Близначета и Рачета се крият още в Юнските тумбачета! -тема 30

• 25 543
  • 714
  •   1
Отговори
# 390
Ваче, благодаря за разказа.

Чин , прекрасна семейна снимка, много обичам такива.

Деската, радвам се , че нищо и няма на Йоанка.

Аз си взех резултатите, учудващо след цяла бременност и кофти резултати сега са просто перфектни, с мъжа ми се шегуваме, че са ми объркали кръвта с на някой друг. Утре съм на преглед да видим какво ще каже и лекаря.
Днес като си втълпих, че бебето не е много активно и постоянно го ръчкам мине се не мине 30 минути и почвам. Снощи цяла нощ ме боля корема, но ефект нулев за сега. Вънка е ужасна жега, надвечер, ако е по-хладно ще излезна с детето на разходка.

# 391
Чин, наистина много сладурска снимка Simple Smile

Аз се завърнах от разходка , чистих терасите  Crazy,  сега чакам да мине  голямата жега и пак ще се разхождам, по съвета на Ваче Simple Smile. И без това ми е по-добре като  вървчя и се движа, отколкото като заседна като кит на дивана....

Sela_wi,   при мен е същото положение - имах проблеми с хемоглобина  през бременността , но последните месеци спрях да пия всякакви добавки, а сега изследванията ми се перфектни.  И другото - и аз ръчкам бебчо, все ми се струва, че не е много активно, ама пък си мърда от време на време.
Голям майтап съм тъкмо почнат контракциите да стават по чести и се нагласям да засичам и да си записвам часа,  и в момента, в който вече съм с тефтера и химикала и спират  поне за половин час...И  после пак  след малко се повтаря историйката.

Мисля да мина по комшиите да ги питам ако имат нужда от  услуги по почистване, че не ми се стои удома  Joy

# 392
Орикс, аз дни преди да родя местих багаж, в резултат ми зачестиха много контракциите- свекърва ми щеше да се побърка  Mr. Green

Деси, тъкмо щях да питам какво става с ушето на Йо и видях, че си писала...
Радвам се че всичко е наред...

Пууу, това мойто дете, ще кажеш говорител е глътнало... нямали глас мъничките бебета, да бе...

# 393
Здравейте и аз се прибирам от доки теглиха ни аз съм си същите килограми като от миналия път а бебо е пораснала 300 грама, има води плацента 2 степен чакаме си включване.

Радвам се за добрите новини при Деската и Симпли че им няма нищо на дечицата.

Чин много сте готини на пук на свекърва ти и аз ще кажа че детето си прилича повече на теб.

# 394
 [Честито на  мамите , да са ви  живи и  здрави  бебчета/color]  bouquet

Аз все още  съм  2 в 1  , днес ми е термина  сутринта  бях на  вън и  имах  леки  контракции , но сега  нищо  Thinking
 ОРИКС  и аз има  такива ситуации  с  контракциите  започнали  да  ги  засичам и  те спират  ooooh!
  ВАЧЕ  мерси за разказа ти (това със  системата Joy Heart Eyes)
   ЧИН   страхотна снимка , и моля  те  дай ми от  твоето   тъпрение  Praynig Hug
Е сега отивам да си намера някаква  работа  ,че се побярквам  #Crazy  и   моля  ви стискай те  палци контракциите  ми да се появят  отново Rolling Eyes

# 395
  • София
Здравейте Hug
Влизам да се обознача, че ние с Лора сме добре, все още сме в болницата и се надявам утре да ни изпишат.  Мъчим се с кърменето, тя е доста поспаливка, но имам надежда, че нещата ще се получат Rolling Eyes  А тя е уникална... Heart Eyes (на мама гарджето Laughing)
Не успявам да ви чета много, много Blush  Видях, че Ваче се е завърнала  Hug  (между другото, и на мен вече ми е мъчно за бременното ми коремче и ми става едно носталгично, като се сетя какво беше преди няколко дни...като се прибера вкъщи очаквам и аз да ревна...)
Видях и снимката на чин - прекрасни сте! Heart Eyes
Орикс и всички все още чакащи - успех Hug

# 396
Честито на  мамите  които  са се сдобили  с рожбичките    да са  ви  живи и здрави
   лелеелеллее  #2gunfire пиша  толкова мн  време и нещо не  мога да го  побликувам Twisted Evil
  Днес  ми е  термина ... сутринта  бях  на  вън и имах  контракции  , но сега нищо..
  Орикс   и при мен  ситуацията с контракциите   са  същите  започнали  да ги   засичам и  те спират Thinking
  Ваче  мерси  за разказа ти  Hug
   Чин  много сте сладки .... Hug  и моля те  дай ми   малко от  твоето търпение  Hug
 Е  сега отивам  да  си намеря малко  работа  ,че се побърквам  #Crazy , а когато  стане малко по хладно ще изляза .....  моля   ви  стискайте   палци контракциите ми  да се върнат  Rolling Eyes

# 397
Здравейте мами,
завръщам се от тонове. Вече преносвам 2-ри ден. Имах 2 големи контракции, които изобщо не усетих......но разкритие, както обикновено - никакво....чакам още малко и ако продължат така нещата ще се наложи секцио, че и главичката на моя юнак е много голяма вече - 9.8 см и май и да си чакам - няма да стане за естествено раждане.

# 398
Здравейте!

Чин, много хубава първа семейна снимка.  Peace

Днес следобед, за първи път Никола е неспокоен. Не плаче, но будува и не си гледка както обикновено, а ръкомаха, поскрибуцва. И аз го храня през половин час, уж да се поуспокои. Успокоява се временно и после пак така, едва сега заспа. Дали го почват колики!?  newsm78 Засега още нищо няма да давам, ще го наблюдавам как ще се държи. Може и да му липсва батко му, да му прави аларма. Днес го пратих на градина.
.... Ето пак се събуди....

# 399
привет мами

От днес на обед сме вече в къщи с малкия Оги... Crazy Heart Eyes

малкият отново заложи на изненадата - зачеването му беше изненада и раждането беше биг сърпраизе и екшън!!  Heart Eyes

сега е в ръцете ми - ще пиша повеча когато пак заспи...

# 400
  • Sofia
Чин, супер сте, много сте сладки.

Бюти стискаме ти палци, дано да се приберете скоро. А за кърменето си трябва търпение и упорство.

Хеберлеа, добре дошла.

Да ви питам вас караха ли да ходите лично да си вземете акта за раждане.

Успех на мамите с коремчетата. Hug

# 401
Eто ме и мен вече онлайн Simple Smile
Мамчета с коремчета,дано скоро бъде най-щастливия ден Simple Smile Много положителна енергия от мен за вас  Praynig
Гледах бебоците в албума..лелел как се пълни албумчето и то само с красотиии..такова умиление настава като ги гледам. Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета исках да ви питам...носите ли на ръце,приспивате ли на ръце?Малчо рядко надава много глас,но не мога да го оставя да се дере в кошарата,а всички ми говорят да не го носим,да не свикне  Confused

С кърменето-Ани2 възможно ли е кърмата ми да се е регулирала вече (днес сме 7ден)?Гърдите ми вече не са твърди и очевидно пълни.Храня на 3 часа(само през нощта го оставям сам да прецени,а той даже си прави почивки по 4,5-5 часа),засега и бебе е съгласно с режима,но между някой от храненията цедя..засега изцеждам по 20мл,които давам след следващото хранене,че не съм сигурна,че има достатъчно  newsm78 .Малчо не реве от глад и акитата с по схемата и вида и количеството,просто гърдите ми се меки и затова се чудя.
ТинаТ мразя жито  Sick , ама ще пробвам и аз.

Аз пък да си похваля мъжа!!!Всичко,което правя аз го прави и той(с изкл. на храненето естествено) и то с огромно,ама огромно желание.Вечер става с мен,въпреки че го карам да спи..присъства на всеки сменен памперс и умира от кеф да приспва бебо.

# 402
Здравейте мили мои.
Днес бях на преглед, и всички изследвания са ми добре. Записаха ми час за понеделник за индукция ако не стане нищо до тогава. Акушерката ме разкара из родилното, много е готино и всяка мама си има отделна стая и си ражда там. Изглежда много уютно, но се надявам да стане преди понеделник и да стане бързо.
Гледах албума с бебоците, ама толкова са красиви всички че да си схрускаш. Другата седмица по това време дано и аз да си гушкам бебо, живот и здраве
 За коликите четох една статия в Интернет че майката като пиела биричка много помагало, но не знам до колко е вярно това.Ако някоя пробва или е пробвала да сподели та да знаем. Crazy

# 403
Здравейте мами,

аз все се опитвам, но ми е доста трудно да ви наваксам. Сиси спи от около час сега, та май успях, ама не знам какво запомних...  Embarassed

Първо, честито на новите мами, да са им живи и здрави бебчетата и много да ги слушкат и радват   bouquet Пък и ние си имаме адашка  baby_neutral
Честито на завърналите се вече у дома!
Стиснати палчета на всички все още чакащи!

Ние излизаме навън много активно и, както и повечето от вашите бебчета, така и Сиси спи навън, а вкъщи или се кокори, или поревава, или иска да суче често. От утре нашият татко тръгва пак на работа и ще видим как ще ни се преподреди програмата.

Да се похваля - вчера бяхме на преглед и резултата за две седмици е, че Сиана е порастнала с 2см и е качила 300 гр., което според сестрата било малко, но според доки било добре. Има още лека жълтеница, но иначе е съвсем здрава. След 2 седмици ще ни слагат втората хепатитна ваксина. (Чинче, да, само тя се слага на първия месец   bouquet)

PaO, аз много искам да я свикна да не заспива на ръце, но не винаги ми се отдава. В повечето случаи, ако наистина й се спи, тя си заспива и сама в креватчето (с малко полюшване). В повечето случаи заспива веднага след хранене върху мен, даже без да се оригне.

Даги, акта за раждане може да го вземе и таткото, но трябва да носи и твоята лична карта. След това трябва пак там в общината да си извадиш справка за родствени връзки, която ти трябва за еднократната помощ.

За биричката, аз си пия безалкохолна и да ви кажа, не виждам разлика с дните, когато не съм пила. Може би зависи от какво се прави бирата, колко е истинска, дали има консерванти в нея и все пак не смея да пия алкохолна бира. Чудя се обаче дали да не пробвам малко от тази новата - пшеничената. Тази безалкохолната съдържа вода, малц и хмел, не пише да има консерванти.

# 404

Аз пък да си похваля мъжа!!!Всичко,което правя аз го прави и той(с изкл. на храненето естествено) и то с огромно,ама огромно желание.Вечер става с мен,въпреки че го карам да спи..присъства на всеки сменен памперс и умира от кеф да приспва бебо.

Пао браво на мъж ти нали за това родителите са двама да си помагат smile3501

Общи условия

Активация на акаунт