Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 255
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug кафенце и плодчета естественно Flutter вчера менюто ми беше през деня черешки а вечерта салатка Flutterза днес имам диня със сиренце  Peace
От утре съм в отпуск момичета  Grinning и моренцето ме зове Hugдругата седмица ще пътуваме Hug Heart Eyes за сега от мен прекрасен ден пълен със много усмивки и щастливи моменти Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 136
Здравейте и от мен  Hug

Eli
, айде хубаво изкарване, ще ни липсваш  Hug

Ивка, не, не диня след вечеря, никакъв плод след вечеря не е хубаво  Hug Даже по-добре е сладкиш отколкото плод, отнася  за ферментационните процеси в организма, ако искаш подробно ще го опиша  Hug
Основното на Ори е плодове с нисък, максимум до среден гликемичен индекс и бедно съдържания на захари  Hug По-киселите стават, сега ръпам една зелена ябълка, ябълки разрешава по една на ден. Той много препоръчва зеленчуковите сокове през деня  Hug Това е идеята през деня да сме недохранени  Crazy

Сивила, ми иди си копни малко към Акропола, засади си малинки или развий дворно място на Олимп  Hug То май ви беше далеко  Hug И аз обожавам ципурата, но тука не е като в Тасос, там беше просто незабравима  Hug

Аелис, ципура има, аз съм гледала във Фантастико, а и по тези малки рибните магазинчета при нас така да кажем по веднъж на две седмици  Hug И каката се разсърдила и иска при мама  Heart Eyes Ние имаме до 15 стаж, после да идват да го взимат да си играя йога на спокойствие, нещо се запалил и той  Whistling

Момичета, обилното хранене на вечерта допълнително ускорява метаболизма и Ори също ни казва, че въглехидратите, приети в края на вечерята, не се преобразуват в мазнини.

Ходих на невролог, че нещо хич не ми е добре (това да го оставим). Та ми казва - давам ви по половин хапче защото сте много слабичка  Joy А, в кръчмата така не ми казват  Joy

Значи решено, на Охрид сме началото на септември. Ако има организирано нещо за ходене ще го проуча. Иначе аз намерих хотелче, близо до Университета , където ще се провежда конференцията.
Естествено, гласуваха ми пак върховно доверие и почит аз да изнеса доклада  Crossing Arms Whistling ooooh!

Хубав ден, момичета Hug

# 137
  • в колонките
           Привет,банда, Hug Hug Hug
  Хайде,следобед  е,ракиено време,черпя по сокче  Laughing

Аз до сега на кафета,към 19ч.ще хапна май пъпеш,че има студен в хладилника.Ивка,Джери, Hug,наистина са скъпи малини и капини имат еднаква цена.Пък капините едни големи и едри-ашладисани сякаш,по-голями от малините.Продават ги в малки разфасовки.Даже и в Бг.ме е страх да ям,а за малинкииии,бих яла до забрава.Акропола ми е близо,може да бодна някоя пръчка малинки. Heart Eyes,но чужденци има целогодишно и ще ми унищожат реколтата. Joy.Ципура има и в Родината,нашите също купуват.Аелис, Hug само семки ли чоплихте с докторчето? Друг вид чоплене? Heart Eyes.Шегувам се,разбира се.И аз имам тази зависимост,но сега въобще не купувам-само зимата,щото вземам сурови,солта не я харесвам от години.А,казаха ми една рецепта за фруктов сладолед-ще направя довечера и ще я споделя-със замразени плодове е.
 От мен приятен следобед и хубава вечер на всички.  bouquet

# 138
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ивка27, и аз като съм  на работа гледам нещо удобно за носене да си взимам Wink.И ние взимахме от гръцките дини, едни такива тънкокори и ни харесаха, но както Джери ти е казала - плодове не се хапват за десерт Sad.Те са си за самостоятелно хранене.

elli107
, само на череши и салата ли си била миналият ден?Разтоварващ ли си си правила?Голяма воля имаш,аз не бих могла да изкарам само на това, а пък и Ори иска добре да си хапваме вечер - затова го обичам тоз човек Joy.

Jerry F , добре , че си ти да всяваш ред и дисциплина в редиците ни, че се отпускаме по някое време и някой трябва да ни побутне към правият път Hug.Има си ограничения режима и трябва да се имат предвид.Мда, аз затова не хапвам плод след протеина, а сладкиш Party.Е няма как на работата да си правя зеленчукови сокове newsm78.Ще ги пропусна, по- удобно ми е с плодовете, ама те пък обикновено са от тези, които Ори не ги харесва....Ааа, минало й е на каката, ще остане в Пловдив до неделя.Починах си малко от тийн проблемите й, взе да ми липсва Wink.ООо, имаш си компания за йогата Joy.Аз не я долюбвам , че върви с определена философия,  а тя не ми е много ясна, та да не се объркам нещо Joy.За обилната вечеря - аз съм много стриктна в това отношение Joy.Видя ли сега - хората за много слабичка те намират, много е хубавко, като ти кажат така Hug.И на мен понякога ми става хубавко - като кажа на някой, че съм на режим и такива очи ококори Shocked.Ама после обяснявам, че не отслабвам, а поддържам само и всичко си идва на мястото - то и още да сваля, пак няма да съм от най- слабита, ама така най си се харесвам Wink.А така, ти ще си лицето на учените в Охрид значи Hug Hug Hug .

Ауу, пак написах роман, спирам се Crazy.

Кантарчето е на 62.900, на ръбчето така да се каже Joy.

У дома съм си днес, ще поизлезем със скъпият до клуба Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 139
Добро утро и от мен  Hug

sivila, чакаме с нетърпение рецептата  Hug О, и аз не чопля семки, едно че нямам навика, пък сега като и имам високо кръвно хептен  Hug

Аелис
, като се накарах, ме хвана страх  newsm43 де не ме изгоните с камъни от темичката  Hug
То идеята за зеленчуковите сокове е добра, ама къде и устройство нямам. Пък и веднага трябва да се пият (ааа, а после тройно си по гладна  Crazy).
Не, ние не пеем Харе Кришна и не се мотаме с чаршафи на йогата  Hug Има много хубави тренировки - Йога за отслабване, това са си треньорки, който са включили йогата към модерните упражнения, бавнички са, но това не значи да се леят реки от теб.
Аз загледах една Йога за всички, издание май на Стандарт, има много хубави упражнения за ускоряване на метаболизма  Party
Ох, каката  Heart Eyes и при нас са такива истории, айде да стават големички  Hug

Да се похваля, от три дни съм на Омега 3, а не за отслабване, колегите, отвъд океана установили, че понижава очното налягане. Аз да пробвам де, пък и спомага за изгаряне на нежеланите мазнини и какво ли още не.
Вчера сутринта правих прословутите упражнения за ускоряване на метаболизма и  ooooh! до вечерта, такъв глад ме беше подгонил, едвам удържах - в 5 почнах да правя вечерята.
Извод - правят се 1-2 часа преди ядене  Crazy

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 140
  • в колонките
Здравейте, Hug Hug
  За бързо съм,имам някакви ангажименти.Режимна бях цял ден,даже на нищо бях днес.И вечерята ми беше режимна,но като количество и калории  ooooh!.Сладоледчето е вкусно,утре ще пиша повече.
    Приятна вечер   bouquet

# 141
Добро утро, какво хубаво местенце (все пак се вижда кафето  Wink), каня ви   Hug

Сивила, чакам аз, с нетърпение, така обичам, хем вкусно, хем здравословно  Hug

Купила съм една риба  newsm78 каракуда филе, да си я бия в главата  Joy Ама и аз като овцете, всички купуват и да не остана по-назад  Joy Чудя се какво да я правя, не ми се пържи.
Гледам, че има рецепти като консерва тип скумрия "закуска"newsm78

Неврологът ме сложи на едни хапчета, ей голямо спане, по 12 часа, вчера в 20.00 съм заспала  Joy, майтапят ме, че бебетата по-късно заспиват  Hug
Не знам да си е от Омегата, но съм 55 кила  Crazy

Да ви пожелая хубав, прохладен ден  Hug

# 142
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Работна съм днес и видях свободна минутка , да ви пиша, че работа се задава Crazy.

Jerry F , аз разните му там рибни филенца на фурна ги правя, ето така :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/09/blog-post_06.html

ООО, не си като бебетата, а като спящата красавица пък - аз все така си оправдавам поспаливостта :35.Много хубавко кафенцето, и гледката - толкова ми е топло, че ако имаше такова нещо наблизо - направо с дрехите се цамбурвам Joy.Е ти пък, как ще те гоним, ти си ни тука "будната съвест", "мозъка на операцията" така да се каже, за драматизъм Joy.

sivila , четох аз една такава рецепта, на Сладка хапка, с банани, ама не съм я пробвала още Wink.С нетърпение очаквам и твоята Hug.

Ставам, че работа ме чака.

Кантарчето не е добре, 63.600, ама скъпият много ме глези , като е в отпуск , само ме пита каква нережимност да ми направи - той само нережимности умее, все разни пържени работи  Rolling Eyes.Ама не се оплаквам де, починах си малко от готвене тези дни, само десерти правя Embarassed.

До после!

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 143
здравейте,момичета! Hug
Аелис,лека работа в този пек!как издържаш се чудя? Hug
sivila,и аз съм на опашката за сладоледа. Praynig Hug
Jerry F,има си човек нужда от сън.така се прескачат среднощните проверки на хладилника.но ти едва ли имаш подобни навици..много ми хареса споделената от теб концепция на ори-за преяждането..
аз след гладуването за изследванията си мислих,че съм заслабнала..дрехите отчетоха ширина,но кантара-нищо хубаво..вече трябва по-сериозно да дерзая за него..
прохлада в пека ви желая! Hug

# 144
  • в колонките
    Здравейте,чаровници, Hug
  Налегнали са ме дертове  ooooh!,работа,ядове..../служебни/.Цял ден съм до офиса,у дома,в офиса и т.н  #Cussing out.Горещо е,а не мога да ида на плаж. #2gunfire.Нищо,освен кафета не съм сложила в устата.Ще пека за себе си чушки с извара и белтъци.След поетите снощи 2-3000 режимни калории тази сутрин кантарев показа +500гр.Така,че бай Ори да ме извинява за вечерното о/уливане.Хич не мога да се съглася с него,че вечер може да се поемат много калории,па дори и в рамките на режима. Naughty.Тоя фруктов сладолед е много лесен.Замразявате нарязани на дребно плодове /ягоди,малини,къпини,боровинки/-аз пъпеш замразих.После се слагат в блендера,посипват се с пудра захар и се прибавя сметана /моята беше от 7.5%мсленост/.Е,минава тая смес през блендера за няколко секунди,до като се разбие.И сладоледа е готов.Аз пудра не съм слагала-хареса ми,ще си правя пак,но с друг плод.Хайде утре ще пиша повече,щото още малко имам зор.

# 145
Добро утро  Hug

Аелис
, на работа ли си и днес  Hug
Днес ще ходя да си купувам филе бяла риба, да си направя твоята рецепта  Hug
За съжаления каракудата е проклета риба и филето има малки, неприятни костички и става само препържена, супа, а и една рецепта от пеп-чо.
О, нека те глези скъпия, остави го човека да те прави щастлива  Hug
Моят знае само три неща, огромно калорични, но не му развалям хатъра  Joy

Ина, вчера мислих да питам как си, как мина идването в София  Hug
Остави ги килограмите, гледай мерките, пък и едно показания на кантара нищо не значи  Hug

Сивила, ти пък, от една вечер искаш суперметаболизъм  Hug
Аз ще се самоцитирам от превода на книгата на Ори:
"Колко калории трябва да приемаме по време на Overeating фазата? ...
 Концепцията на тази диета е различна. За някой хора 600 ккал на вечер са достатъчни. Но други, като мен консумират 1,500-3,000 ккал. Всеки трябва да се вслуша в организма си, но не консумирайте 3,000 ккал твърде бързо.
Когато почнете да практикувате диетата, вие откривате, че метаболизма ви се увеличава "

Аз най-накрая резервирах за Охрид и  смених 10000 хотела междувременно  Blush Ще се гоним със скъпия из един голям апартамент  Joy Удържаха ми аванса от картата, спокойна съм  Joy

Кантарчето ми е приятел  Party
И сега трябва да ставам за голямото чистене  ooooh!

Хубав ден, момичета  Hug

# 146
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ina15 , и климатиците на работата не работят Sad.Цялата болница е в ремонт, и махнаха външните тела, че пречат на работниците, които правят изолацията - как ще се работи, не знам Sad.

sivila , много хубава рецепта, разхлаждаща Hug.

Jerry F , писали сме заедно Hug.Хубава става рибката, у дома много се харесва Wink.Е той Ори спортува много активно, може да си позволи повече калории на вечеря.За мързелани като мен по- малко трябва да са май newsm78.Ооо, на криеница ще си играете с Митко Joy.

У дома съм си днес, ще се гледаме с Катето, и таткото ще помага - той е на повикване днес, дано не го извикат Wink.Лошото е , че не може да поизлезем - ще ме зареже сама по улиците, ако го извикат Joy.

Кантарчето е пак над 63, ама няма как иначе да е - пак беше правил едни неща вчера скъпият, много ядох Embarassed.

Ще видим днес , като е дежурен, дали пак ще ме изкушава с нережимности  Crazy.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 147
Привет и от мен Hug
Вчера се глезихме с морски и биричка,днес няма да се качвам на кантара Laughing
Вече ми е лесно да издържам на плодове през деня,само дето не са от препоръчаните Joy
Сега само за задържане се боря,добре ми е Wink
За днес няма да готвя, свеки ми е пратила патладжани имам балди,готова е вечерята Wink
Ужасна жега е,почнаха и пожарите,ужас.
Аелис весела семейна разходка Hug
Джери браво за Охрид,хубавко ще си изкарате,а шом и място за гоненка ше има,още по-добре Wink
Сивила примамливо изгжежда този сладолед.Аз домашен само с бисквити съм правила,съшо става супер.Тези дни ме наболява гърло и не хапвам сладолед,но скоро... Grinning
Лек неделен ден момичета Hug

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 11:24 от mery_79

# 148
  • в колонките
   Здравейте,момичета, Hug
  Отмина и днешния weekend,топличко беше,но следващият май ще е по-горещ при нас. Laughing.Щерката е зачезнала на морето за 2-та почивни дни,утре сутринта рано се прибира.Ще се наложи пак да ходи до Китай  ooooh!,още не съм и казала. Laughing.Оставих я да си изкара хубаво вечерта на морето,пък утре ще съобщя новината.Ние днес бяхме поканени при приятели на кафе и понеже имат басеин у дома си и плажа си направихме. За мен за вечеря варя пълнени чушки с ечемик и пуешка кайма,днес малко хапнах фрутосалата,за да не обидя домакинята.За по-късничко,ако ми се прияде пак имам замразени парченца круша и праскова.Този път мисля да сложа малко изцедено кис.мляко- да пробам какво ще се получи.Италианчето сутринта показа минус 300гр,още 200гр.остават от онзиденшното хапване да изчезнат.Отивам да резна салатката,законният пържолка телешка ще си пече,на мен не ми харесва-жилава ми е.
   Хайде приятна и прохладна вечер от мен.  love001  love001  love001

# 149
Привет мили момичета  Hug Heart Eyes Hug днес  имам ден Рожден и минавам да ви почерпя  Hug Heart Eyes Hug за всеки вкус по-нещо Hugаз естественно днес не съм режимна-позволено мие Wink от мен много целувки и прекрасна вечер пълна със много положителни емоций Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт