Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Привет момичета Hug
Обикаляхме магазините,на кафенце,преди малко се прибрах и приготвяме багажа,утре рано,към морето Wink
Днес съм на черешки Laughing
Кантара е 55,вчера бяхме на таверна,Джери пийнах бира,в топлите вечери и идеална WinkНе съм фен,но пък едно весело ми стана,май ще си позволявам от време на време. Laughing
Предната вечер при свеки узо пих с печен октопод,еххх как обичам лятото Laughing
Лека вечер от мен,ще пиша от морето Wink

# 46
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
mery_79, кантара при тебе показва много хубава цифра, аз за такава не мога и да мечтая Embarassed
Завиждам ти и за почивката и аз юли месец ще изляза няколко дена. Hug
elli107, браво и на теб винаги си много стриктна в режима. #Crazy и благодаря за следобедното кафе.  bouquet

Аелис, днес си на работа значи, ех и довечера пак ще си скапана.
А  за кантара не се тревожи, бързо ще смъкнеш килцата, още си млада и тогава метаболизма е много по добър.
Аз на твоите години ,не съм имала проблем с килата, ама тази зима за първи път качвам толкова кила Sick
Ех , Jerry F, с кълнове се храниш, че  и сама си ги правиш. Wink
И на теб ти се възхищавам за упоритоста и за спота   bouquet
От къде си смъкваш упражнения, май трябва да разгледам и други теми. newsm78
Аз вчера бях само на плодове , е веднага сутринта имах минус. ще се пробвам и тази вечер.
Стискайте палци. Wink
За сега вечерах ,една купичка череши и една праскова.
Ще гледам да си легна по рано, че да не го мисля това ядене Wink
Май много писах, ама вчере не се бях разписвала.
Утре ще си кажа резултата от гладуването Wink
Лека и спокойна вечер и на всички други пишешти в темата.  bouquet

# 47
  • в колонките
Добра вечер, Hug
    Днес си бях у дома,само за около 2 часа ходих до офиса.Взех папки с работа в къщи,щото по обяд дойде ветеринарният да стриже персийката , да изреже ноктите и да ни види домашните любимци.Ами те са си част от семейството. Laughing.За котките повече здравословни грижи,от колкото за нас.Бях на диня през деня,за вечеря в тендж.под налягане правя телеш.език с леко сосче и отделно кафяв ориз със зеленчуци.След малко ще вечеряме.Сутринта имах 300гр.минусче - доволна съм.За лятната ваканция щерката иска да сме ходили за седмица или до Бали,или някъде другаде.Честно казано ми се иска някъде в Родопите на тихо и спокойно място без хора и шум.Но да има водоем-риболовът ми е хоби. Laughing
  Приятна и спокойна вечер желая.  bouquet

# 48
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

elli107 , в тия горещини и на мен нищо не ми се прави Embarassed.Ама ще трябва да свърша това- онова, че както и при теб - няма кой друг Rolling Eyes.

mery_79 , сигурно вече сте на път към моренцето - да си изкарате много- много хубавко!!! С нетърпение очаквам да пишеш как е там, и снимчици ще чакаме Hug Hug Hug.

ивка27 , учудващо е, ама вчера мина добре дневната смяна - напоследък беше много натоварено, но вчера си изкарахме спокойно, само до обяд имаше работа - текуща, и малко от нощната смяна - но към 12 ч. приключихме и след това от време на време преглеждахме в кабинета, но нямаше никой със сериозна травма за приемане.Много съм доволна от вчерашното дежурство Flutter.Моето качване на килца се получи след като отказах цигарите или пък просто отказването от цигарите съвпадна със забавянето на метаболизма ми  newsm78.Както и да е, сега съм си добре, само да успея да ги задържа.Очаквам да се похвалиш с минус Hug.

sivila , преди години имахме котка, сиамка - най- милото същество на света, само искаше да я галим и да спи у някой Joy.Още ми е мъчно като се сетя за нея.Ако каката не беше алергична към кажи-речи всичко и сега щяхме да имаме животинка вкъщи - той скъпият мрънка, че не искал, ама ако му примрънкам и аз - ще склони Joy.А Катето все пита кога ще се излекува алергията на кака й , та да си вземем кученце или коте Wink.Още не съм хапвала диня тази година, трябва да кажа на Жоро да провери дали има хубави на пазара Wink.

Почивам три дни - миналата седмица се сменихме с колежка и ми беше натоварено, но пък сега ще почивам повечко Flutter.

Кантарчето е ок - 62.400 показва, мнооого съм доволна Party.

В 11 ч. имам среща с дружка, ще пием по кафенце, ще си поприказваме Wink.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 49
Здравейте  Hug

Няма да ядем повече череши, пък  Crossing Arms Дебелее се от тях  Crossing Arms

Ивка
, в тази тема обменяме опит
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576863.0
Ако те интересува нещо - насреща съм  Hug

Сивила, аз пък искам едноседмичен преход по Рила  Cry Навих скъпя за 2 дни, после го оставям в Благоевград при баща ми да дегустират новата реколта ракийка, аз поемам на другаде  Wink

Аелис, има хубави и евтини дини във Фантастико  Hug На Жоро даваш ли му да пазарува  Hug Моят все ще вземе каквото не трябва, все от скъпото, не от хубавото качество и вместо едно кило ще вземе 10  Joy

Утре сме до обяд, ще пръскат за хлебарки, та да посвърша повечето неща днес  newsm78
Занимавах се с една гимнастика, час сутринта, нещо не ми се ще много кардио, че ставам звяр от глад през деня.

Хубав ден, момичета  Hug

# 50
  • в колонките
     Здравейте!!!!
   Черпя ,щото до сега съм само на кафе. Laughing.В тая горещина не ми се яде.Добре,че подухва вятър,та спасява малко положението.Имам минусче от 600гр.сутринта-доволна съм.Мери, Hug хубаво и забавно да си изкарате ваканцията.Джери,аз съм единственият човек от семейството без претенции.Но останалите двама члена...Само искам да съм в планина,далеч от шум и хора,и да си правя риболова./не е задължително нещо да хвана Heart Eyes.Аелис,не мога без домашен любимец.Цял живот сме имали някакво животинче.Моите родители имат куче,той,баща ми повече внимание отделя на него,от колкото на майка ми. Joy.Марге,Ина15,Велвет,девойки Hug-обадете се с по едно изречение.Желая на всички да сте добре и хубаво изкарване на вечерта.  bouquet

# 51
  • Варна
О, sivila, много къдрава тази диня. Wink
И тука горещини, ама аз апетит си имам Rolling Eyes
Тази вечер бях много гладна и изядох салата от два домата, половин краставица и за десерт една филия хляб. Rolling Eyes През деня бях на плодове.
Jerry F, сега ще разгледам темата, благодаря ти много.  bouquet
И аз като теб ,нямам никакво доверие на мъжът си.
Пращам го да пазарува и ще вземе най-скапаното домати или плодове.
Снощи се връща с едни череши и аз бях купила.
Неговите , хем по-скъпи и половината изгнили. hahaha
Ами, какво да се праве. Joy
И аз обичам преходи в планината, но обикновенно ходим до Априлци и от там преходи до различни хижи.
Аелис, значи три дена почивка, разходи се добре, пък и кафе с приятелка/
Аз през деня не мога да излизам, а така обичам сутрин рано разходките.
По някога тръгвам пеша до работа, минавам да разгледам сутрин пазара, пия кафе.
Абе много е приятно, като няма още народ по улиците.
Хайде ,лека вечер и от мен.
Сега, ще си проверя и колко калории съм изконсумирала днес. hahaha

# 52
здравейте! Hug
Аелис,да си починеш хубаво през 3-те дена! Hug
sivila,твоя кантар все е в минус.и аз искам такъв. Hug
Jerry F,ех,че хубаво петък да сте до обяд само. Hugчетох за покълване на зърната и съвпада с това,което ти правиш.ето го тук:http://otslabnismen.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html
ивка27,как е във варна?липсва ми морския повей.. Hug
прегръщам ви всички! Heart Eyes
прекрасна вечер! Peace

# 53
  • София
Добра вечер и от мен  wavey, то още малко ще е добра нощ  Grinning
Много работа имам тези дни, снощи Шиниъд О Конър пя до късно, тъкмо мислех, че ще свърши и изпя още 5 песни на бис, а съм настинала от климатика в кабината, едвам издържах до края  Rolling Eyes
Не е с гола глава, някой ме питаше, а и доста е напълняла, но гласът е същия  Peace
Сивила, като видях динята, поръчах днес на Симеон да купи, една голяма донесе  Joy, повече няма да го пращам на пазар  Mr. Green  Аз сама режа ноктите на нашата котка, с нокторезачка, после два дни ме гледа лошо, но бързо и минава  Flutter
Лека нощ на всички  Hug

# 54
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F
,аз вчера пак хапнах черешки Embarassed.Ама малко, една шепа някъде Wink.За Жоро и пазаруването - по принцип предпочитам аз да си пазарувам, че той все ми носи по- големи количества, които се чудя какво да ги правя после, а и не оглежда хубаво - просто взима първото, което види Rolling Eyes.Обаче пазара му е близо до работата и много ми е удобно да му кажа какво да вземе, като се прибира Flutter.Иначе до магазините в квартала не го пращам, аз отивам, да си взема точно каквото и колкото ми трябва Joy.Много си приличат мъжете значи  Joy.Те казват същото за нас, ама не е вярно пък Joy.

sivila , и аз преди време имах няколко такива дни - до 17 ч. само на кафе и вода, малко като интервално хранене го докарах Joy.Ама повечето пъти имах плюс на другият ден, защото много храна поглъщах на вечеря - не че не го правя по принцип, ама съвсем изпадах в крайности Party.Ти си много дисциплинирана, при теб няма такава опасност Hug.

ивка27 , и мен горещините нещо не ми влияят, хапвам си и това е Rolling Eyes.То аз като чета какво си яла на вечеря - ами то много малко, въпреки десерта Joy.На мен ми е неудобно да изреждам какви ги върша Embarassed.Мда, много са приятни разходките по хладец, без навалица - ама мен ме домързява сутрин да се приготвя пет минути по- рано и да ида пеша до работата.Тя ми е близо, ама ме домързява, и все в последният момент се оправям и хващам автобуса Embarassed.

ina15 , почивам си най- активно Wink.Вчера нищичко не съм правила, помързелувах си Flutter.

margita , видях снимки в нета на Шиниъд, много се е променила Sad.Но не я съдя - кой знае какво е преживяла, има вид на изстрадал човек Sad.Иначе много харесвах онзи нейният хит, Нищо не може да се сравни с теб или нещо подобно Rolling Eyes.

Взехме си диня вчера, ама беше късно и аз не хапнах от нея - скъпият и децата я уважиха, и аз ще я оважа по обяд някъде Wink.

Не съм решила още какви ще ги върша днес, сега ще си изработя план за действие Joy.

Кантарчето ми е приятелче, пак е на 62.400, докога ли ще изпитвам търпението му - не знам Joy.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 55
Добро утро  Hug

Aелис, мда, а те за нас казват, че сме неориентирани  Joy Аз си пазарувам и зеленчуците, че пазара е под терасата. С продавачите се майтапим да спускам едно въже и бележка какво да слагат  Joy

margita
, тук, в Звездните компромати доста се дискутираше за нея. Не мога да я слушам тази песен, в соц., по-точно в края на тези времена само това си пускаха, а и Стиви Уондър, то и ютиите пееха тези песни  ooooh!

Сивила, как ти завиждам, аз все съм гладна, то трябва безобразно да съм се натъпкала, че да не ми се яде  Joy, няма горещини, всичко и всякога ми се яде  Joy

Ивка, и аз много обичам да ходя на работа пеш, пътят ми минава през един парк, и не е много 40 минути. Но нали с моичкия работим заедно и го е страх да ходи сам на работа по автобуса  rotfImbo

Ина, въобще една инженерна мисъл тече за покълването тук  Hug Как са постите при теб  Hug

Идва Петровден, пак за подарък трябва да мисля  Hug То, Пепи тази година преподаваше на едни мъници латински и доста неща си понакупи   newsm78 А, за какво иска аз пари нямам  Crazy
Нещо моят ме кани на узо, на мезета, на фонтанче следобед  Crazy Аз мисля, да видим какво ще измисля  Crazy
Смятам едно пиле фрикасе с гъби и моркови да направя за довечера, ако мога  Blush

Хубав ден, момичета  Hug

# 56
и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug сега кафенце  Flutterкакто винаги и плодчета без който неможем   Hugтези дни ми беше много натоварено на работа особенно вчера Crazyно днес почивам и ще релаксирам Hug Heart Eyesпрез деня си хапвам плодчета всякакви и салатки вечер Peaceдр.не ми се яде Wink трябва да сваля тези килограми това лято Peaceмного съм се амбицирала Peaceи на моренце ще ходя и трябва да ми е комфортно
Мери, весело да ти е на моренцето и много топло и слънчево време ти желая HugАелис Hug хубав ден и приятна почивка HugДжери Hugне отказвай поканата ще ти е приятно  Hugзвучи добре узо и мезета Wink  лятото е Hug Heart Eyes
Марго, Ина, Ивка, Велвет,ВечеПетя и на всички момичета желая прекрасен ден и мноого усмивки на вашите лица да греят

# 57
Привет момичета и поздрави от о.Егина Hug%3Blbl%3Aggehen-bh190050_galini+hotel+agia+marina%3Bcur%3AEUR%3B … hotel+agia+marina
http://www.google.gr/search?um=1&hl=el&client=firefox-a& … 74l1165l3-1.6-1l2
Хубавко е тук,курортно местенце,плажа е добре,хотела е добре(има  басейн с разкошна гледка от покрива),доволна съм Wink
И с режимчето съм добре,сутрин вземам само кафе,обядвам към 2 и вечерям само плод Wink Няма да има поражения.Е няколко вечери ще разваля режима с узо и мезета,но не ми пречи,сега само поддържам,нямам вече за сваляне.
Чета ви,имам нет в стаята.
Лек ден и много усмивки

# 58
  • София
Здравейте, Мери, много е красиво, а Galini се превеждало пише като спокойствието на морето и на душата, какво повече му трябва на човек  Wink,
Днес рано свърших работа и хапнах диня, от горещината  не ми се яде, раздаваха сладолед в центъра,като се прибирах, но отказах, че започнах и да кашлям, усещам хрипове надолу, сега пия чай  Rolling Eyes
Днес е Еньовден-най магическия ден в годината. С него са свързани множество вярвания за слънцето, водата и лечебните растения.

Прохладна вечер на всички  Hug

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 19:14 от margita

# 59
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
mery_79, на много хубаво място си, да си починеш многооо хубаво.
Завиждам ти за узото ,е и ако мезетата са рибни. Wink
Да ви се оплача, днес един колега донесе една щайга с череши и аз си хапнах доволно,
Jerry F, казваш , че са много калорични значи, ами сега ще ги погледна в таблицата. ooooh!
margita, концерти безплатно си гледаш, как беше концерта на Шиниъд.
Наистина много се е променила, гледах репортаж по ТВ-то.
elli107, много картинки ,но най ми харесва последната с котетата.
И аз си имам домашен любимец, котка, казва се Скреч. Party
Дъщеря ми го донесе преди четери години.
Хренехме го в началото със спринцовка, беше много малко.
Ина, хубаво е във Варна, аз вече почти 30 години живея в този град, като сложа и студентските години, Flutter
Май , този уйкенд пак няма да ме има , така че ще се включа в неделя вечер.
Приятни почивни дни,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт