Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от мен  мили момичета  Hug Heart Eyes Hug ето сега намирам време за компа  Wink вижда му се края на ремонта, още малко остана Flutter аз дотози момент съм на черешки а след малко салатка+сиренце   Peaceдруго не ми се яде  Flutter след 2 дни излизам в отпуск и вече нямам търпение за това Grinning Марго  Hug честито ще ставаш тъща, която само ще прегръща Wink нека децата се обичат и уважават дълги години  Hug Heart Eyes
Джери  Hug мила да има много хубави бустани във този край  Flutter но аз лично ги бера от пазара Wink Hug  Аелис  Hug приятна почивка Hug
Това е за сега от мен на всички мили момичета желая лека и спокойна вечер пълна със много положителни емоциййййййййй Hug Heart Eyes Hug

# 121
  • в колонките

Ранобудна ще съм почти цялата седмица. Laughing.Режимна съм,горещо е при нас и хич не ми се яде.Италианеца ме харесва-показа някаво малко минусче.През деня хич не се сещам даже и за плодче.Към 19ч хапвам пъпеш или диня - добре ми идват в тези горещи дни.Мери79,много сте хубавки,радвам се,че сте изкарали хубаво ваканцията си. Hug.
  Хубав ден желая на всички.  bouquet

# 122
Добро утро, след моята тренировка ви давам кафенце (успах се днес, но висях до никое време с едни преводи):

Аелис
, лека работа  Hug Цял ден ти стискаме палци  Hug

sivila, поздравления за кантарчето  Hug И за това, че не ти се яде, знаете си, аз съм постоянно, винаги гладна. Пък ще взема да отида да се прегледам  newsm78

Ели, ааа, мен дядо ми ме водеше на бостана в Селановци с каруцата  Joy и после любениците и дините ги слагахме, а сега как беше мазе по онзи край, забравих  newsm78 Май мазъта  newsm78

Днес ще се разкарвам като сомнамбул, поне кантарчето ме радва, нищо че в неделя опустоших продуктите на магазина до нас  Joy

Момичета, ако искате да се по Ори просто забравете за дини и пъпеши, особено дините имат ГИ колкото на белия хляб  ooooh!, пъпешът го гони - 65. Много са им високи  ooooh!

Така, сега да ви пожелая приятен, слънчев ден  Hug

# 123
Привет момичета Hug
На мен ми се отвори апетита пък,пуу все да ми се пуска коремче.
Правих каланетика,сега искам мускулна треска Laughing
Джери така е,имат висок ГИ дините и пъпеша,но лятото в жегите няма как да ги пренебрегнеш.Все пак е по-добре от шоколад нали Laughing Аз си хапвам от всичко,когато се лишавам после озверявам.Гледам порциите да са по-малки Laughing
ЗА днес едно пиле с картофи ще приготвя.Малката ще я пращам при баба й за няколко дена.
Ще си чета книжка през деня на спокойствие Wink
Лек ден момичета Hug
П.С в последствие реших да изкарах един плодов ден,да се поизчистя малко Grinning

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 14:35 от mery_79

# 124
  • Варна
Здравейте и от мен Flutter
Тази сутрин съм доволна, намалила съм теглото с едно кило. Hug
А и аз си хапвам диня вечер със със сирене, много ми е вкусно. Wink
Jerry F, може да не е по Ори, но важното е, че при мен има резултат. Tired
margita, честито и на теб, ще си имаш зет. Ами да са живи и здрави младите и много късмет им желая.  bouquet
mery_79 , приятна пояивка от мен, без малката. Wink
На Аелис и всички пишещи в темата , лек ден.  bouquet
sivila щях да те питам ,нищо ли не хапваш през деня . newsm78
Сега съм на работа и затова накратко.  bouquet

# 125
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug заповядайте на слетобедно кафенце и до този момент аз съм на черешки  Flutterмного обичам сезонните плодове  любеници, пъпеши, кайсий, праскови, череши и т. н. и не мога да се лиша от тях и то като знам, че са веднъж годишно наши и истински Heart Eyes Peaceи затова момичета аз ще си ги хапвам тези плодове а дали са по-Ори или не са..... Wink Ори да ме извини  Flutter Grinning за вечеря ще бъде салатка+кюфтенца  Peace Hug
на всички момичета желая страхотен ден и лека и спокойна вечер  Hug Heart Eyes Hug

# 126
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Работна съм, иначе отдавна да съм ви писала Flutter.

Jerry F , благодаря за палцестискането - то пак ме правят рошава днес, но е имало и по- тежки дни, така че ще си трая - имам още два часа дежурство  Crazy.

Кратка съм, но няма как Sad.

Кантарчето ми се понамръщи тази сутрин, ама няма да му обръщам внимание.

Пожелавам ви приятен следобед и още по- приятна вечеря Wink!!!

# 127
  • София
Здравейте  Hug
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug
Мери, гледах снимките и забравих да пиша, много сте хубави и щастливи, винаги да сте така  Hug
И ние, като беше малка Юли всяка година ходехме на море, все на различно място  Flutter
Няколко пъти носи Симеон пъпеш и диня и още не съм ги опитала, вчера набрах от черешата в двора пълен плик и не мога да ги заменя с друг плод, може би единствено с вишни, обожавам ги  Crazy
От мен хубава и както се очертава прохладна вечер  Hug

# 128
  • в колонките

Как сте,девойки. Hug.При вас май не е толкова хубаво времето,но тук си имаме мнооого слънце и на мен ми харесва  Laughing.Днес в Атина 35гр.дават - отлично за плаж,но имам бая бумащина да оправям.Режимна съм си.Не ми се яде нищо през деня от горещината и не се насилвам да ям.В късния следобед хапвам диня или пъпеш,щото ако слушам г-н Ори който позволява вечер да се изяждат 3000калории и ще стана отново 98кг. Naughty.Аз моите калории за деня не ги превишавам 1200-1500,щото иначе качвам килограми.А динята и пъпеша имат почти на половината от калориите на черешите,които имат по-малък ГИ.Сутринта италианчето показа застой, т.е 63.800кг,което за моят ръст 176см. е добре,друг е въпросът,че искам да сваля до 62кг.Ах,увлякох се.Спирам.
  Хубав ден на всички   bouquet

# 129
Добро утро  Hug

Аз няма да мога да пиша по-късно, че почвам голямата борба с личната за направления.
Не мога да разбера, сега не мога ли да отида да си платя за едно специално изследване на очите, а трябва да се разправям с направления  newsm78

Момичета, исках да кажа това, че основната идея на режима е да не се натоварва организма през деня - за това има undereating и overeating фазите. През деня по-лекично, с плодове с малко захари и ГИ и двете заедно, не едно от двете. Какво става, Ори казва капинкови плодове, тази пролет никой не спомена малини newsm78.
И вечер се започва със салата от зеленолистни, Аелис защо го е сложила почти най-отгоре, какви са тези домати, пък и ряпа, пък и цвекло, даже и олио в нея.
После чисти протеини, не кюфтета, кебапчета, наденици, че и кашкавал.
Трябва  да вземем да си сложим табела - "Псевдо режим на Ори Хофмеклер - побългарена версия"  Crazy
Аз не спазвам тези неща, и съм съвсем наясно защо си мъкна едни +2 от две години, т.е. че го нарушавам системно, о не постоянно Joy

Сега да ви пожелая хубав ден  Hug

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 08:21 от Jerry F

# 130
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

margita , хубавко е на моренцето, и ние всяка година ходим, макар че понякога си мисля, че по- добре ще си починем някъде в планината - тишина, спокойствие, хубава книжка.....Ама на децата със сигурност ще им е скучно май newsm78.

sivila , ами ти с този ръст и килограми ще изглеждаш супер Hug.Е, ако си се харесваш най- много на 62 , то ей ги къде са Wink.Мда, доста ограничения поставя Ори откъм плодове, не ми харесва, защото ги обичам всичките Rolling Eyes.Браво на теб за калориите - аз не ги броя, но със сигурност са повече от твоите Embarassed.Хубав ден и на теб Hug.

Jerry F , права си - режимът ни е побългарен, даже си мислех един ден, че ако Ори надникне в темичката и ще си помисли, че е друг режим, не неговият Joy.Ама той си е виновен, с неговите ограничения Joy.Сега сериозно - много обичам и дини, и пъпеши, да не говорим за праскови и кайсии - а те всичките май не са харесвани от Ори Sad.Като се има предвид, че през по- голямата част от времето поддържам тегло - ще си позволявам по някой неразрешен плод Rolling Eyes.Но за момичетата, които отслабват,наистина е важно да спазват стриктно препоръките на Ори, ако искат добри резултати и да не се чудят защо няма такива, ако пренебрегват препоръките му Wink.За доматите - явно трябва през деня да се ядат, имат ли висок ГИ?

Кантарчето не ме харесва и днес, 63.600 показва, ама ще гледам днес да слушам и утре може да ми е приятелче Wink.

Чак довечера съм на работа, имам ягоди в хладилника, имам и един пъпеш, ама за него ще си помисля Joy.

Да кажа нещо в заключение - всеки режим има ефект , ако се спазват правилата му.Истина е, че има момичета, които не спазват правилата и пак имат добри резултати - сещам се за Тотоли, която хапваше по три ябълки през деня, а Ори разрешава само по една - та тя свали 11 кг. за месец и половина, но на вечеря хапваше само салата и чист протеин.

Ох, и още нещо исках да кажа , ама забравих какво - най- важното е да се чувствате добре, свежи и лекички през деня , с добро самочувствие и режимът да не се превръща в непосилно бреме Hug.

Стига толкова съм философствала.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 131
Привет и от мен Hug
Хубавко си поспах днес,вчера изпратих малката на бабин дом и днес ще се отдам на спокойствие Laughing
Пия кафенцето и изчезвам по магазините Laughing
Вчера изкарах деня на плодове,вечерта едно кисело мляко и диня,днес мога да кажа,че ми падна коремчето. Wink
Имам едни пилешки гърди,но и днес няма да се ядат,че вечерта сме на гости.
Лек ден момичета,до-после.

# 132
  • в колонките
       Добра вечер на всички, Hug Hug Hug
   Днес няма много отчет по темата. Grinning.Аз съм си режимна,но продължавам да си ям след обяд диня или пъпеш,щото са с по-малко калории.Не мога да ям къпини и малини,щото преди години правих литотрипсия на десен бъбрек и не е много добре за бъбрека да се ядат тези плодчета.А иначе ги обожавам.Имаме тук - по 27-28евро/кг,слюноотделянето е голямо,като ги видя,но....първо здравето,щото хич не искам да си спомням какви болки имах от този бъбрек.
 Още не сме вечеряли,след малко - пече се ципурата,любима ми е.И салатката,тя е неизбежна. LaughingХайде лека и приятна вечер от мен.И да сте режимни,хей. Grinning
    За вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 133
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

mery_79, хубаво е когато има кой да вземе детенце за няколко дни - отпочиналата майка е добра майка Flutter.Ако гледаш някое интересно филмче да кажеш, и аз да погледам Wink.

sivila , здравето е най- важно, другото е подробност Wink.Май не съм хапвала ципура  newsm78.Ще трябва да проверя имаме ли тук такова чудо Joy.

Дежурството мина добре, имаше екшън, но до към 22-23 ч., после се поуспокоиха нещата.

Кантарчето след малко ще си каже думата, че снощи, в края на вечерята доста прекалих със слънчоглед, ама доктора е виновен - като съм дежурна с него и все чоплим Rolling Eyes.

Каката искаше да се прибира вчера по никое време, скарала се с баба си, ама го оставихме за днес - ще се обадят по обяд да кажат кога точно ще я докарат.

Това е засега, едни сливи съм си приготвила за през деня, ама след като се наспя.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 134
  • Варна
Здравейте, пиша ви сутринта преди да е дошъл някой в офиса. Hug
Вчера хапнах доста нережимно и днес сутринта ,дори не се качих на кантара, сърдита съм му. Mr. Green
Може би за плодовете сте прави момичета, но какви са подходящи за това време. Peace
Аз през дене пъпеш и диня не ям, а нещо по удобно за офис, например праскови си купувам. Tired
Сега са доста зелени и не така сладки, поне тези който аз вземам. newsm78
Аелис, теб кантара винаги те обича, не можи го уплаши с един слънчоглед. Wink
sivila, тез малини златни ли са при вас , ами аз само като им видя цената и ще ми се отще да ги ям, дори и слюнкоотделяне няма да получа. Laughing
Сега по магазините са пуснали гръцки дини , червени са и не много сладки по 59 ст кг.
Аз ги ям вечер за десерт , че много ми се хапва нещо сладко. Wink
Хайде лек ден и от мен и с по малко нережимности. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт