Близначета и Рачета се крият още в Юнските тумбачета! -тема 30

• 25 538
  • 714
  •   1
Отговори
# 405
ПаО, на този етап бебетата не плачат от гевезалък, а имат нужда да усещат теб или таткото. 9месеца те е усещал, това е непозната за него среда.. нужно му е време да се адаптира. Аз понякога го оставям да плаче, но не повече от 2-3 мин и то докато се измия за да го взема или за да му стопля кърма/АМ. Взимам си го, успокоявам го.. и така... ще мине доста време, докато започнат да осъзнават и да плачат за нищо.

Бюти, радвам се, че сте добре, нямам търпение да видя снимка на Лора..

Хеберлеа, добре дошла, огън момче си имаш...  Hug

Нинка, давам веднага... Wink

Ние отиваме в Бояна, защото Слав ми продава колата  Confused надявам се като отидем днес, утре да не доФтаса свекърва ми...

# 406
  • София
Ваче, извинявай за въпроса но какъв е бил проблема със Сашата? Питам защото и ние от време на време имаме жълто -зеленикаво ако. Нещо като слузесто ми се вижда  newsm78. Незнам дали си въобразявам (поради това, което изчетох в нета), но не е чисто като горчица. Има и нрщо като зрънца вътре.

Абе нещо с ензима латаза. Някои деца имат такъв дефицит преходен. Ама тя Саша никога не е имала нормални изпражнения. От родилния дом едва ли не все си бяха зелени. А сега на Ралица бяха зелени и аз се изшашках, ама сега са нормални, точно както ги описваш с ядчици вътре.

Днес идва педиатърката, оказа се много свястна жена. Изключително държи децата да се кърмят. Говорихме много, прегледа детето. Всичко й е ОК. Само дето не направи оня рефлекс с ходенето, та аз се притесних. Педиатърката - не  Wink Прави оттласкването. Ще я пробвам и аз тия дни, ама в родилния дом надали са пропуснали да проверят тоя рефлекс.
Взех Еспумизан, смятам да й дам на храненето около 9 което се пада и после след 3 часа. Тогава я почват коликите. Да видим дали ще й повлияе.
А днес как ме втресе не е истина.. гърдите ми станаха на камък само защото бебето вместо след 3 часа се събуди след 4 и ме втресе.

Кити, мъжко момиче, ама да видиш как мрънках на доктора за упойка...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Чинче, снимката е чудесна!  Hug

heberlea, добре дошла  Hug Hug Hug

# 407
  • Добрич
Привет и от мен, момичета!
Вече сме си у дома от вчера.  Laughing
Искам първо да честитя на всички новодошли бебчета на белия свят и на техните мами и татковци! Нека бъдете много здрави всички и се радвате на рожбите си!
Не съм чела много, но четох поздравленията ви около нашето щастливо събитие и искам от сърце да ви благодаря! Всички пожелания са прекрасни и дано ви се връщат и на всички вас!   Hug Hug Hug
Та, малко за нещата около Вихрен.  Grinning
Раждането беше с планово секцио, нищо извънредно или спешно или непредвидено не се случи. Мина операцията добре, излязох много бързо от упойката, раздвижиха ме на следващия ден и веднага ме преместиха във ВИП стая, където ми дадоха бебето. Добре, че така бързо ми го връчиха, та успях много бързо да стъпя на крака и да не мисля за болката.  Wink
В момента сме на кърма, надявам се и дълго време да е така. Кърмя го на поискване, което при Вихрен е на 1,5 час.  Grinning Педиатърката днес мина, видя ни, всичко е наред.  Peace
За сега толкова от мен, че се събуди.
 Wink
Хубава вечер и се надявам скоро да вляза в ритъм и да съм по-редовна тук!  Peace Hug

# 408
  • Cyprus, Пловдив
Мами,родили естествено и с епизотомия,на кой ден ви паднаха конците?  newsm78

# 409
  • Sofia
Дарка, на мен първия ми падна на 11 тия ден, втория на 15 тия ... а имам още един или два конеца ... не помня, мислех си само за бебо като ме шиеха.

MammaAneliaN, м да,всички така казват, ама моя са го върнали нищо че им показал личната ми карта и утре ще мился как ще ходя че ми трябва за педиатърката.

# 410
  • Cyprus, Пловдив
 dagi , благодаря за отговора ти,значи е нормално,на мен днес ми е 10-и ден и не бях сигурна дали е конец,но като си взимах душ усетих нещо,значи вероятно е конец  Wink

# 411
Хеберлеа, като прочетох за Оги и ми стана много мило. На нашето гардже, още му казваме по някога Оги.  Rolling Eyes

Даги и при нас стана така както МамаАнелиан е описала! Чудно защо са върнали мъжа ти!?  Confused

Пао, аз не съм приспивала нито едно от децата си на ръце, но просто не ми се е налагало. Ако реве, най вероятно и аз няма да го слушам как плаче и да го гледам само.

Бъни, аз пийвам по някога биричка.  Wink За кърма!

Дарка, и моите конци още не са паднали. Нямам епизиотомия, но имам няколко шева. И аз се чудех кога трябва да стане това.

# 412
Оффф...тези конци.И на мен са ми мъка.
Момичета чудех се с тези конци кога евентуално ще може да има сближаване с мъжете,защото доктора не ми каза нищо,а ми е неудобно да звъня да питам.Все пак някога ще трябва да се случи,не че го мисля сега,но да питам  Embarassed

# 413
Здравейте БГ Мами  Hug много се радвам най-накрая и ние сме си в къщи. След седмица престой в болницата.
Честито на всички нови бебоци през това време да са живи и здрави и да слушкат много Simple Smile
Сега и за моето раждане, родих нормално в Добрич нашата малка принцеса Нора 2940 гр. 49 см.
Родих много бързо и лесно, до края бях много усмихната и щастлива имам 5 6 шева но днес ми махнаха и конците Simple Smile Качвам снимка в албумчето и сега виждам, че с КЪДРОКОСКА се засякохме в болницата Wink
Едва ли ще ви насмогна да изчета всичко, но от тук на татък ще ви следя и ще се включвам редовно Wink

# 414
Опа, забравих да кажа Нора се роди точно на термина 14.06.11г.

# 415
Здравейте и от мен  Grinning
ние с Алекс сме вече вкъщи, нагаждаме се един към друг Simple Smile Кърмим се успешно засега, не знам колко е наддал и дали изобщо е наддал, но бебето си е спокойно и си спи след ядене, засега няма да го мисля, педиатърката ще каже Simple Smile Много ми е изморено тия дни, но предполагам така ще е докато свикна Simple Smile Засега толкова - ще пиша пак когато мога Simple Smile

# 416
  • Добрич
Хелен, добре дошла! Браво на вас! Wink Hug
Момичета, докарах си много болезнени и разранени зърна. Явно не успявам да сложа Вихрен правилно на гърдата, а уж четох статии. Сега мажа с Лансинох, дано помогне, че едва изтрайвам с това кърмене през час и половина, два.

# 417
Имаме още едно бебе. Макензен е родила дъщеря си Гергана по нормален начин.
Девойката е 3350гр и 51 см. Да са живи и здрави мама и бебе.

# 418
Eee, честита дъщеричка на Макензен. Да и е жива и здрава, а на нея бързо възстановяване...

Клеопатра, честита Нора... радвам се, че всичко е минало нормално и леко  Hug

Къдрокоске, добре дошла...   Hug

Ваче, какъв е този рефлекс с ходенето..?  Thinking

# 419
Честито Макензен!Жива и здрава да е Гергана!Много радост да ви носи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт