Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
elli107, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Нямаше ме няколко дена. Peace
Режима съм го изоставила , но утре пак го започвам. Sick
В тази горещина пийнах доста бира, но много не ми се ядеше, таратор, сладолед и т.н. Heart Eyes
Утре ще пиша повече, Лека вечер от мен Hug Hug Hug

# 151
Ели, много здраве, щастие и успехи в личния и професионалния ти живот  Hug
Все така да радваш и красиш темичката ни  Hug

# 152
Ели,честито и от мен,всичко най-хубаво,весело прекарване newsm67.Наздраве  bouquet

# 153
elli107,честит рожден ден!много здраве,късмет и незабравими мигове! Hug

# 154
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Ели, мила, честит рожден ден!!!

Да си жива и здрава, и все така позитивна!!!

И кафенце, че да не сте сънливи цял ден Joy:

mery_79 , и аз като теб, изкарвам си деня на плодчета, то бях свикнала с много малко плодове през деня, ама сега, като наизлязоха тези, дето Ори не ги обича, и хапвам повечко - то и на кантарчето се отразява, ще трябва да внимавам Wink.Не са виновни само плодовете де - прекалявам с нережимностите на вечеря - едно е да хапна малко, друго е да изям половината тава Embarassed.Я кажи за сладоледа с бисквити  Wink.

sivila , аз не мога да изям 2-3000 калории от режимна храна Embarassed.То по груби сметки това са 2-3 кг. месо Rolling Eyes.Виж, от нережимности ще ги докарам Joy.

ивка27 , точно лятото съм се поотпуснала, хайде да се стягаме дружно Joy.

ina15 , как е Филибето Wink?

Днес ще сме си у дома до обяд - Катето не е на градина, че нещо гърлото я боли, ще я водя до докторката.После планираме със скъпият да поизлезем, ако свеки гледа малката Wink.

Кантарчето пак е нагоре, 63.800 е, скъпият ми разправя, че и той бил качил, предложи тази вечер да хапваме по моя режим, без обичайните нережимности на края обаче Rolling Eyes.Дано устискаме Joy.

Каката още е в Пловдив, щеше вчера да си идва, ама искала още малко да остане - намери си приятели тя там,тук все не искат да излизат дружките й, само пред комповете седят и чатат, а тя е скитня, като татко си Joy.

Ставам, че трябва да свърша това- онова.

До после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 155
  • София
Добро утро  Hug
Ели, честит рожден ден на патерички, да си здрава и много щастлива   bouquet
Сивила, тези дни е супер на басейн, и аз бях в петък на един минерален наблизо, събота и неделя се скрихме на къщата, на приземния етаж е като с климатик  Flutter В двора има и плодове, череши и малини, от зеленчуците само тиквичките са голями, направих им пълнени, различно е усещането когато го откъснеш от градината  Wink
Джери, супер за Охрид, ще си прекарате добре  Hug
Аз обичам близките дестинации, пътят ме уморява  Flutter
Спазвам си режимчето, сега не е никакъв проблем, има голямо плодово разнообразие, тази седмица Симеон е в болницата за профилактичния преглед и мисля да не готвя изобщо  Mr. Green
Хубав ден на всички  Hug

# 156

Meri, а, биричка  Hug За съжаления върви с мезета и то все нережимни  Wink

Аелис, ужас с тези компове и чат  ooooh! Даже племеничката, това малкото, все виси във фейсбук  ooooh!  Сигурно баба повече глези каката  Heart Eyes
И на Катето  Heart Eyes бързичко да й мине  Hug

margita
, и аз не ги харесвам тези разстояния, ама какво да правя, там ще се провежда конференцията Crossing Arms, пък и международна ще я пишем  Joy

На всички много  Hug  Heart Eyes

Едвам дойдох до работа, автобусите зачезнали. Сега да се захващам с нея.
А, съм станала в 6 за една гимнастика, че е жега за по-късно  Whistling

Хубава седмица ви пожелавам  Hug

# 157
Привет и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hug БЛАГОДАРЯ на всички за милите думи и прекрасните пожелания, заповядайте нещо разхладително в тез жеги  Wink Hug Heart Eyes Hug аз от днес съм отново режимна  Peace трябва да стягам куфарите утре вечер живи и здрави пътуваме на юг за морето   Hug Heart Eyes
На всички вас мили момичета желая прекрасен ден пълен със много усмивки и прекрасна седмица пълна със много красиви моменти Hug бъдете здрави Heart Eyes Hug Hug

# 158
elli107,прекрасна почивка! Hugкъде ще си?
Jerry F,възхищавам ти се да станеш толкова рано да тренираш!страшна воля имаш! Hugа за кога е конференцията за 'св.константин и елена"?
margita,стискам палци за добри резултати при симеон. Hug Praynig Peace
Аелис,ужасно горещо е във филибето.ти за това ли избяга? Rolling Eyes Hug
успешна нова седмица на всички! Hug Heart Eyes

# 159
То стана добър ден  Wink

Ели
, приятно стягане и пътуване  Hug Ти вече може да си пристигнала  Hug

Ина, конференцията е безкрайно далеко, още се чудя на каква тема доклад да пиша, с една дума не съм го почнала  newsm78

Аелис
, на работа ли си днес  Hug Да ти е спокойно  Hug

Ще се разнасям по лекари тези дни, днес съм за измерване на роговиците  newsm78
В четвъртък на ендокринолог (каква връзка има с очите, не разбрах, ама ще се ходи  ooooh!).

Нещо кантарчето се сърди, май е от един кашкавал в огромно количество  Blush

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 160
  • Варна
Здравейте и от мен.
Писах , писах и без да искам си изтрих поста. ooooh!
 Jerry F, ме е изпреварила. Хайде дано жсички изследвания са наред.
 Jerry F, направо ти се възхищавам, сутрин и упражнения правиш. Hug
Мен нещо ме мързи, ама май трябва да започвам.  bouquet
 ina15 и във Варна е горещо, добре че имаме климатици в офиса и в къщи.
margita, Аелис, Sivila и всички пишещи в темата, лек ден от мен.
А щях да пиша , спазвам режима, но тази сутрин не съм се теглила, че бързах за работа. Hug

# 161
здравейте! Hug
Jerry F ,е щом има време,пък ти си бърза в писането.щитовидната жлеза има връзка с очите.успех в изследванията! Hug Praynig Peace
ивка27 ,за уикенда ще съм във вн.нямам търпение за оня прохладен бриз!
прекрасен ден на всички! Hug

# 162
  • Пазарджик/Лондон
Привет и от мен Hug!

Работна съм, затова чак сега се отчитам Wink.

Jerry F , много хубаво кафенце  Hug!Успех с изследванията  Hug.

Малко телеграфно, но няма как Sad.

Кантарчето е на 64, не е хубаво, ама това е положението, то аз трябва да си поставя за цел 61 , та да се въртя около 62- 63 кг. Flutter.

Много прегръдки на всички  Hug Hug Hug!

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 163
  • в колонките
     Здравейте, Hug

Черпя ананас,имам от няколко дни,сега дойде времето на единия. Laughing.Не ми се яде,изморена съм психически,имам нужда от отмора,но кога?  ooooh!.За вчера и днес имам минус от 600гр - хем е добре,хем и не чак толкова,щото ми се вие свят.Кръвното ми е малко ниско-то си е такова,захарта е добре за сега.Нищо не съм хапвала до сега,освен кафета.За вечеря не зная какво ще ям - не ми се яде нищо.Утре да ми стиснете по един палец,че детето ми има изморителен полет  Praynig.Марге,поздрави на Симеон,да се пази момчето от горещините,въпреки,че ми се струва щото лятото е по-добрия сезон за сърдечните,от колкото зимата. newsm78.Ами това е,не сещам друго за сега,може после да дописвам,ако се сетя.
  Приятен следобед и прохладна вечер желая на всички.  bouquet

# 164
  • София
Добър вечер   Hug
Да, много е горещо тези дни, не е навън за жени  Rolling Eyes
Днес направиха на Симеон коронарография, всичко е наред, каза доктора, диетата и хапчетата са дали добър резултат, няма нови запушвания, може би утре ще го изпишат  Flutter
Сега мисля да разгледам офертите за планина  Party
Сивила, стискам палци на детето  Hug, да, през зимата е по лошия период за сърдечно болните, свиват се от студа кръвоносните съдове  Sad
Дъщеря ми е купила една голяма диня, незнам как ще я изядем, преди години един познат си беше направил майтап с жени на опашката, че жена му я прави на компот, бяха се изредили да я питат как  Joy
И от мен прохладна и спокойна вечер  Flutter
 Hug на всички !

Общи условия

Активация на акаунт