Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 235
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • в колонките
      Здравейте,принцеси, Hug
 Правя пица,след малко ще е готова. Heart Eyes.Това ще е вечерята,че съпружеското тяло като вземе да мрънкааа....и  #Cussing out.Утре сме на плаж извън Атина,така,че плюсовете ще изчезнат.Днес след обяд ядох пъпеш.Джери, Hugсякаш си знаела какъв плод ще ям днес. Heart Eyes.Мери79, Hug,хубаво е на Егина,аз имам клиенти там.Хубави вечери с узото и морските дарове-особено с октопод...мммм - супер ще си изкарате.
 Девойки,приятна и хубава петъчна вечер на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения?Обичам плодове,особено диня и се надявам да се справя.при мен положението не е никак розово - имам да свалям много килограми.Бихте ли споделили, колко сте свалили от както сте на режима, предварително благодаря

# 62
  • в колонките
                         Добро утро, Hug

Ние след малко тръгваме на плаж,че искам да се приберем към 17-18ч.Добре дошла на ylit
от мен.Има някакъв проблем или в лаптопа ми,или....Плюсче от 300гр. тая сутрин,но с плуването днес ще изчезнат.Довечера ще пиша повече.
 Хубав и слънчев почивен ден на всички.  bouquet

# 63
Добро утро и от мен  Hug

Сивила,  айде приятен плаж  Hug А, вие си имате истински пъпеши, тук май са от Турция, рано им е. При нас е студено днес, едни бури бяха снощи  Hug

Ивка, не, не е проблемът в калориите, много захари съдържат, Ори не ги обича, то той само си обича капинковите плодове  Wink Айде, аз глася един доклад за св. Константин и Елена, ако всичко е наред да пийнем по биричка като дойда (то много далеко е датата). Приятен уикенд ти пожелавам  Hug

margita
, моите са се натръшкали тук, единият пуши и едвам диша от кашлица  hahaha

Ели, аз от това узо, водка и бира 2007 ударих 64 кила, та не смея много  Blush

Мери, чакаме те със снимки, ние мислихме за Гърция към началото на септември, но няма, на Охрид ще се ходи. Чудесно е при теб  Hug

ylit, добре дошла, аз свалих 6-7 някъде, но тук има и доста по-добри постижения. Режимчето е лесно за спазване и е приятно в нашата темичка  Hug

Велвет къде се загуби  Hug

Аелис, вие кога ще сте абитуриенти по-другата ли година ?
Какво ще ги правим  Heart Eyes Аз се надявам другата година да не съм тук, само да пращам пари и настоящият и бившият да се оправят с бала  Wink

Много хладно е днес, то вкъщи не се усеща, но навън има неприятен вятър.
Няма да коментирам кантара, с един емотикон, или с два  ooooh! Crossing Arms

И да ви пожелая приятен, почивен ден Hug

# 64
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug Hug Hug!

Поуспахме се днес, но не сте останали без кафенце - Jerry F -  Hug Hug Hug!

elli107, дано си успяла да си починеш хубавко Hug.

mery_79 , много е хубавко, размечтах се Hug.

margita, няма отърване от тия вируси - тормозят ни целогодишно Sad.Дано бързичко се оправиш Hug.Ех, друго си е да живееш в столицата,тук никой нищо разхлаждащо не раздава Joy.

ивка27
, не ги обича Ори черешките, ама и аз си хапвам - те са за кратко, няма да се отрази чак толкова пагубно на кантара Wink.

sivila , малко е плюсчето, ще го стопиш на плажа Hug.

ylit
, нашата гордост е sivila - тя е свалила с режима 36 килограма, ама е много, много сериозна и режимна Flutter.Иначе имаме и други добре постижения, но нейното е най- стимулиращо Wink.Аз малко свалих, защото от малко сваляне имах нужда - 5-6 килограма някъде.Сега повече поддържам тегло с режима,така си се храня вече, удобно ми е, понякога се отпускам и качвам килце - две и ги смъквам;-).Ако си режимна - ще сваляш, важното е режима да ти допадне, да е ТВОЯТ режим.След като обичаш плодове - на правилното място си Hug.Да споделяш какво хапваш Hug.

Jerry F
, през септември ще е 10 клас, има да учи още две години след това - та направо не мога да сметна кога ще е абитуриентка, но от сега треска ме тресе Joy.Като гледам колежките, какви приготовления, какво нещо и лошо ми става ooooh!.Живи и здрави да сме само, ще се справим някак Flutter.Бързичко да се оправя Митко и да вземе да ги маха тези цигари  Wink.И на мен ми липсва Велвет Cry.Ох, и тук духа, а имаме излизане - ще видим как ще се справим Wink.

Кантарчето ми е приятел, обичам си го - 62.200 показва, макар да нямам големи заслуги затова - или батерията му е за смяна, или ми се подмазва нещо Joy.

Ще поизлезем, че имаме ангажимент, следобед и излизане със скъпият планираме, ще видим как ще станат нещата - той и за китайският нещо подговори, на вечеря разбира се, ама ще видим , че все имам плюс след китайските манджи Party.Ама много ги обичам пък Crazy.

Ставам, до после.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 65
Добро утро и от мен,благородно завиждам на всички плажуващи, при нас времето е ужасно.Днес смятам през деня да съм на диня.А за вечеря салата от домати и краставици.Благодаря Ви, че ме приехте във вашите редици.Желая на всички хубав ден

# 66
  • GYM
Велвет къде се загуби  Hug
И на мен ми липсва Велвет Cry
Тук съъъъъъъъъъъъъъм Laughing
От доста време не съм пускала компютъра, натрупала се поща, съобщения ooooh! ама си дадох почивка от нет-а, че нещо много "губи време" започна да ми идва Laughing
И аз режимна - през деня плодове, вечер салатка, понякога и други неща Blush Кантара съм го ритнала под леглото и не го отразявам Joy Йога практитувам всяка сутрин и два пъти седмично в зала Crazy Вая тяло ooooh! Майтапа настрана, много съм се стегнала, ноооо има какво още да се желае Whistling
Много ви гушкам, момичета, сега изчезвам, че ще се стягам за среща с едни съученици, шефката и тя там, де не се излагаме Crazy
Прекрасен ден ви желая Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 67
  • в колонките

момичета!!!!!!
    Днес едно такова прохлааадно, ooooh! не ми харесва особено.Нощес не можах да спя добре,откриваха някаква олимпиада ли беше,друго ли?  newsm78.То едни залпове,шум  #Cussing out- ако мога днес ще поспя 1-2 часа.Вторник и сряда при нас пак стачки,размирици, #2gunfire-не се издържа вече.Имам череши за днес,ципура и хорта за довечера.Съпругът си прави някакви тостчета за закуска-предизвиква ме с уханието на кашкавала,който идва до мен Mr. Green.Имам минусче,доволна съм,дано не се изкуша със сладолед днес,щото имаме един хууубав във фризера  Heart Eyes.
  Хубава и релаксираща неделя желая.Може по-късно пак да се включа.
      bouquet  bouquet  bouquet

# 68
Шефът на смяна ли е днес  Heart Eyes

Сивила, айде нали им дадаха пари още, какво искат още гърчолята  Hug Сутрин не ме предизвикват със сандвичи, но около 12-14 става неконтролиуемо  Crazy

Велвет,  радвам се да те видя, и аз се заплеснах по йогата  ooooh! Мисля и аз към един център да отида до нас, ще проучвам повече  Hug

Аелис, ние сме наред за абитуриентската другата година, и сега какво да правя, три роди имам да каня  ooooh! Да взема  да ги поканя на един ресторант, и това обмислям ooooh! И костюм трябва да купуваме  ooooh!
Е, ама хубаво е на китайски, голяма работа, за нула време се свалят  Hug

ylit, и много успех с нас  Hug

Едни кюфтета от тиквички мисля да правя  newsm78 Сега се цедят, настъргани  newsm78
Май от МЦ кантарът даваше големи отклонения, сега е 55  Wink

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 69
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Работна съм, включвам се набързо и за кратко, че все ме издирват Flutter.Много съм търсена, кагато съм на работа Joy.

Кантарчето е добре, 62.700, дано не си отмъсти утре за китайските вкусотии Rolling Eyes.И Велвет е писала, спокойна съм вече Joy.

Утре ще гледам да се реванширам с дълъг пост - то скъпият е в отпуска, ама ще се настаня на другият комп и ще ви доскучее от мен Joy.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 70
и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hugкафенце и плодчета вчера бях режимна през деня черешки а вечерта салатка +риба тон Peaceа днес почивам и съм на сватба-вечерна на наши приятели Party не съм много сигурна, че ще устоя на изкушенията Wink днес ще си позволя от всичко по-малко Flutter(нали трябва да има и такива дни) Hug
Добре дошла на ylit Hug спазвай режимчето както трябва и резултатите няма да се забават Hugще ти бъде приятно във нашата компания Hug
Аелис  Hugлека работа HugДжери  Hugсъгласна съм всичко трябва да се прави с мярка и за удоволствие  Wink(имам предвид узо+мезета)  Hugаз лично не пия алкохол и не се блазна  Wink Hug
На всички момичета желая приказен и много усмихнат ден  Hug Heart Eyes Hug

# 71
  • Варна
Хей,, момичета затъжих се за вас.  bouquet
Мъжът ми се подиграва, че докато се приберем и съм на лаптопа . Laughing
Днес и при нас прохладно, а снощи на село си беше направо студено.
Мда, добре си хапвах тези два дни, уж да спазвам режима ама все се изкушавам с нещо и лошото е, че през деня го правя Sick И сега съм сърдита на кантара и аз като velvetvoice, съм го ритнала под леглото ама утре сутрин ще видя пораженията, Трябва да сваля 7-8 кг, ама много трудно . hahaha
Аелис, щях да ти пиша лека работа, но като погледнах часа , май вече трябва да почиваш.  bouquet
ylit, добре дошла в приятната ни компания.  bouquet
А наистина има ефект, обаче се иска много воля.  bouquet
Jerry F, много ще се радвам да се запознаем, пък и предчуствам, че сме от една кръвна група. Wink
Кого ще имаш път насам, ако искаш може и на лични .  bouquet
По рано ме питаше за дъщерями: Завърши МО в СУ. Сега работи в една чужда фирма и учи право задочно в СУ, и отделно магистратура в НБУ,
Уф ,много сложно стана за обяснение, като се видим, ще си поговорим.  bouquet
Абе, умно ми е детето, нали е мое. Wink
sivila, незнам какво искат гърците, но април месец ходихме до Солун , Катерини и Метеора, на екскурзия ами определено са по - добре от нас.
Но може би,  имат право да стачкуват. Confused
Е , доста дълаг ми стана поста, лека вечер и на всички, които не съм успяла да спомена, ще се постарая другия път. Hug
elli107, как ми се пийва едно плодово шейкче, от това дето си постнала. Party

# 72
  • в колонките

И тази сутрин пак рано - няма как,работа. ooooh!.Но пък утре и може би в сряда ще работя в нас,поради стачките. #Cussing out.Не желая пак да ми се вдига захарта,както се случи на предишната стачка.Джери,ами стачкува гърчолята,щото им е голямо количеството на държавните служители.Тук са държавни електроснабдяването,вода,транспорт,повечето болници,научни институти,почистването и още мнооого....не се сещам в момента.Е,дошло е време да минат в частния сектор.Е,за това стачкуват-щото ще има съкращения,а и трябва да се работи повече. Naughty.ивка27, Hug,спор няма,че държавата е добре уредена,но с течение на времето ще обеднее страшно много,щото дългът е огромен-ами на всеки жител се пада дълг от  30 хил.евро заем. Mr. Green.
 По темата- застой на кг.-защо ли? Вчера не ядох много,явно задържам,но не е страшно.64.7кг тая сутрин.За ръста ми е супер,но тоя мой страх за захарта....въпреки,че от стреса я вдигам. ooooh!.Аз изчезвам за душ,кайсии ще си сложа в чантата,за довечера е рано още. Grinning
  Успешна седмица и хубав ден на всички желая.  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 17:21 от sivila

# 73
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен  Hug!!!

Jerry F , тежка ще ти е задачата с абитуриентската на Пепи, идеята за ресторант не е лоша, само където разходите сигурно ще са повечко Rolling Eyes.На мен не ми се мисли от сега, като му дойде времето ще умувам  Wink.Мда, хубаво беше в китайският, ама аз малко се разочаровах, защото нямаше две от нещата , които ми се хапваха - е, друго си поръчахме, ама и аз съм една, като ми се дояде нещо......Както и да е, едното го проучвам за приготвяне в домашни условия - за пелмени става въпрос Wink.

elli107 , то и аз рядко пия, по рожденни дни и др. подобни събития, и все имам плюс след това Wink.

ивка27 , и скъпият все ме бъзика, че като се събудя - правя си кафе и на компа Joy.Ами такава съм си, пристрастена Joy.Не допускам дневни изкушения, че после не мога да се спра да дъвча чак до вечерта - ченето ме заболява Joy.

sivila , явно не им е леко на съседите, ама все имам чувството , че по- зле от нас няма Rolling Eyes.Не се ядосвай, пази си здравето, то е най- важно  Hug.

velvetvoice, права си, много време се губи в нета, станала съм в 8 ч., почти 2 часа се мотам из нет - пространството, колко работа можех да свърша за толкова време..... ooooh!.Трябва да измисля нещо, че вкъщи гладни и мръсни ще вземат да ходят вече Joy.Чудя се каква система да си измисля за ограничаване на времето пред компа newsm78.То нашата темичка въобще не ми е проблем, с блога губя много повече време Rolling Eyes.

Довечера съм на работа, скъпият е в отпуск, ама се е запилял в посока клуба Joy.

Кантарчето е на 62.900, само на милиметър от 63, довечера на работата ще гледам да не прекалявам Rolling Eyes.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 74
здравейте! Hug
ивка27 ,с теб сме разменени роли по град.аз съм си от варна,но от студентка и след това съм в пловдив,но не е като любима и красива варна..чух,че при вас е направо студено. Hug
sivila ,много рано си станала и голямо настроение в този петел. Hug
Аелис ,и аз обичам пелмени,но много скъпи в руските магазини.и аз кисна денонощно в нет пространството,но ми е слабост.. Hug
Jerry F ,как са кълновете? Hug
моят пост е към края си,за съжаление..
успешна нова седмица на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт