Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро  Hug

Аелис, да ти е жив и здрав, и много да те слуша  Heart Eyes
Подарихме му голяма кола, сега и една малка, да

Ще празнувате ли ? Нали има суеверия 40 да не се празнува, ама аз миналата година си го празнувах  newsm78 Приятна подготовка и изкарване  Hug
И баща ти да в жив и здрав !

Сивила, и аз мислих това упражнения с юрганчетата да правя, ама нещо застудя днес, е не че е -10, ама по-хладничко е  newsm78 Скъпият казва, че ще му е студено  Joy

Ина
, значи от днес започваш постите. Много са приятни и организма се пречиства и душевно също.

Мери, и аз гледам патладжани, ама тук при нас май още не им е времето  newsm78

Марго, аз се връщам да дописвам, много ти завиждам за "Канзас", слушай ги и заради мен, аз нещо се отнесах тези дни и не се интересувах от билети за концерта

Нещо не ми е ясно за житните кълнове, трябва да не превишават 1 мм или 1 см  newsm78 
Кантарът нещо ми се сърди, ще му се сърдя и аз  Joy
Днес не съм на работа, взимаме си компенсация за събота  Joy Значи, в новия ни институт само се чудят как да си вземат компенсация, да се измъкнат, и ние да не изоставаме  Joy

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 31
Привет и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hugзаповядайте на кафенце и плодчета
Аелис, да ти е жив и здрав любимия и дълги години да живеете в любов и хармония  Hug Heart EyesВесел празник и Наздраве
Сивила, съжалявам, че запали така не на място, не съм имала никакво намерение да те нападам или засягам - просто изказах своето мнение и естественно нямам никакво желание да споря за каквото и да е:flutter:а ти защо ли се засегна Thinking аз лично имам много приятели във чужбина и редовно контактувам със тях, всеки има право да прави каквото иска и да живее където си иска Grinning
И така мили момичета  Hug вчера беше празник за нас -ден на енергетика- и ходихме на пристанище на пикник  Partyбеше страхотно време  Winkизкарахме си страхотно песни и танци на народите и естественно много нережимности за хапване Wink Flutterно от днес пак се стягам Hug
Джери, Марго, Ина, Мери и на всички момичета желая страхотен ден и много усмивки и положителни емоций Hug Heart Eyes Hug

# 32
Аелис да ти е живо и здраво момчето,весел поглед,обожание в очите и едно щастливо ежедневие му желая
Весело прекарване.
Тук почнаха горещините,но след малко ще излизаме,че имаме задачки и последни приготовления за морето Wink
Вчера от свеки си набрах една тирба кайсии,днес ще съм на тях Wink
Лек ден момичета,до-после.

# 33
Аелис, да ти е жив и здрав скъпия   bouquet

# 34
  • Варна
Аелис, пожелавам много здраве и щастие на скъпия, много да те глези и да си най обичаната съпруга. Hug
А, и довечера добре да си изкарате.  bouquet
На моят мъж юли месец му е РД и се чудя, каква изненада да му спретна.
Днес съм примерна, хапнах две парчета диня и една ябълка. Wink
Хайде лек ден и от мен.  bouquet

# 35
Аелис ,да ти е жив и здрав мъжа,и дълъг,щастлив живот съвместен!весел празник! Hug
margita,благородна завист за концерта! Hug
Jerry F ,купих си новата книга на д-р михайлов за отслабването и там тези кълнове са задължителни всеки ден..но още им се каня..прекрасен,почивен ден на теб! Hugмда,с нетърпение ги чаках тези пости..
elli107 ,усмихнат ден и на теб! Hug
mery_79 ,ВечеПетя ,ивка27 ,хубав и спорен ден ,и на вас! Hug Hug Hug

# 36
  • в колонките

на съпругът на Аелис!!!!!!!!!!!!!
  Желая му най-безценното на тоя свят - здравето. И късмет./той си е късметлия с тая хубава и добра съпруга до себе си/  Heart Eyes.
 Марге, Hug,и аз завижд благородно за тая вечер.Джеррр, wavey,я дай едно мнение за ниско мазнинно жълто сирене без въглехидрати. newsm78.ивка27, Hug,ти къде беше зачезнала? Ина15,Мери79,Вече Петя и всички останали   love001.
 Да се отчета за днес - НЕ бях режимна от 16ч,та и продължавам и не спирам с нережимностите. smile3511,а и не ме е срам.Но обезателно от утре се засрамвам.
 Желая ви спокойна вечер.  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
  • в колонките

Добро утро на всички.Ранобудна съм,щото пак скайп-разговори  #Cussing out.Няма начин.Стана ми навик да се събуждам в ранното утро.Кантарев не ме обича,но пък в 5ч.сутринта  newsm78,а и след вчерашното тъпкане...Трябва от днес да влизам в релсите вече.И днес се очертава топъл да е денят.Няма да потя пътеката,щото ме мързи. Naughty.Отивам да взема душ,щото ми се приспива и да правя второ кафе.А на всички вас - хубав и отслабващ ден.
       bouquet  bouquet  bouquet

# 38
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен!

Момичета, много ви благодаря за милите думи и пожелания към порасналото ми момче Joy!!!

margita , ех, Канзас - страхотно!!!

Jerry F , ами сега скъпият какво ще ги прави тез две коли Joy?Казах му за подаръка ти, много му хареса Wink.Мда, и татко беше рожденник вчера, ама той си го празнува в Пловдив - и миналата година така, иначе дотогава все заедно празнуваха Wink.

elli107
, благодаря ти за милите думи Hug.

mery_79, тук миналият ден беше ужасно горещо, същата нощ обаче задуха един силен вятър, ама като буря направо и вчера малко по- прохладно беше, ще видим днес как ще е, май топло се очертава Wink.

ВечеПетя , благодаря Hug!

ивка27
, ще му измислиш хубава изненада на скъпият ти, сигурна съм Hug.Ние пък в началото на юли ще имаме годишнина, май и аз трябва да измисля нещо Wink.

ina15 , от кога почват тези пости?

sivila , благодаря ти за пожеланията към скъпият и за хубавите думи относно моята особа Hug Hug Hug.То и аз съм късметлийка - нищо не ми е отказал, грижи се хубавко за мен Flutter.Е, от време на време ме ядосва, ама то без това не може Joy.Леле, колко рано ставаш - аз мислех, че само моята работа е такава, че ставам по тъмно Embarassed.

У дома съм си днес, ще домакинствам Wink.

Кантарчето показа 62.600, сигурно утре ще си отмъщава за милионите калории, които изядох снощи Embarassed.Ама днес ми е едно сито, сигурно до следобяд няма да помисля за плодове Joy.

Хубавко си прекарахме, то само свеки дойде - скъпият каза, че спал лошо, защото много се бил наял и ме накара да му обещая повече да не готвя така.И сега как да готвя - не знам Mr. Green.

Това е засега.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 39
Добро утро  Hug

Сивила, ми гледай по диетичните магазини, ама нали знаеш, вкусът му ще е пластмасов  Hug Не си сама в нережимстването и отношението на кантара към теб  Heart Eyes

Ина
, кажи ми колко трябва да е прораснало това от зърното  Hug Сантиметър, по-малко  newsm78

Ели, имах познат, който работеше при вас, все ми разказваше за такива събирания  Hug Какви чевермета са се въртели  Hug

Аелис, е, как със спортната ще те води на романтични уикенди  Hug
То, моят от известно време на ляво и надясно се оплаква, така съм била готвела (с твоята неоценима помощ  Heart Eyes), че всичко си изяждал и за това качил 5 кила за нула време  hahaha

Не е добре положението с кантара, вчера целият свят изядох  Blush Но ми беше първи ден на МЦ.
Правих час упражнения, сега да почна да се трудя  Crossing Arms

Да ви пожелая весел, слънчев ден  Hug

# 40
Привет и от мен мили момичета  Hug Heart Eyes Hug заповядайте на слетобедно кафенце и нещо плодово   Hugвчера менюто беше през деня кайсийки а вечерта салатка-домати, краставици, лук, чушки + сиренце Peaceнапълно режимна  Flutterа днес до този момент 1-ябълка(нещо не ми се яде-много е жега) и довечера същата салатка + риба скумрия на скара Peace
Джери  Hugтака е мила всяка година празнуваме и скари и чевермета и много други глезотийки за каквото се сетиш  Wink абе купон да има и приятна компания-все готини хора Partyумеем много добре да се веселим когато имаме възможност  Hug Heart Eyes
Аелис  Hugубедена съм, че си се постарала да ви е хубавко Hug нали знаеш, че любовта на мъжа преминава през стомаха Winkфакт неуспорим и когато преядат винаги казват така  Winkдо другия ден Hug Heart Eyes
за сега от мен Flutter на всички момичета желая страхотен ден  Hug Heart Eyes Hug

# 41
здравейте,момичета! Heart Eyes
прекрасен ден ви желая! Hug
по-късно пак ще се включа....
Jerry F,пиша ти покълналите зърна по д-р михайлов(за хормонален дисбаланс и целулит).почистените и измити зърна се пълнят в обикновен буркан-до половината обем,долива се догоре с вода.пренощуват така,а на сутринта се промиват добре.връщат се в буркана,вече без вода.чака се обикновено 2-4дни,като се промиват в гевгир2 пъти дневно.употребяват се при дължина на кълновете 2мм и повече..може да се ограничи по -нататъшното им бурно прорастване като се приберат в хладилник,но трайността им е няколко дена.
най-практично да се използва негрухана пшеница,но и всякакви зърна-слънчоглед,сусам,соя,люцернево семе..дневни дози-за пшеницата 50-100г,за люцер.семе--до 50мг.бобовите растения съдържат антиметаболитни ензими и затова преди консумация се подлагат на термична обработка(може и минимална-бланширане,леко запичане).покълналите зърна могат да се добавят в салати и ястия,да се сушат(без да се награвят повече от 45град.)и да се смелят и т.н.
това е.

# 42
Добро утро  Hug

Кафенце, все пак се вижда долу, в ниското  Heart Eyes

Ина, мерсаж  Heart Eyes Hug Стана ми ясно вече  Hug Аз съм взела една пластмасова кутия, от руска салата, пробила съм я с дупки по капака и така  Hug Значи постепенно се обучавам  Crazy

Ели, на мен и снимки са ми пращали от такива купони с чевермета, големи танци, голям купон  Hug

Нещо кантарът пак не е съгласен с мен, но ще го преживея за пореден път  Crossing Arms
Да ви пожелая слънчев ден  Hug

# 43
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Набързичко се включвам, че нали съм работна днес Rolling Eyes.

Кантарчето не е добре, 63.400 показва, ама не можеше да ми се разминат някои неща - не е редно  някак си  Joy.И довечера сме на гости, ще гледам да не хапвам много, че искам утре хубава цифричка да видя пък Wink.

Много е хубаво кафенцето - Jerry F , гледката също Hug Hug Hug.

На всички много гуш -  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Утре ще се реванширам с дълъг пост Embarassed.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 44
Привет и от мен мили момичета Hug Heart Eyes Hug сега слетобедното кафенце и плодчета аз днес съм на черешки през деня  Flutterа довечера салата от пресни зеленчуци+(незнам какво, но ще реша) ще бъде режимно Peace Днес е много топло и мее хванал малко мързела, а трябва да шетам Winkи това ще стане няма кой друг Winkна любимия помагам сега покрай ремонта Winkи така Hug
това е за сега от мен  Hug на всички момичета желая приказен ден Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт