Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
добро съботно утро! Hug
Jerry F,приятна конференция,бързо да свършва и после-мезета и узо! Embarassed
sivila,да се цамбурнеш и заради мен! Praynig
аз от понеделник съм 10 дена на петрови пости и ги чакам с нетърпение.
релаксираща събота на всички! Hug

# 16
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Jerry F , аз искам всички вкупом да ни взимат пък Embarassed.Ааа, ами скъпият как така ще те изпуска, при датчаните - те са едни левенти, ще вземе да те открадне някой Flutter.Много е миличък този Ори, като разрешава плодче вместо салата Wink.Така и направих вчера, не че плодчето беше от лекичките Joy.Ауу, много хубави неща показва кантарчето ти Hug.

mery_79 , браво - едно денонощие и аз бях само на плодове, ама повече не повторих- не е за мен тази работа Embarassed.

sivila ,дано бързо ти се нормализира захарта Hug.Приятно пазаруване!

ina15 , какво се хапва при Петровите пости!

Кантарчето е на 63 , кръгличко, няма проблем - вчера голямо хапване падна Embarassed.

Работна съм днес, засега бива, дано да е така до края на деня.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 17
привет и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hug малко късничко но все пак кафенце и плодчета Hugето намерих време за компа Winkрежимна съм за сега не се изкушавам от нищо-много обичам сладоледче а не съм яла от месец вече(това за мен е постижение)  PeaceДнес във този слънчев, хубав ден ще отдам на релакс-почивам и съм сама Flutterлюбимия е на работа а детенце днес има тежък изпит и му стискам палци да го издържи успешно fingerscrossed fingerscrossed
това е за сега от мен на всички желая прекрасен ден пълен със много красиви моменти Hug Heart Eyes

# 18
Аелис,лека работа! Hug
тези пости са леки.риба е разрешена през целият пост и олио.само млечни,яйца и месо е забранено.
аз месо не ям,но прекалявам със сирене,кашкавал,мляко и съм все оточна от тях.
elli107,стискам палци. Peace Praynigкакво учи?

# 19
добра вечер мили момичета Hug Heart Eyes Hugднес се отдадох на релакс  Winkдо този момент съм на кайсийки а след малко салатка от доматки със сиренце Flutter ina  Hug моето момче учи - Туризъм - във великотърновския университет-3 курс и е отличен студент със който много се гордея Grinning владее 4-езика (писменно и говоримо)  Flutter днес статистика-изпитът е минал успешно Peace заслужана- 5-той много е  доволен а щом той е удовлетворен от резултата, тогава и аз съм доволна Hug на 20.06. е последния му изпит за тази година и после каквото реши той това да прави  Wink  Hug
Мери  Hugи аз на пълнолуние бях плодова-добре се чуствам в седмицата веднъж да карам само на плодове според луната Flutter HugДжери
мила аз съм си родолюбка Hugнема по-хубаво от дома Hug Heart Eyesвярно е има много неуредици и бумащини, но все пак тук жаден и гладен и без подслон няма да останеш  Winkа и аз съм оптимист, че нашите деца ще живеят по-добре и то тук във България Hug Heart Eyes Hug
на всички момичета желая хубава и спокойна вечер изпълнена със много усмивки и красиви моменти Hug Heart Eyes Hug

# 20
  • в колонките
Привет чаровници, Hug Hug Hug
 Добре ли изкарахте съботния ден? Ходихте ли някъде,забавлявахте ли се? Чудесно изкарахме ние,на плаж извън Атина,после сладоледче. Heart Eyes.Приготвих за себе си зелен боб и малко нискокалорично жълто сирене,а на скъпия зел.боб стана за гарнитура към пържолата му. Laughing.Ах,какъв е тоя мъжки метаболизъм-моят непрекъснато дъвче нещо и е толкова слаб,а аз....непрекъснато броя калории,правя гимнастики и се ограничавам. ooooh!.Ами честно ли е?elli107,въобще няма да се съглася с теб,че родолюбците си живеят в България.Като живееш в Родината с какво си допринесла за нейното развитие,с какво си помогнала,някой бизнес ли,подсигуряваш работна ръка ли? С какво аз съм по-малко патриот от теб?Я прочети тук: http://www.eurochicago.com/2010/11/za-poredna-godina-v-balgariya … ot-evrofondovete/ .Нашето семейство подсигурява и работа и осигуровки и в България и тук на по няколко човека.Значи ли,че ние не обичаме Родината си?
 И за лека и хубава нощ от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 21
  • София
Малко късничко пиша, но тези дни имаме много работа и не остава време  Flutter
Сивила, и моя мъж го оставих днес да готви зелен боб, много вкусен е станал, каза че му баял  Joy
Не че не му давах наставления  по телефона  Grinning
Ели, аз за съжаление не съм оптимист като тебе  Rolling Eyes, дано да греша  Praynig но 1300 години тази държава не се е оправила......
От няколко дни тичам сутрин  в парка, днес много рано напече слънцето, може би ще започна вечер  newsm78
Лека нощ на всички и хубав неделен ден Hug

# 22
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , пропуснала съм да ти отговоря - Катето ще е първолак догодина, тази година ще е предучилищна - то това не пречи да ни атакуват от у-щата, вече две у-ща ни "атакуваха" - едната учителка много се е харесала на скъпият, млада била и симпатична Joy.Бих и поверила Катето, малките деца обичат млади учителки и ги слушат много, но ми се иска да е първи клас в малко у-ще, до 4 клас, а и двете у-ща, които ни посетиха , са големи.Каката беше в едно у-ще до 4 клас, много бях доволна, но класната й няма да води първолаци в годината, в която ни трябва Rolling Eyes.Та не знам още, ще говоря с учителките в градината, каката я записах по тяхна препоръка и не сбърках.

elli107 , радвам се, че светът още не е успял да потуши оптимизма ти Hug Hug Hug.И аз съм си запазила малка част от него, дано издържи още , че ежедневно го подлагат на атака Joy.Как мина изпита на синът ти?Ама много умен значи - четири езика, супер, много прозорци ще му отворят към света Hug Hug Hug.Да ти е жив и здрав Hug Hug Hug.

ina15 , изглеждат приятни за пазене тези Петрови пости Hug.Някъде мернах темичка за тях , ама не помня къде newsm78.Май в готварския newsm78.

sivila
, аз съботният ден на работата го изкарах, но  се радвам, че ти си се забавлявала и заради мен Hug Hug Hug.Мда, на мъжете им е по- ускорен метаболизма - не е честно , ама си е така Rolling Eyes.Скъпият яде постоянно, все дъвче гевреци и хрупа солети - не че е слаб, около сто килца е, ама вече година си стои на тях , аз ако ядях като него - щях да го задмина Joy.Даже днес кантарчето му показа 98.900, много е щастлив Joy.Сивила, не си разбрала правилно Елито, поне аз не видях упрек към теб или хората , напуснали БГ като цяло Peace.Много е хубаво това, че успяваш да мислиш за родината дори когато си извън нея Hug Hug Hug.А и ей къде е Гърция Wink.То като се замисля и аз нищо не съм направила за просперитета на родината, то откъде толкова сили у мен Joy.

margita
, трябва да взема и аз да врътна един зелен боб, много го обичат у дома.Мда, много е топло за тичане, но ще намериш начин - след като желанието е налице, начин се намира Hug.

Довечера съм на работа, а на обяд сме канени у свеки - майка й, т.е. прабабата на Катето и Ели днес има рожден ден, та ще го празнуваме на обяд, че нали довечера ме няма Rolling Eyes.Аз обаче съм корава и смятам да не ям - свекито е много мила, влиза ми в положение, каза, че ще ми приготви черешки Wink.Е, ще си взема нещо от вкусотиите й за вечеря на работата, така че няма да изпусна нищо Flutter.

Кантарчето показа 62.700 сутринта, доволна съм.След като се притеглих, се похвалих на скъпият, викам му , че съм мацка, а той ми отговаря:"За мацка, мацка си, ама още сто грама и ще станеш гърчава мацка" Joy.Как да не го обичам сега това момче,кажете ми Joy.Няма, няма и ръсне нещо такова Flutter.А за гърчавостта - далече съм от нея, ама обича той да има какво да щипне и това си е Party.

Ставам, да свърша това- онова.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 23
Добро утро  Hug

Аелис, аз докато слеза да взема закуски, ти си поднесла кафенцето  Hug
О, ми иначе е мъничка, на 6 и съвсем малко ще е хубавицата  Heart Eyes Така ще е от по-голямите в класа  Heart Eyes
Поздравления за кантарчето, ми такива са ни скъпите Joy Приятно изкарване на празненството.
Правиш ли подарък за бабата  Hug

Ели, поздравления за изпита  Hug Да ти е жив и здрав студента  Hug

margita
, жега е за тичане, аз миналата година, като ходих, тичах към 6-7 сутринта, максимум до 7.15.

Ето един завеян доцент  Joy, занимаващ аудиторията с проблемите на сиренето  Joy
http://prikachi.com/images/578/3468578s.jpg
Нещо не ми е много цветущо от това узо  Rolling Eyes Blush Хем мезета имаше  Rolling Eyes
Та сега съм се разбрала за Витоша, може по баира да ми помине  Flutter
Това за зеления боб е идейка, аз мисля да направя тиквички бюрек на фурна  newsm78 То като гледам рецептата си е тиквички на фурна, не разбрах какво му е бюрека  newsm78

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 24
  • в колонките
Здравейте,

Днес,в най-горещия ден до сега/за тая година/ сме у дома.Перат се пердета,има дрехи,после голяяямото гладене. Sick.Всички одеала и по-дебели дрехи опаковах в кашони и скъпият ги занесе в мазето.Ще правя пиле на фурна с картофки,лим.сок и риган за законния,а за мен един постен гювеч от патладжан,тиквички,зел.боб и домати/не,че няма да си хапна от пилето/,но моят не е почитател на постните ястия за разлика от мен.Имам кайсии за днес и пъпеш.Сутринта изпотих малко пътеката,но менискуса ме тормози и беше само раздвижване днешното.Кантарчето показа минусче,доволна съм,още 2-3 кг.и съм ок.Захарта ми се нормализира,благодаря на господ,но тоя стрес как да го избегна? newsm78.
 Приятен релакс на всички и хубава неделя   bouquet  bouquet  bouquet

# 25
Привет и от мен Hug
Сега станахме,снощи позъкъсняхме с лягането Laughing
Пия си кафенцето в приятната ви компания.
Аелис весело прекарване.
margita браво на теб за ентусиазма ти да тичаш.Аз последно само по разходки ходя,не ми остава време да спортувам,велото в мазето прах събира.А имам нужда,не съм стегната както трябва,но да видим кога ще почвам.
sivila и ти хубаво си прекарала,как е морската вода? Браво,че си стабилизирала захарта.Наистина е трудно човек да не се стресира,в това ежедневие и отговорности няма как,и аз все на скъпия му повтарям да си пази нервите,но на думи е лесно.А Аз съм най-спокойния човек на света,умея да пазя самообладание и да си щадя нервите.
Джери,Ели,Ина Hug До-после.
Аз днес ще правя пълнени патладжани с кайма и бешамел,много ги обичам WinkСледобеда на кафенце,че днес наистина се опчертава да е много топло.

# 26
  • Варна
Здравейте,
Завърнах се от съботно-неделния маратон. Hug
Изкарах си добре , почти не спазвах режима, но поне сега съм по черна,
Имам си тен. Tired Laughing
Днес беше много горещо, почти не излчзох от басейна.
Сега ще ви изчета на спокойствие .  bouquet
Уф , тази вечер хапнах и сладолед, ама много горещо тук. ooooh!
Приятна вечер на всички.  bouquet

# 27
здравейте! Heart Eyes
и аз отчитам напълно нережимен ден..но ще го отнеса за раздвижване на метаболизма..
 margita,браво за спортната програма! Hug
Аелис,как мина празника?лелееееее колко си желязна през деня!дано е леко дежурството ти! Hug
elli107,браво на студента!  bouquetмного хубава специалност! Hug
Jerry F,прохладно ли беше на витоша? Hug
mery_79,възхищавам ти се за спокойствието! Hug
sivila,то не останало до желаното тегло.въпреки,че аз все стоя с 3 кг повече от мечтаното..
ивка27,благородно ти завиждам за тена.с него винаги визията е по-слаба и красива. Hug
прохладна вечер! Hug

# 28
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Скъпият днес става на 40, та да ви почерпя :

И повече картинки щях да пусна,ама колежките ме чакат за кафенце Wink.

Ще се опитам после пак да пиша.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 29
  • София
Аелис, честит юбилей  на скъпия ти, да ти е жив и здрав  Flutter
Днес се отказах да тичам, един студен вятър духа, а и гърлото ме боли малко  Rolling Eyes
Взимам си плодове и тръгвам, днес имаме тежък концерт, на група Канзас  Wink
Хубав ден и лека работна седмица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт