Жените Рак 3

• 21 859
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Водо(под)лейче е ... много ми е добричък и грижовен (към мен и децата) и не знам как ме търпи Simple Smile Аз съм му се качила на главата, а той горкия само се чуди как да направи престоя ми там по-комфортен  Embarassed

# 406
Водолеите са готини,особено жените..мъжете са ми малко тъпи hahaha

Мъжете не са никак тъпи. Laughing Но е вярно това, че са с огромно самочувствие на всезнаещи и всеможещи. Също така са големи мечтатели, романтични и сладкодумни, та чак лигави и досадни в един момент... Не се разбрахме... Simple Smile

Как е с баща рак ми е интересно?
Питай ме мен! Mr. Green Майка рак, баща рак... (родени на една дата дори Crazy) Heart Eyes Типично по рачешки, като натура са доста чувствителни и двамата, особено баща ми. Доста е докачлив, затова когато се почувства засегнат от нещо, да не си около него. Crazy Стисне ли зъби, бягай бързо и се спасявай. Много нерви, много емоции, много нещо... Преживява всичко. Все се опитваме да го успокояваме с майка ми, тя е по-уравновесената и спокойна половинка. Което ме подсеща, че не съм им проверявала асцендентите, вероятно там се крие обяснението на някои особености... Но като цяло в хармония и разбирателство сме живели винаги. Simple Smile Всеки родител е готов да направи всичко за детето си, но имам чувството, че няма по-любвеобилни родители от раците. Heart Eyes Hug

Мъжът рак, на когото попаднах аз, беше доста обичлив, страстен, често правеше жестове и изненади, но така и не успях да се почувствам спокойна с него. Беше силна личност, определено - властен, обсебващ, изискващ, безкомпромисен, арогантен на моменти дори, доста агресивно отношение показваше, когато не се случваше това, което той иска, или по начина, по който той иска... Обаче беше като рентген - познаваше ме доста добре, знаеше защо се държа, говоря и се чувствам по определен начин... Знаеше дори какво мисля. Все още не съм срещнала друг човек, който да ме разбира толкова добре. Изумявах се от коментарите и анализите, които ми правеше. И аз колкото пъти се стрясках и се отдалечавах, толкова пъти се връщах още по-привлечена от всичко това. Луда работа! Laughing В един момент обаче ми натежа твърде много, не исках да ставам по-зависима, чувствах се изтощена и неподготвена да продължа с него и реших, че трябва да се разделим окончателно. Не успях да го опозная напълно, макар че за някои от гореизброените "качества" имам обяснение. Но и до ден днешен мисля, че имахме страхотна и уникална емоционална връзка.  

В момента съм с телец и мисля, че това е мъжът за мен.
Въпреки че от време на време спокойствието ми доскучава, така да се каже, и ми се иска нещо по-разтърсващо като изживяване. Но това си е мой проблем. Mr. Green Blush

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 13:57 от Pia Desideria

# 407
  • Варна
Лелееееееее,цял роман си изписала Laughing а бе какво им харесвате толкова на телците? hahaha

# 408
Лелееееееее,цял роман си изписала Laughing а бе какво им харесвате толкова на телците? hahaha

Никога няма да разбереш  hahaha

# 409
а бе какво им харесвате толкова на телците? hahaha
По-добре да попиташ какво не им харесваме, за да не пиша романи... отново... Laughing Crazy

# 410
Мъжете раци според мен са много, много ревниви. За другите зодии нямам впечатления.

# 411
О, разбира се...  Mr. Green Боже, как забравих - то това беше най-същественото... Rolling Eyes

# 412
Имам приятелки от десетки години деви и много си ги обичам.Добри,интелигентни и чепати,странно  държащи се в личния си живот,направо хаотични,но за мен добри приятелки.Дъщеря ми също е истинска дева Mr. Green
И аз съм доволна от женската си девичка Wink

Водо(под)лейче е ... много ми е добричък и грижовен (към мен и децата) и не знам как ме търпи Simple Smile Аз съм му се качила на главата, а той горкия само се чуди как да направи престоя ми там по-комфортен  Embarassed
За пръв път чувам за свестен и не изваждащ душата водо(подливащ)....Признавам си!

bouquet

Аз гледам да стоя по-далеч от моите водолеи, че не ми се ходи по тяхната гайда, достатъчно години им ходя по гайдата, сега ще си го спестя! Водолеите изкат подход, но на мен ми е писнало да им правя аз подхода. Wink И ми е дотегнало да се правят на всезнаещи пред моята женска дева!

Водолеите са готини,особено жените..мъжете са ми малко тъпи hahaha

Мъжете не са никак тъпи. Laughing Но е вярно това, че са с огромно самочувствие на всезнаещи и всеможещи. Също така са големи мечтатели, романтични и сладкодумни, та чак лигави и досадни в един момент... Не се разбрахме... Simple Smile

Как е с баща рак ми е интересно?
Питай ме мен! Mr. Green Майка рак, баща рак... (родени на една дата дори Crazy) Heart Eyes Типично по рачешки, като натура са доста чувствителни и двамата, особено баща ми. Доста е докачлив, затова когато се почувства засегнат от нещо, да не си около него. Crazy Стисне ли зъби, бягай бързо и се спасявай. Много нерви, много емоции, много нещо... Преживява всичко. Все се опитваме да го успокояваме с майка ми, тя е по-уравновесената и спокойна половинка. Което ме подсеща, че не съм им проверявала асцендентите, вероятно там се крие обяснението на някои особености... Но като цяло в хармония и разбирателство сме живели винаги. Simple Smile Всеки родител е готов да направи всичко за детето си, но имам чувството, че няма по-любвеобилни родители от раците. Heart Eyes Hug

Мъжът рак, на когото попаднах аз, беше доста обичлив, страстен, често правеше жестове и изненади, но така и не успях да се почувствам спокойна с него. Беше силна личност, определено - властен, обсебващ, изискващ, безкомпромисен, арогантен на моменти дори, доста агресивно отношение показваше, когато не се случваше това, което той иска, или по начина, по който той иска... Обаче беше като рентген - познаваше ме доста добре, знаеше защо се държа, говоря и се чувствам по определен начин... Знаеше дори какво мисля. Все още не съм срещнала друг човек, който да ме разбира толкова добре. Изумявах се от коментарите и анализите, които ми правеше. И аз колкото пъти се стрясках и се отдалечавах, толкова пъти се връщах още по-привлечена от всичко това. Луда работа! Laughing В един момент обаче ми натежа твърде много, не исках да ставам по-зависима, чувствах се изтощена и неподготвена да продължа с него и реших, че трябва да се разделим окончателно. Не успях да го опозная напълно, макар че за някои от гореизброените "качества" имам обяснение. Но и до ден днешен мисля, че имахме страхотна и уникална емоционална връзка.  

В момента съм с телец и мисля, че това е мъжът за мен.
Въпреки че от време на време спокойствието ми доскучава, така да се каже, и ми се иска нещо по-разтърсващо като изживяване. Но това си е мой проблем. Mr. Green Blush
И аз мисля, че са любвеобилни и за раците или поне за мен е най-важно семейството и децата! Wink
Водолейте са доста хитри, но мен това ме дразни и че искат все да им се ходи по тяхната!!!Сякаш други хора не съществуват! Говорят като латерни и това ме дразни мен! Какво да направя не ми понася все аз да се съобразявам с другия искам и отсрещния да се съобрази с мен се пак. Мисля, че всичко е двустранно.
За мъжа рак коментирах по-горе и аз подобни мисли...така, че няма д акоментирам повече.
Твоя телец с какъв асцендент е? Тъй като може би моя лъв е с същия асцендент като мен, може би и затова се разбираме толкова добре. Той ме познава повече от колкото все един друг човек до сега, дори родителите ми не могат да разчетат настроението ми толкова добре...
Екшъна не винаги е нещо позитивно, а аз лично се изморих от връзка с дева и везни, просто отватително много емоции и накрая нищо за мен!!! Така, че всеки минус може и да е плюс, но пък може и да не си изживяла още емоционалния си период  bouquet

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 16:58 от kori_1

# 413
Мъжете раци според мен са много, много ревниви. За другите зодии нямам впечатления.
Раци...Ревниви и обсебващи до крайност, която не ми допада!
Дева ревнив и комплексиран! Везни ревнив и неоравновесен! Водолей ревнив и деспотичен! Риби не са равниви, но са адски неориентирани(хаотични)! Скорпион-господстващ! Ето, тези неща адски ме дразнят, най-вече втората част!!! Това са си мои лични наблюдения не твърдя, че при всички мъже е така!  bouquet

# 414
Аз навремето съм имала връзка с мъж рак и направо в един момент се уплаших за живота си. Честно ви казвам. Следеше ме по улиците, по прозорците, искаше да звъни напр. в 6 часа. Ако в 6 и 1 минута телефона даваше заето, лелеее ooooh!.....Слава богу, че ме приеха студентка и заминах надалеч. Така нямаше как да се поддържа връзка дълго време, но се радвам, че се отървах. След години ми се наложи да живея в собствения си град около няколко месеца, вече с 2 деца. Пак ми звънеше и мълчеше по телефона всеки ден.
Абе, болен мозък Thinking

# 415
  • Варна
едва сварих да ви изчета.

ИрПуц Честит Рожден Ден и от мен  bouquet
Желая ти всичко най-хубаво!
Мъжете Рак са много ревниви и големи женкари.
одолеите са все компетентни по всичко.
С мъже Овен и Козирог не ща да се занимавам повече.

# 416
  • Варна
И аз забравих да кажа,че ме следеше тоя мъж рак...........да се чудиш как да се оттървеш бе Shocked А иначе не се занимавайте с мъже козирози,тоолкова цинични мъже никъде няма да намериш просто Crossing Arms а за овните познавам няколко такива,ами тънкообидни мисля че са,ма и са ми досадни малко...ако съдя по баща ми,ей такава кривотия никъде няма да намериш hahahaама много е отворен и много му пука какво ще кажат хората за него hahaha

# 417
O, един козирог ми обясняваше, че ще се самоубива заради мен  Crazy
Никой не ме е ревнувал Rolling Eyes

# 418
  • София
И аз живея с телец, ама асцендента ми е телец , та може и затова да се спогаждаме...

# 419
  • Варна
Болезнена ревност мъчи Козирозите - имах връзка с такъв 3 години - истински ужас Shocked ! Телеца е друго нещо - дава ти цялото спокойствие на света (от което Раците тооолкова се нуждаем) hug hug
  offtopic RedBull... как и какво се случи - и в 'Жените Рак' говорим за 'Мъж Телец'

Общи условия

Активация на акаунт