Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 238
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Heart Eyes Hugкафепауза моля и плодчета естественно Hug вчера през деня хапнах малко пъпеш  Peaceно снощи на сватбата от всичко което предлагаха за хапване по-малко опитвах  Wink но и много играх, хора и какво ли не беше много весела и дълга сватба Grinning Heart Eyes Hugднес до този момент не чуствам глад и може направо довечера да хапна салатка  Peace и естественно ще се отдам днес на почивка-релакс  Flutter Hugза утре ще си купя диня-това ми се хапва  Wink
За сега това от мен и на всички момичета желая хубав и слънчев ден  Hug Heart Eyes Hug

# 76
Добра вечер, дами! Минавам само да кажа "здрасти"....Чета ви редовно, но не пиша, защото не се храня според вашия режим, но сте ми много присърце и затова не ви изпускам...
Бъдете здрави и все така задружни и стриктни!

# 77
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

bimbaaa , и ние си те обичаме Hug Hug Hug.Как се храниш сега?Спазваш ли някакъв режим или си си дала почивка?

elli107
, хубаво е за нас, че повечето сватби вече са вечерни Wink.Радвам се, че си си прекарала добре Hug.

ina15 , сигурно са скъпи, защото са си играчка да ги направиш в домашни условия Wink.Ама аз съм се заинатила, ще пробвам някой ден Wink.

Свърши ми дежурството, добре мина, отдавна не бях имала такова спокойна смяна Flutter.

След малко минавам през банята и ще се метна на кантарчето - то снощи доста похапнах, но еднократно, дано не съм успяла да погълна огромно количество калории наведнъж Crazy.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 78
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug заповядайте кафенце и аз съм на диня днес (със сиренце) Flutter нещо като разтоварващ ден Wink снощи вечерях салата от домати+риба тон и задушени зеленчуци със 2 препечени филийки хляб (отодавна не бях яла хляб) Peace
bimbaaa   Hug Heart Eyes Hug много се радвам, че те виждам във темичката знам, че ни четеш редовно и благодаря за прекрасните цветя те са като теб красиви и нежни Hug Heart Eyes HugАелис  Hugприятна почивка и хубав ден  Hug Heart Eyes Hug
За сега това е от мен на всички момичета желая прекрасен ден пълен със много положителни емоциййй  Hug Heart Eyes Hug

# 79
здравейте! Hug
bimbaaa ,много интересен е блога в подписа ти.предполагам е твой. Hug
Аелис ,една наша приятелка рускиня ни прави пелмени/вареники в много варианти.аз с месо не обичам,но с картофи,сирене,зеле,сладко-ламя съм.права си-трудоемко е,а аз по тестата съм една майсторка...от твоят блог съм си фиксирала рецепти за след постите и ще ти досаждам с въпроси.приятна почивка! Hug
elli107 ,обичам такива разтоварващи дни. Hug
прекрасен ден на всички! Hug

# 80
Момичета, благодаря за вниманието!
Аелис , аз сега тъкмо свършвам с Житния режим на Учителя и започвам захранване. А преди това се хранех подобно на вашия режим. През деня хапвах предимно зеленчуци, много рядко мляко, а вечер забалах на белтъчини. Сладкишите гледам колкото се може по-рядко да ги ям. Сега като приключа със захранването пак ще се храня така. Но Ори не обича сладките плодове, а докато има диня и праскови, и кайсии, ще ям през деня плодове в ограничено количество, а вечер салати с основно белтъчно ястие. Незнам дали мога да се броя, че съм режимна по Ори, но така ми е най-лесно, полезно, удобно и добре действащо на килограмите.
ina15 , да блога е мой, но е от съвсем скоро. Все още се развива, а с него се развивам и аз. Радвам се, че ти е харесал.
След като ми мине захранването ще ви каже дали ще се храня по правилата на Ори....
Приятен следобед ви желая!

# 81
  • в колонките
                       Добра вечер на всички
  Уж щях да се отчитам по-рано,но ме налегнаха някакви тел.разговори  ooooh!.Лошо нещо са стачките,цял ден у дома като затворник. #Cussing out.Опитах днес с диня /доволно количество хапнах/ Mr. Green,нервно ми беше.Вечерях пълнозърнести спагети с кайма пък да видим утре италианеца как ще ме реже.Мързеше ме да потя пътеката днес. Heart Eyes.Утре ако е хубаво времето изчезваме на плаж извън Атина.Не ми харесват атинските плажове и не ги посещаваме. Naughty.Ах,исках нещо още да пиша,но изчезна някъде мисълта... Joy.Алцхаймер често ме посещава напоследък.Нищо,ако се сетя и когато се сетя. hahaha.
  От мен      

# 82
Добро утро от мен  Hug

Изпоразболяли сме се и е някакъв ужас  Rolling Eyes

Сивила, сега слушах интервю с един гърчоля, все едно всички сме им длъжни. Ами ще си плащат като са харчили. Но толкова пари за сумати столетия трябва да изплащат. Аз купувах диня, но тук им е още рано.

bimbaaa, какъв блог, аз не мога да не знам  Hug А, видях го  Hug Ще го разгледам тези дни  Hug

Ивка, разбира се, че се видим на биричка, ще ми е много приятно  Hug
То както казва скъпият аз все бързам, има време за конференцията във Константин и Елена, другата година е, още не съм почнала материала да пиша  Hug

Ина, чакам и аз чудодейния ефект на кълновете  Joy Само се чудя  newsm78 Би трябвало след вечеря да си ядем по Ори не в салатата  newsm78

Аелис, ми няма какво да правя, като събирам три роди, къде у нас. То за мен няма място тук, пък за 30-40 човека  Joy
По въпроса с пелмените, имам една комшийка рускиня - разкошни ги прави, ще я  поразпитам за подробности  Hug Спокойно за калориите, Ори казва да не поглъщаме 3000  Rolling Eyes наведнъж, толкова няма как на едно ядене да приеме

Ели, каква риба тон ядеш, от консерва ли. Понеже тук не съм виждала да я продават жива, не жива де, даже и замразена насипно не съм я виждала  Hug

Нещо не е тръснал един грип, само си го прехвърляме и да вземе да мутира тук  Joy
Това не мога да го разбера и като съм болна апетитът пак ми е огромен  Joy
А, да ви попитам - ядете ли домати на салата  newsm78 Нали са плод, а Ори препоръчва салата само от зеленолистни

Момичета, да ви пожелая хубав ден  Hug 

# 83
Jerry F,честит ти именик!да е жив и здрав,да те слуша и радва! Hug
честит празник на всички празнуващи днес! Hug
слънчев и усминат ден,момичета!до после! Hug

# 84
  • в колонките
             Добро утро

Днес е ПЕТРОВДЕН,да са живи и здрави всички именици.

# 85
Ние всички къде се отнесохме днес, даже и Пепи
И да почерпя

Ина,  мерси  Hug Предадах му вече поздравите ти  Hug

# 86
  • GYM
Привет, момичета Hug
Джери, да ти е жив и здрав именика, много до те радва Hug Бързо оздравявайте!
Моят съпруг също е именник днес, почерпете се

Позитивен и успешен ден!

# 87
Велвет, и на теб да ти е жив, красив и най-вече да те радва и слуша  Heart Eyes Hug
Хубав мъж е  Hug  О, и Мохито, обожавам го Hug

# 88
Честито на празнуващите днес,да им е славно името.Весело прекарване Hug
Ние с тези стачки ще се наложи да останем още един ден,чак в петък се прибираме,което не е зле де WinkВсяка година ни се случва,стачкуват на пристанището и ни удължават почивката Laughing
Усмихнат ден момичета Hug

# 89
  • Пазарджик/Лондон
Привет!

Ние сме в клуба със скъпият, кълва по клавиатурата с два пръста, затова ще съм кратка Sad.

Jerry F, да ти е жив и здрав именника  bouquet  bouquet  bouquet!

velvetvoice, да е жив и здрав скъпият ти   bouquet  bouquet  bouquet!

Ох, мъчение е да пиша Rolling Eyes.Спирам.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

Общи условия

Активация на акаунт