Близначета и Рачета се крият още в Юнските тумбачета! -тема 30

• 25 479
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Цветич, няма никакъв проблем Ентерокинда да се дава заедно с Биогайа и други препарати против колики - може и с Еспумизан, Колийф, Сабсимплекс и пр. Аз засега давам само Ентерото и е достатъчно, както се казва - да чукам на дърво!:)))

silvie, честит да ви е Даниел!   bouquet

Елдричка, странна свекърва имаш! Явно гъркините са съвсем различни от българките... Всички ли баби са такива в Гърция? Дано всичко при вас се оправи и да се почувстваш по-добре (напук на свекървището!)  Hug

За лохиите - аз съм със секцио - май от деветия ден нямам никакви... Мисля, че на осмия ден ми тече много, дори се изплаших, на фона на съъъвсем леко, до степен никакво течение предишните дни - и след това - край...

# 556
  • софия
АУРОРА Hug
Лохи ми текоха 4 дни после 15 нищо 2 пак и така си карам на щтрек.

# 557
  • София
За краката говорите.. Моите бяха чудни 2-3 дни и се подуха пак.. Да не говорим, че днес и кръвно вдигнах, т.е. вчера... 130/85 140/90... При други обстоятелства не го усещам, ама сега цяла бременност бях с ниско кръвно, и това ми идва доста високо като разлика  Confused Боли ме главата, парцал съм.. Явно хормоните оказват голямо влияние  Confused
Някой да има като мен? Ако утре съм пак така ще ходя на доктор...

На мен педиатърката ми забрани да пия прясно мляко, за да няма проблеми бебето. Освен това за кърмата трявба да се пие много вода, а за кръвното трябва да се обезводява организма... изобщо... Tired

Допълвам се, щото досега се смях на разказа на Шунка..  Mr. Green Mr. Green
И на мен така бавно ми обясни доктора за това как да дишам само 2 контракции и те минаха докато се разправяхме  Crazy

За Тина Киркова и добавките. На Ралица нямаше изписана. Имаше на съседното бебе, ама според мен се бяха объркали, че е секцио. На секциото задължително изписват. Та като влезеха и много похвално акушерката ме поглеждаше и констатираше, че "Това майче се справя с кърменето и няма добавка", а майчето седеше цял ден с бебето пред плаката на ЛЛЛ за позите и гледаше. После се смяхме със съкилийничката ми, че бебетата ги дават с Инструкция за употреба   Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 19:48 от Vache

# 558
Ваче, стискам палци да се оправиш и да не се налага да се преглеждаш! Praynig Hug  Това "съкилийничката" и "бебета с инструкция за употреба" ме разби!:))) Joy Joy Joy  Пу-пу, много силен дух имаш, щом можеш да се шегуваш, при условие, че не се чувстваш добре!  И моите крака бяха оточни няколко дни след раждането. Даже в реанимация, веднага след секциото, не отделях никаква урина, т.е. диуреза нямаше, та ми удариха един фурантрил и тръгна диурезата. А другите ми две колежки по реанимация много по-скорострелно пълнеха торбите на катетрите. Та всеки различно реагира след раждане...

# 559
  • Sofia
Ей, тоя плакат и аз колко го гледах! И чак вкъщи схванах как се държи бебето, след като прочетох Ана2, че трябва да му виждаш ухото, не окото!  Crazy
Значи не изписват на всички добавка? Аз може да съм имала, защото с моята "съкилийничка"  Laughing имахме еднакви първи и втори имена.  Crazy, а тя беше секцио. Всеки път трябваше да се уточняваме с докторите коя коя е.

Моите крака са ок, но муцуната ми още е ужасно дебела. Вчера ни нападнаха на изписването едни хиени-фотографи, в крайна сметка си взехме снимките де, не са лоши освен моята дебела физиономия.
Свалила съм само 8 кг, но пък и аз не спрях да плюскам... надявам се да понапредна със свалянето, че имам и отпреди раждането доста.

Чин, от ваксината е неспокойствието, ще мине.

Елдра, да не си пипнала повече нещо за свекърва ти. Егати, допреди да влезеш за секциото й готвеше и принасяше, а тя пръста да не си мръдне...

И ние днес бяхме на разходка - по-скоро се пльоснахме на пейката в градинката зад блока. Но ни беше гот, човекът си спа през цялото време. Той и през останалото време спи де...  Crazy Единствено на обяд и сега вечерта имаше около половин час или малко повече, в който хем беше нахранен, оригнат и преобут, но мрънкаше и отваряше уста като за ядене, а пък не сучеше. Малко ми скъса нервите, защото захапва така, че умирам от болка, а после само си мляска.  Rolling Eyes Но като цяло не мога да се оплача (още  Laughing)

За контролния преглед - аз съм на 11ти юли. Нооо в какво се състои? Малко се ужасявам да ме ръчка с онова желЕзо... Освен това трябва са ми издаде болничен за преносването, също тогава ще го пусне, по-рано не можело, притеснява ме да не е твърде късно тогава и да правят проблем от фирмата?  newsm78

# 560
Ох мами, одеве като ме почна един кръст да ме боли ама много , и така се зарадвах, викам си ''иеееее нека да боли дано да дойде днес'' ама на спря и нищо не ме боли.
До там стигнах че и на болка да се радвам  Tired

# 561
eldri4ka- imah predvid da izselite sveki! Tzveti- boli ranata pri odebeliavaneto vliavo, a doktor 4ak drugata sedmiza! Va4e i az stmtaka, 4ak mi se vie sviat

# 562
Ваче, аз днес съм парцал. Боли ме зверски глава...

При нас на всички със секцио даваха добавка, искаш я не искаш- дават, пък ако искаш хвърляй.
Пуу, ни съкилийничка, ни ръководство за употреба имах, то резултата се вижда де, Никола яде повече АМ. Въобще не исках да съм сама в стая, но пустия му ВИП - сам самичка си останах.

# 563
  • Добрич
Привет от мен!
Още не мога да стигна до форума.  Wink Не, че детето е причината, а защото майка ми идва всеки ден да ми помага с къщата и Борис и си говорим с нея, та така. Поне не кукувам сама, а и с мама се разбираме много и ми е супер приятно.  Wink
Искам да честитя на новите мами и техните бебоци! Да сте здрави и щастливи!
Хайде, не останахте, момичета, които не сте родили. Смело! Hug
Аз и Вихрен сме добре. Напасваме се един към друг. Днес по-малко ме болят зърната, дано съм уцелила правилната захапка, че е доста неприятно. Що клипове изгледах за това.  Whistling
Борката е много щастлив и доволен, че брат му се появи вече. Помага ми, ама си иска и той внимание и все забравя, че не трябва да вика /говори с по-висок тон, а е и емоционален доста/, пък аз не забравям да му го напомня и малко като звероукротител го раздавам.  Mr. Green Надявам се да влезем в каналния ред.  Laughing
Хубава и спокойна вечер!  Hug

# 564
Силви, честит да ти е Даниел! Само добрина да среща по пътя си!

Равносметката от днес - Явор тежи 3630, почти колкото се роди брат му Simple Smile За две седмици е качил около 600 гр , наваксал е  закъснението от първите две. От ваксината е по-изнервен, суче по-често и по-нервно, но и доста спа. Разплака се доста при боцкането, сестрата каза, че тази ваксина не боляла и прагът му на болка бил нисък, та да не се впечатлявам, ако реве, един вид  Rolling Eyes

Момичета, бързо да минават отоци, болки от шевове и всякакви такива  Hug Аз бях отекла малко след секциото от оводняването, но сега всичко е наред. За лохиите - има случаи с дни да нямам и после да потече малко, дори до сега. На лекар съм другата седмица.

Кити, Чин, браво на бебоците! Чинче, аз не бих се притеснявала особено от качването - имат да наваксват децата, има време да ги ограничаваме от боклуците, от които наистина се наддава излишно... Ти си знаеш де  Hug

Елдра, какво е това чудо, с което живееш Shocked

Спокойна нощ за вас и бебоците, момичета!

# 565
Момичета, я дайте съвет. У нас е много топло. Малката е по тънко боди, но виждам, че й е топло. Аз спя гола, а искам от детето да спи с дреха. Дали да я оставя само по памперс да спи. Притесняваме обаче, че се отвива нощем, а аз няма да усетя докато не стана да я храня. Хич не знам какво да правя, а не искам дапускам климатик. Нещо съм с предразсъдъци спрямо него.

# 566

Възможно ли е от ваксината да е по-нервен? Не спи, плаче, не е корем според мен, не е гладен, храних го, не иска чай... ooooh! Thinking

Аз си мисля че точно от ваксините бебетата са по неспокойни. Все пак им се вкарва директно в кръвта един куп неща, които нямат место там. Аз точно затова засега не слагам ваксини. Мисля да приложа японската система в БГ. Те са установили, че до две години не трябва да се слагат ваксини.
Такова решение сме взели с мъжа ми за здравето на нашите деца. Но никой не е длъжен да се съгласява с мен.  Peace

# 567
Момичета,нещо не мога да стигна да пиша повечко,сега бебо заспа и минвам да кажа само дзак.
На новите бебенца много здраве и щастие желая,а на мамите-бързо възстановяване и здрав сън : )))))

Ичката като прочетох,че сте взели акта за раждане и веднага Александър скочи дьа провери за нашия : ))) Аз мислех,че е рано още,но го взехме..в папката Божидара е била точно преди Мартин : )))

Шунка и моите зърна са като червило  Confused кофти е много,защото вече почнаха да ме болят първите секунди като захапе,направо ми пречернява...мажа се още от 4-5 ден,за да избегна рани..сега търпя,дано не стане по-страшно,че удоволствието от кърменето се превръща е рев.. Confused Правя всичко,което Ани обясни,но и моя син не отваря кой знае колко устата...уж гледам да поеме абс цялото зърно,а пак боли ...ако не ми мине тези дни ще се обадя на консултант,че ако стане много зле,тва дете как ще яде  #Crazy  ooooh!

Ето ви нещо уникално.Аз бая си поревах,не знам,ама много ми въздейства.  Hug

# 568
Деси, само по памперс колкото и да е топло мен би ме било страх да го оставя. Поне по някакво тънко боди потник и завита само с тензухче. Аз така държах детето през лятото. Никола още не съм го разголвала толкова.

Днес си направихме първата разходка с количката. Събрахме се няколко майки от групата на Иван. Той беше в еуфория, всички деца се радваха на братчето му.  Laughing

# 569
Ани, сега я съблякох само по потник не боди и памперс. Завих я  с много тънко памучно чаршафче. Мисля, че се успокои, че това потниче според мен държи по-хладно. За тензух не съм се сещала, утре ще взема мерки да се сдобия с такъв. Оф то май зимата е по-лесно - студено ама го обличаш и готово, а лятото .....

Общи условия

Активация на акаунт