Близначета и Рачета се крият още в Юнските тумбачета! -тема 30

• 25 493
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
И аз днес яко яхнах метлата. Като реших че съм дебела и грозна. Първо наговорих на мъжа ми куп глупости и после се метнах на колата и обиколих магазините. Не че се харсах в много неща. Но поне един клин и една блузка си взех за сега. Рокля се опитах да си харесам, но не успях. Ако ми стояха добре в талията, в бюста не ми ставаха, ако му влезе бюста, нещо в талията не стоят добре. И едни гащи за стягане на корема си взех. Сега съм ги обула и вече се чувствам по добре. Още повече, че ми се обадиха, че утре ще ми доставят аксесоарите за количката и от утре следобед вече ще сме на разходка.

Кити, това за Колийфа след отваряне ли? И аз имам такива , но още не съм ги отворила и си стоят в шкафа.

# 466
  • София
Ваче,еспумизана действа след 4тия ден каза нашата педиатърка.Аз също си мислех ,че Матея плаче от колики,но се оказа ,че било от глад.Принудих се да давам добавка след вчерашната ни консултация с педито.Сега е много по-спокойна да не се хваля ама...
А  гърдите ти трябва да са меки на пипане,като мяхове.Твърдостта не е добър признак.Тя Ана2 ще ти отговори по-адекватно.
Момичета с шевове и епизитомии-и на мен не ми е паднал ни един шев ,а е вече 13 ден.Поне контракциите намаляха #Crazy.Аз се видях отдолу,престраших се ,но хич не ми харесва работата.Друга е все едно.Дано си се оправи по-натам. newsm78

Рали си плаче от колики баш  Crazy Има си всички характерни признаци. Аз в родилното исках добавка през първата нощ, защото мислех, че не й стига. Детето изобщо не поиска да захапе биберона. С ужасно отвращение бута всякакви силиконови неща, с още по-голямо латексовите. А като й капна АМ в устата беше в потрес. Изобщо не е иискала добавката. После педиатърката в родилното каза, че детето се храни, пишка в памперсите и е спокойно.

Теди благодаря за споделеното.  Hug за коликите не знам дали е рано или не.. ама не са като по учебниците им. В Тина Киркова се опита една акушерка да ми каже, че коликите са селд 20 ден  Stop  Wink
На мен топлите компреси докато кърмя ми помагат много да се изпразни гърдата. А ти 200 мл за целия ден ли изцеди остатък или от едно  кърмене? Че ако е последното ме хваща чувство за липса на кърма...

За шевовете. Аз имам някакъв шев. Не било епизиотомия, макар, че акушерката ме клъцна. Има едно възелче, не е паднало още, ама не ме дразни. Момичета, промивките със смрадлика оправят работата.

# 467
Ваче, те коликите да не би да идват по учебник я.. и при Никола се появиха рано. А Еспумизана (симетикона) действа с насищане, т.е не очаквай чудеса от 1-2 пъти ... за жалост  Confused

Кити, Колийфа е като Био Гайата, съдържат лактобацили (лактаза), ензим, който се намира в  чревната флора, затова трябва да се съхранява на студено. По-добре не ги давай повече. Едва ли на Палечка ще и стане нещо, по-скоро няма да и влияят, поне така мисля аз...

А н и, след отварянето трябва да седят в хладилник.

Кога ли ще изпишат Шунка?  newsm78

# 468
  • София
Здравейте и честити нови бебчета  Hug

Аз се връщам от лекар и положението не е много розово Confused Все още нямам нито една контракция, но пък шийката била омекнала. Оказа се, че май ще имам проблем с упойката и ще трябва да избегна на всяка цена секциото. И сега започваме с някакви таблетки, гелове и аз не разбрах какви чудесии, за предизвикване на контракции Sad Дано нещо подейства Praynig

# 469
Здравейте момичета,
като четях бременните майчета се сетих как се чувствах аз. Мили майчета, насладете се на последните бременни дни. Както много момичета писаха вече, ще ви липсват после. И на мен ми липсва коремчето Simple Smile Разхождайте се, навън... После известно време ще си седите предимно вкъщи.

Ваче, на мен ми казаха да давам само от едната гърда (да пазя другата за другото ядене) и след като свърши папкането да я изцеждам до дупка. Честно казано обаче, дори веднъж не го направих.
За сега следвам съветите на Ана2 и се надявам на консултацията да се представим добре.

Силвия,
колко време се кърмите? Колко време след ядене плаче бебето? Нашата яде малко, защото бързо заспива и се чудя да не би и аз да си въобразявам за коликите, а тя да плаче защото е гладна...  newsm78

# 470
Симпли,случвало се е да се кърмим и по 1 час.И после рееев,та чак съседите да чуят.То сигурно и колики си има детето,защото се пъне и пръцка и ака ,но сега е по-скоро мрънкане,а не истеричния плач.Онази нощ например ,за да не реве съм я държала на цица 5 часа.Махна я- почва вой.Озорих се.при вас може да е друго.Незнам.Ако нямах кантарче,за да знам колко изяжда и аз щях още да се чудя и мая какво става. newsm78
Тедиии,200мл. #CrazyДай ги насам. MoneyАз толкова ще събера от 2те гърди ,ама за 5 дена. Thinking

# 471
  • Sofia
Здравейте! Ние сме си вкъщи!
Не мога да наваксам още с четенето, на 6та страница съм, да не забравя Simple Smile
Ваче, добре, че напусна стаята, че да се доредя.  Mr. Green

Отивам да видя кои са новите бебчета, честито на майките им!!  Hug  bouquet

# 472
  • София
Момичета, за шевовете защо не сте се разбрали да ви ги махнат. Те хубаво са разграждащи се, ама защо да ви дърпат и опъват толкова време..  newsm78 Направо са си мъчение.

Шунка, добре дошла  Hug

Бразилка, хайде ще стискаме палци  Praynig

Хелън, отговорили са ти, но и аз да кажа, че при мен също беше така - първите дни жълтеникава, след това бяла.

# 473
привет  на  всички Hug
  ШУНКАдобре  дошла Hug
    Теди   мерси  за разказа ти 
Василиса  Прекрасна  ние  май  сме  с  един  термин  ако не се лъжа ,  еми  и  аз  съм  както  теб  ще си  чакаме  мила и   това е   само  да са  живи и здрави  бебешоци Heart Eyes Hug
 Някаде ми се изгуби Кари  Heart Eyes
  е  момичета  аз отивам да  пия  кафенце с  една приятелка  4ао за сега на  всички  Hug

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 17:10 от нинка**

# 474
Шунка, добре дошла. Чакаме те да раказваш.

# 475
Днес Никола яде в 10ч и след това чак в 17ч и то го събудих вече за да нахраня. какъв е тоя сън?  #Crazy Яде само от едната гърда и заспа. Сега баща му го изкара на терасата да се поразсъни малко. Тази нощ, ще будуваме ми се струва.

# 476
ЧИН, мерси, миличка Heart Eyes

ШУНЧЕ, добре дошла!

АНИ, и Дара се държи така от 2 дни  newsm78

# 477
  • София
Здравейте момичета Hug
Ние от неделя сме си у нас, обаче до сега нямах никакво време да седна на компа. Попрочетох темичките (не изцяло, за което се извинявам). Честито на всички сдобили се с бебчовци, да са живи и здрави и много послушни Praynig
За моето раждане с две думи, изтърпях си контракции до 7см ( търпяха се и акушерката тъкмо се зарадва, че няма да им пищя цяла нощ на главите), и след това се наложи секцио, защото започнаха да се губят тоновете по време на контракциите и трябваше да го извадят бързо. Операцията не беше кой знае какво, но следващия ден...дигнаха ме 5 часа след това, защото нямаше места в реанимация. В деня след операцията си мислех : "край оставам си с едно дете, втори път такава болка...", ама сега вече ми мина и забравих. Толкова са сладки и мили тези бебенца, че само като си го гледам и гушкам и ми се реве и си рева де (точно както Ваче е писала) - без причина, просто ми тръгват сълзите...до кога ли ще е така newsm78 #Crazy
Иначе бебчо вчера през нощта добре спа, но тази нощ направо ме побърка...будеше се през 30 мин, искаше да яде, ревеше..и аз не знам какво искаше..май не са колики, защото не си сгъва крачката, просто си реве....кърмим се уж добре, поне признаците (памперсите) за добро кърмене са налице, но пък гърдите не ми стават корави, не знам дали трябва, той яде по 45 мин с почивки...не знам дали е ок newsm78
и така, това е от нас, вече ще следя редовно вече, много ми липсвахте Hug

# 478
Здравейте и от нас -вече вкъщи и си ни е спокойно.Да благодарим на всички за пожеланията и да честитим бебоците на новите мами !  bouquet При нас засега са нормални-дано са така,аз съм недоспала и уморена ,но е сладка умора ,вече 2 пъти излизам навън ,таткото ми подари вчера прическа и 2 ч. свободно време навън,днес пак за малко ,искам много да похваля мъжа си -много ми помага ,чисти ,готви ,прави ни страхотни закуски -пу пу дано да е все така  Grinning
Pao i Helen30 толкова близки си ви чувствам от престоя в болницата и се надявам скоро да си спретнем една среща с бебоците  bouquet

# 479
Ех колко е хубаво като чуем че някоя мама се е завърнала в къщи с бебо. Кога ли и на мен ще се случи че вече не издържам, искам да си гушкам мойто мило съкровище. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт