак, не знам мен ако питаш не се занимавай Laughing
Аз си имам лъв и съм си доволна, е да понякога ми слага по някоя лапичка да не крача прекалено бързо с осемте крака, но ми е хубаво в гривата му Embarassed

# 388
Вчера като седнахме едни 3 кифли и едната почна - никакви Деви, другата вика - никакви Телци и Стрелци, аз викам от мен против за Близнаци и Водолей - то не останаха много за избор  Joy

# 389
  • Варна
Е,честито и аз от родата съм единствения рак,може би има още един,ма той е на 21ви юли,не мисля,че се счита толкова... Laughing И аз не понасям мъжете рак,ама тук-таме има изключения..била съм само един път с рак ,имаше си я страстта ,емоциите, ама не......толкова противен ми стана един момент,разделихме се......хич не плаках за него hahaha ама той още не ме е забравил..ние и толкова бяхме заедно,де.....поне месец имаше hahaha май

Общи условия

Активация на акаунт