Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте  Hug
Честит имен ден на всички празнуващи, да им е живо и здраво името   bouquet
Джери, много е упорит поредния грип, аз още говоря на нос  Rolling Eyes
Днес ми е последния концерт преди отпуската, дано и времето се оправи, че е като есен навън  Flutter
Домати си хапвам всеки ден, вчера четох една статия  да ядем броколи, карфиол и зеле всякакъв вид .Трите зеленчука  съдържали особени фитонутриенти, които способстват за изгарянето на мазнините в корема. Не са ми вкусни броколите и карфиола, зеле обичам във всякакъв вид  Wink
Отивам да работя, приятен ден на всички  Hug

# 91
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи!!!  bouquet
Много, много здраве и любов. Wink
Лек ден на всички, че само на бързо от работа.  bouquet

# 92
  • в колонките

Ранобудна съм,щото два дена беше кошмар при нас и днес трябва по-рано да тичам към офиса.Вчера ходихме извън Атина - малко да се отдалечим от събитията тук  #Cussing out.На кафета бях цял ден,за вечеря взехме печено пиле...Дано днес е по-спокойно положението.Имам минусче от 300гр,очаквах повече,но пък и не се движех много тези 2 дни.Отивам на пътеката малко да поизгоня захарта от себе си Mr. Green.
  На вас хубав и спокоен ден   bouquet  bouquet  bouquet
     P.S Тв.каналите казват,че през центъра без маски не може да се минава  ooooh!,заради химикалите,дето са хвърляли вчера и оня ден. #Cussing out.И как ще се работи днес? Как,как,как??? newsm45 newsm45

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 07:24 от sivila

# 93
  • Варна
Е , sivila, като видях какви крокодилски сълзи рониш и ми дожаля. Wink
Толкова ли е сериозно в Гърция. Shocked
Ими тука малко информация дават , като че ли. Confused
По темата , имам малко минусче, доколкото може да отчете моя кантар.  bouquet
Аз домати и краставици хапвам за салата вечер.  bouquet
Снощи и две пилешки филета на грил-тигана.
После готвих тиквички с ориз и тях опитах. hahaha
Добре че беше свършил шоколада, така ми се хапваше нещо сладко. Outta Joint
Сега си пия кафето в офиса, и шефа е дошъл. Sick
Лек ден на всички. Hug
ПП: Jerry F, тя конференцията чак догодина, има много време до тогава. Laughing

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:12 от ивка27

# 94
И здравейте  Hug

Сивила, ми какво се оплаквате всички в Гърция, даже и ние дето нямаме нищо общо ще ни  струва  тоя дълг  Rolling Eyes

Ивка, то за конференциите е проблемът, че се пише материала, после минава на рецензия  ooooh! 5-6 месеца и накрая се праща официалната версия, а и най-накрая такса правоучастие. Иначе веднага идвам за биричка при вас, имаме станция на Константин и Елена, евтино излиза, много при това. Пътят ми се струва много до там  Hug

Аз пак да питам, доматите не са според Ори за салата да се хапват ?! И зеле също ?!

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 95
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hugкафенце и плодчета
Джери  Hugаз лично си хапвам салатка от домати, краставици, чушки, лук и салата зеле също  Peace на мен това са ми любимите зеленчуци Flutterа рибата тон която консумирам е от консерва(океан) или каквато и марка да е Winkтова е така се чуствам чудесно  Hugвчера нямах възможност да ви пиша, но сега на патерици да са живи и здрави всички именници и да си носят името със здраве Hug Heart Eyes Hug
На всички момичета желая прекрасен ден пълен със много положителни емоцииии Hug Heart Eyes Hug

# 96
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Изтормозиха ме на работата, направо не знам къде се намирам Rolling Eyes.

Jerry F , за мен домата си е зеленчук, нищо , че учените са на друго мнение Joy.Аз си имам моя си класификация - всичко, което мога да сложа в мелба, е плод, останалото - зеленчук Joy.С други думи - това, което непросветените хапват като десерт , е плод, а това, което се прави на салата - зеленчук Rolling Eyes.Не знам обаче Ори какво мисли по въпроса с доматите newsm78.За зелето - ами хапвам го като салата, особено китайското по едно време много го харесвах Wink.

Прегръдки на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Утре почивам, ако отпускарят ме остави на спокойствие - ще ви произведа един дълъг пост Joy.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 97
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Мнооого се успах днес, ама след вчерашният ден си заслужих по- голяма почивка - страшна лудница е на работата Rolling Eyes.

Ето едно закъсняло кафенце  Hug:

elli107 , и аз много харесвам рибата тон Wink.

Jerry F , оздравяхте ли?Силно се надявам да сте по- добре Hug.Ах, миличкият Ори, до 3000 калории разрешавал Rolling Eyes.Как да не го обичам тоя човек, готова съм да му простя пренебрежението към черешките Joy.Е, аз до 3000 не ги докарвам, но когато хапна повечко нережимности и веднага се отразява на кантара Rolling Eyes.

ивка27
, у дома нямат свършване нережимностите - ако не направя - купуват Rolling Eyes.Няма отърване значи Party.Мда, добри са ни шефовете, особено когато не са около нас Wink.Аз моя си го харесвам, ама колежките ми разправят, че е така, защото още не съм го настъпала по опашката Joy.

sivila , какво става при вас?Поуспокоиха ли се нещата?Да вземат да измислят нещо, не може все така да е пък Crossing Arms.

margita , и броколи обичам, и карфиол , и зеле Hug.Само не знам кое през кой сезон мога да открия на пазара - зеле има сега, това го знам, че готвих вече Wink.Какво ще си правиш през отпуската?То може и да си написала, ама аз тези дни нали все не можех да седна пред компа като хората Embarassed.

mery_79
, прибрахте ли се вече?Удължи ви се почивката малко, супер Hug.

Днес почивам, но утре пак съм в лудницата Joy.Лошото е, че наистина от работата, която вършим, малко неща се виждат и все недооценена се чувствам - не от пациентите, те са благодарни хората, а от докторите - все това не сме направили, за онова не сме помислили и т. н. .Е, ако трябва да съм честна има и такива, които наистина ни ценят, но в крайна сметка това не е чак толкова важно, какво се разприказвах и аз Joy.

Кантарчето вчера беше зле, но днес си е добре - 62.800 показа, имало е ефект от вчерашното дежурство Joy.

Скъпият излезе с приятел, после говореше нещо за излизане, ама ще видим, че ми се прави нещо на печката......Каката си стяга багажа, ще ходи в Пловдив уж за седмица, ама ще видим - тя обикновено по- рано примрънква да си идва Wink.

Това е засега, стига съм ви занимавала.

Не знам какво ще хапвам още, ще трябва да отскоча до магазина, че само един самотен портокал се въргаля в хладилника Party.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 98
  • София
Здравейте  Hug
Така и никакъв изгрев не се видя днес, навън е като есен  Rolling Eyes, но аз съм решила да ви поздравя  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=CRXymJj6nMs&feature=youtu.be
Днес като последен ден преди отпуската много дълъг деня  Joy
Аелис, не се очертава да ходим някъде, от понеделник го взимат мъж ми в болница, да го проследят как е, ще тича по пътечката. Ако всичко е наред сме решили да ходим на планина за няколко дни  Flutter Днес сутринта направих една обиколка в парка, има доста като мен, че и по тройки тичат,  решила съм деня да изкарам само на течности, пих кафенце и около литър вода дотук  Wink
Сивила, Мери, надявам се е по спокойно вече при вас  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 99
  • в колонките
       Здравейте, Hug
   Топло е 32гр.дава термометъра до блока ни.Само за плаж.За утре даваг 34-35гр,но първо имам малко работа и после изчезваме някъде не много далеч обаче.
 Джери,от кризата в Гърция как ще страдате вие? Ще ви се намалят заплатите ли?  newsm78.Та България е на дъното на блатото.Само да отбележа,че тук минималната заплата е 800-850 евро.За тукашната криза изводите си правете сами.Държавните служители да изгонят и да направят приватизацията и нямат никакъв проблем.За това са стачките-щото никой не бяга от държавниата си службица.А сега след гласуването трябва да започнат приватизацията.Но пък Папандреу го е страх,че всички тези държавни плъхове гласуват за него,а есента има избори и ще загуби,ако ги изгони. Mr. Green.Те това е положението за сега. Heart Eyes.
 Режимна съм,до сега съм на кафета само,доматки и краставици си хапвам,щото цяла зима съм набивала айсберг и ми омръзна.Марге,палцестис за Симеон-всичко ще бъде на ред.И да пишеш. Hug.Аелис,уж са се поуспокоили малко нещата,но но есента пак се очакват размирици.Не си отива толкова лесно една система,дето 30 и повече години е крала. Laughing.Ивка27,как е днес-до къде стигна с килограмите,много ли бориш? Heart Eyes.
 На всички желая приятен следобед.  bouquetП.С - ако някой се интересува:  http://www.eurochicago.com/2011/07/omrazniyat-dalg-na-gartsiya/   

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 17:37 от sivila

# 100
и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hug ДЖУЛАЙ МОРНИНГ на всички Марго, благодаря за поздрава Hugмного положително ми подейства Hug Днес е новолуние и аз съм само на любеничка Heart Eyesсутринта се мерих на кантарчето и нещо много не ми хареса  Sad само -3кг. за целия месец Rolling Eyesмалко ми се вижда, в момента съм 84кг.- но това е положението продължавам напред-време имам Wink за сега това от мен и на всички пожелавам лека и спокойна вечер  Hug Heart Eyes Hug

# 101
Привет мили момичета Hug
Прибрахме се,пера и изчезваме по разходки,наистина е топло днес.
Лунувам днес,въпреки,че кантара е добре,но не е зле да се поддържам веднъж седмицата Wink
Ето снимки от нас http://mstrovila.multiply.com/photos/album/27,много съм доволна,супер си изкарахме.
Лека вечер,до-после Hug

# 102
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Едно късно кафенце, че сега стигнах до компа Rolling Eyes:

mery_79, много сте красиви всички - ти си мацка, а Йоанка е голям бонбон - ако я видя някой ден много ще я гушкам Joy.Личи си , че  сте си прекарали чудесно Hug.

elli107, наистина не са много три килограма, но не са и малко - то здравословното сваляне е с около 4 кг. месечно, ти си съвсем близо до тази цифра, въпреки това ти пожелавам повечко свалени килограми през другият месец Hug.

sivila ,при нас е хладничко, тази сутрин направо студено си беше Rolling Eyes.Харесва ми, защото вечер много хубавко се спи Flutter.Ауу, ама те много богати съседите с тази минимална заплата?Май наистина ще излезе, че в целият свят ние сме най- ниско платените Sad.

margita ,ще палцестискаме всичко да е ок със скъпият ти Hug Hug Hug.

Jerry F, липсваш ми, да напишеш едно изречение , като намериш минутка Hug Hug Hug.

Работна съм днес, бива засега, дано да е така до довечера Flutter.

Кантарчето е на 63.100, не е идеално, ама бива, утре може да се върне на 62 Wink.

Каката е пловдивчанка, Катето гледа татко си , така ще е днес Joy.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 103
Аелис, тъкмо приготвих кафето и си писала  Heart Eyes Hug
Поне заплати получавате ли добри, или като навсякъде  Hug Навремето имаше един период, бях сама останала в работа, по 18 часа съм работила, и благодарност никаква  Tired

Мери, много сте хубавки  Heart Eyes Hug

Е, как Ели, чудесно е, три три  Hug

margita
, стискаме му палци на скъпия ти

Аз не писах, че положението е зле, това не минава. Сега пак се устремявам в леглото.
Поне не ми се яде.
Хубав ден, момичета  Hug

# 104
Jerry F,бързо оздравяване! Hug Hug
прекрасен уикенд на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт