Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 243
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте, кантара при мен се поразмърда, ама нещо не ми беше добре, та може и от това да е. newsm78
Jerry F, оправяй се бързо, че тези летни вироси много гадни.  bouquet
Аелис, благодаря за кафето и лека работа от мен.  bouquet
mery_79, много сте хубави и тримата, особено малката, добре сте си изкарали на морето. Peace
А водата една хубава ,синя. Heart Eyes
margita ,и аз стискам палци всичко да е наред при мъжа ти и да отидете на планина. Wink
sivila, радвам се че се е поуспокоило в Гърция.  bouquet
Ами имам да свалям 7-8 кг., ама и пет да сваля, пак ще съм доволна.  bouquet
Но при мен май е от критическата, започна да става от една година непостоянен МЦ. Embarassed
Лека вечер на всички.  bouquet

# 106
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug днес бях много работна и през деня нямах никаква възможност да хапна  Flutter но сега за вечеря голяма салата от домати и 2кюфтета на скара+малко кашкавал пане  Wink Peaceутре мисля пак да бъда само на любеничка със сиренце:flutter:много обичам Heart Eyes Джери Hugмила лекувай се, оздравявай бързо летен вирус ли е това Hug Аелис Hugаз съм много доволна от постигнатото до този момент като имам предвид, че месеци не помръдвах на килограми и малко се бях отчаяла Sad продължавам напред за никъде не бързам Flutterвсичко трябва да се прави със удоволствие и мярка  Peace  HugМери страхотни сте  Hug свежи и отпочинали  Hug Ивка, Марго, Ина и на всички момичета пожелавам лека и спокойна вечер

# 107
  • Пазарджик/Лондон
Привет, прекрасници  Hug!

Днес със скъпият имаме годишнина от сватбата - как минаха осемнайсет години, не разбрах Flutter.Почерпете се  Hug:

Jerry F , като навсякъде са ни заплатите, преди си мислехме, че поне от пътеките взимаме повече пари веднъж на три месеца, но след кратко проучване се оказа, че в по- големите градове получават същото, ама всеки месец Rolling Eyes.Както и да е, имаме частна клиника, в която сме по- добре платени,  но там работното време е отвратително , и те задължават да взимаш допълнителни дежурства, когато няма персонал, иначе досега да съм се пробвала Wink.Е, аз като знам и ти на каква заплата си, направо ми е неудобно да се оплаквам - как може, в София, с този висок стандарт на живот да има такива заплати - необяснимо ми е Rolling Eyes.Стига съм приказвала за пари, най- важно е да сме здрави - дано днес се чувстваш по- добре, какви са тези вируси - не знам ooooh!.Лекуваш ли се с нещо?

ina15 , хубава неделя и на теб Hug!

ивка27 , ще ги смъкнеш, малко воля трябва, това е всичко Rolling Eyes.Всички са ми свикнали вече - и роднините, и колегите , все още си мислят, че прекалявам , и от време на време се опитват да ме изкушават през деня, ама аз не се давам Joy.

elli107 , много са ти позитивни и шаренки постовете, много ме радват Hug.Права си, човек не бива да прекалява с нищо Hug.

Кантарчето е ок, 62.700 показва, много съм доволна - вчерашното дежурство е спомогнало, потърчахме доста, но беше сравнително добре де, няма да мрънкам Wink.

Ще поизлезем със скъпият, ще се поглезим - той де, аз чак довечера Joy.Мислихме да вечеряме навън, но напоследък оставаме разочаровани все , та решихме да си приготвим вечеря у дома.Бабата ще гледа Катето до по- късничко, каката е в Пловдив - ще сме като младоженци Flutter.

Ами това е за сега.

Пожелавам ви хубава и усмихната неделя  Hug   bouquet Hug!

# 108
Аелис, много да се обичате дълги години !!!

Приятно изкарване  Hug О, и ние сме така, все по нещо някое заведение не ни харесва, пък и като не знаеш кое с какво правят  Hug
Ние имахме договори, получавахме я хонорарче, я командировка. Но къде изчезнаха тези европейски пари така и не разбрах. То хем са предназначени за наука, но както навсякъде управляващата мафия ги е обърнала за нещо друго. Аз по-тихо, да не дойдат да ме посъветват  Joy

Ели
,  е, някой месец повече, друг по-малко  Hug Пък може и случайност да е това, което показва кантарът  Hug

ивка, не мен пък МЦ от 2-3 години е на секундата, а цял живот си липсваше и по два месеца (що паника е било  Joy).
И аз имах да свалям 6-7, два май и така си останаха, не им обръщам внимание  Hug

sivila, а ние умряхме от студ тези 3-4 дни някъде. Много е хладно и дъждовно за юли  Hug

margita
, такава система за изследвания има и в работата, е за научни изследвания де  Flutter Но и аз съм бягала за статистика  Joy

ИнаHug

Благодаря ви момичета  Hug
По-добре сме, само се оплакваме кой е по-зле  Joy
Нещо съм подута, сигурно от лекарствата вода съм задържала  newsm78

Да ви пожелая хубав ден, нищо че е толкова дъждовно  Hug

# 109
Аелис още много години щастлив семеен живот ви желая Hug
Весело прекарване Wink
И ние вчера при свеки на барбекю,много весело беше.
Сега чакаме едни приятели на кафенце.
Хубво е времето,следобеданще поизлезем
Джери да се оправяш бързо.И Йоана нещо кашля тези дни,спрели сме й сладоледа,дано не е нещо сериозно.
Момичета слънчев и усмихнат ден,до-после Hug

# 110
Аелис ,честита годишнина!още много години в любов и уют да бъдат дните ви.прекрасен празник! Hug
Jerry F,днес по-добре звучиш.утре да сте като нови! Hug
аз др.седмица  съм на изследвания в сф и пия антихистамин и кортизон,и ми е крив света-гладна-изяждам всичката човешка храна,сънлива,подута..
margita,успешни изследвания и на вас! Hug
mery_79,прекрасни снимки!  Hug
elli107,винаги си зареждаща! Hug
слънчева неделя на всички,на пук на мрачнато време! Heart Eyes

# 111
Аелис, честит празник!
Пожелавам ви много здраве, много любов и още много години да се разбирате така прекрасно, както и до сега! txtloves

# 112
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug заповядайте на кафенце и нещо плодово и така Аелис от сърце ви желая още много години да живеете във любов и хармония и нека животът Ви бъде сладък като тази шоколадова торта Hug Heart Eyes Hug
До този момент аз съм на черешки  Flutter(любеничката я оставям за почивен ден) Wink а за довечера салатка от доматки, чушки и лук+незнам какво ще видя имам избор непременно ще бъде режимно Peaceтова е засега от мен на всички момичета желая

# 113
  • Варна

Аелис,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!
Пожелавам Ви , още дълги години заедно да сте щастливи и децата край вас!!!  bouquet
Днес повече си почивах и мързелувах newsm68.
Мъжът ми го няма и още нищо не съм правила, пък и времето едно Sick
През деня бях на диня а за довечера салата и другото още не съм го измислила. Wink
Лека вечер на всички.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 16:51 от ивка27

# 114
  • София
Аелис, честита годишнина и от мен, много любов и да гледате винаги в една посока, това пожелахме  и на мойта щерка, която снощи получи годежен пръстен, а днес е рожденничка  Flutter

# 115
Привет сладурки Hug
Отдавна не съм писала. Надявам се да сте добре.
Много хубави емоции и прекрасни тела   bouquet

# 116
  • в колонките
Аелис,честита годишнина и от мен

Още дълги години щастлив семеен живот желая.

# 117
  • в колонките
   Добро утро на всички Hug
   Понеже снощи не изчетох всички постове и днес със закъснение искам да честитя рожденият ден и годежа на дъщерята на Маргето- да е здрава и късметлийка в живота. 
 На групата на Ори желая хубава и отслабваща седмица.  bouquet

# 118
Добро утро Hug

Марго, да са ви живи , здрави и много да ви радва бъдещото семейство Hug

Ивка, най-обичам моя да го няма и аз да си гледам филмчета, да не ми се мотае никой Crazy

Ели, а какви хубави бостани имате там, жалко че никой от родата не остана при вас, да дойда Hug

Аелис
, как изкарахте Hug Лека работа днес  Hug

Ина, ще ти пиша за идването ти тук на скайпа  Hug

На всички много  Heart Eyes и  Hug

Като не съм била на работа една седмица естествено е лудница. Имам и километри да превеждам, страшно неприятна и неблагодарна работа  Whistling ooooh!
В едно малко панталонче съм се събрала и съм доволна от себе си  Crazy
Кантарът не е на това мнение - 57, но вода съм задържала от лекарствата и проблемите с бъбреците. Имам торбички като на някое пиянде (защо като)  Joy

Хубава, нова седмица ви пожелавам  Hug

# 119
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Бях работна досега, ама ме изпуснаха, само първа смяна съм днес и смятам да си полегна - много ме измориха Crazy.

Само да честитя на margita - да са живи и здрави хубавицата ти и бъдещият ти зет, много да се обичат и уважават Hug Hug Hug Hug Hug!

Jerry F , стискам палци бързичко да се справиш с натрупаната работа Hug Hug Hug.

На всички много гуш -  Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Ние добре си изкарахме, хапнахме, пийнахме, припомнихме си младините Joy.

Кантарчето е на 62.900, на ръба както се казва Flutter.

Ще полягвам!Утре пак съм на работа, цял ден този път, дано успея да ви пиша по някое време Wink.

Приятна нова седмица ви пожелавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт