Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
прекрасен ден на всички! Hug
аз нещо грипясвам...
по-късно ще намина пак...

# 556
Добро утро и от мен  Hug

Аелис
, така ми се приходи и на мен някъде  Crazy На какъв тип хранене сте в хотела, то сте и една вечер, та няма да има много изкушения. Нали обикновено са със закуска, ама те гърците много не се престарават, но имам вкуснотии  Hug На таверна ще ходите ли  Hug

feta cheese, на Сандански ли избрахте  Hug Тъкмо да кажеш как е дестинацията натам, дано уцелите хубаво временце  Hug

Ина, стискаме палци да не е грип и бързо да мине  Hug

Днес сме имали професионален празник, за това съм в неплатена  Joy
Нямам и какво толкова да правя, ама ще си загубя хубаво деня  Crazy
Направих един Били за час и моменталически освирепях от глад  Crazy

Пожелавам ви прекрасен ден  Hug

# 557
И аз нещо с хрема и кашлица се сдобих, ама то бая застудя.. По този повод, заповядайте:

Jerry F Сандански ми е любима дестинация. Били сме 3 пъти там, но пък все с дете  Whistling И въпреки олелията, успявах да се насладя на града-приказен е! Хем мек въздух, полезен за здравето, хем страхотна минерална вода ииии не на последно място условия за шопинг  Flutter и кръчмарски удоволствия  Crazy Препоръчвам с четири пет ръце Wink

# 558
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

feta cheese , същите кивита са, вече повече от седмица ги чакам да омекнат, ама те не щат Joy.Като дърво са Joy.Как е обстановката при вас?Имаме приятели в Лондон, някои са доволни, други не толкова, но каквото и да е- все ще са по- добре от тук Sad.Няма да се оправим скоро и това си е Rolling Eyes.И аз тръпна от вълнение за Гърция, само където се притеснявам, че като се прибера тук ще ми се стори още по- зле положението Crazy.Ооо, и закуски се правят у нас, и обеди , ама аз си ръфам плодчето и им се радвам, пък ако си харесам нещо - в шкафа за вечеря, имам си такова шкафче у дома, и на работата също ooooh!.Ама ни смениха секцията на работата и сега ми няма шкафчето, друго местенце трябва да си намеря, че остави ли се нещо в хладилника на работата - може и да не си го намериш Joy.Дано си по- добре вече Hug.Сандански е прекрасен, имам роднини там, като тийнейджърка всяко лято бях там за по месец, много хубаво си изкарвах, чудно е Heart Eyes.

ina15 , дано си по- добре - и на работата много болни колежки, една след друга се разболяват, дано да ми се размине Rolling Eyes.

Jerry F
, в хотела ще има вечеря и закуска, ще ги уважа и двете, пък като се върна ще се стягам Flutter.Искаме на таверна, но един от докторите предположи, че няма да има в хотела, а той е извън населено място, та май няма да може да си намерим такава Sad.Иначе много искам да опитам узото, само не съм сигурна дали ще ми хареса - ама може ли човек да отиде в Гърция и да не го опита Mr. Green.Честит ти празник на патерици Hug.Оооо, аз затова не тренирам - не че ме мързи, а за да не огладнявам Laughing.Оправдания колкото искаш при мен Joy.

Днес съм си взела круши, после не знам Rolling Eyes.Не съм мислила вечерята, ама каката си поръча нережимност Rolling Eyes.

Довечера съм на родителска среща на каката, тя е много приказлива, знам какво ще ми кажат - добре се учи, ама в час е на сладки приказки с дружки ooooh!.

Кантарчето си е на вчерашното мнение, ама аз и друго не съм очаквала - на гости бяхме снощи, голямо хапване падна  Embarassed.

Катето ми се оплака, че една от госпожите я припляскала по дупето - то ми е ясно, че тя е дивичка и сигурно в повече им идва на госпожите, ама нали у дома не я пляскаме  и тя много тежко го преживява - накара ме да й обещая да говоря с госпожата , ама как тактично да й кажа да я наказва, ама да не я пляска?Страхувам се, че може неправилно да ме разбере - не искам да им се меся във възпитателните методи, ама Катето ми се кокори жално и ме моли - как да й откажа?То с госпожата в един квартал живеем, поздравяваме се сутрин в магазина, добра жена е, направо не знам как ще стане този разговор newsm78.

Ще подомакинстам сега.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 559
Добро утро и от мен:

feta cheese, aaa, значи са го оправили Сандански, не съм ходила от моята втора абитуриентска, то тогава само Австрийския имаше. Но имам път натам, за едни хижи и непременно ще остана лятото след прехода няколко дни на плажче  Sunglasses

Аелис, не се притеснявай за узото  Hug Ако там нещо не стане   ще дойда до Пазарджик да се почерпим заедно, има едно, продават го и тук, много е хубаво, а с млечна салата е един път  Crazy Горкото Кате  Heart Eyes Мой познат има проблеми със сина, та и той е много див, но хич не го притеснява да го пляскат по дупето  Joy смеел се на госпожите, ама много нещастен бил като го наказвали сам, много плачел горкият, та не знам какво стана за последно, как се е разбрал, ама ще питам за обмяна на опит  Heart Eyes Утре ще те изпращаме значи  Heart Eyes

Може и правилно да си показва кантара ми  newsm78 58  Rolling Eyes Обух си едно любимо панталонче, дето все не се навирам, в талията и на дупето идеално, ама този мускул на бедрата нещо много е пораснал  Rolling Eyes
Да ви пожелая приятен ден  Hug

# 560
  • София
Здравейте  Hug
Гледам има болни, бързо оздравяване  Hug
При мен нищо ново, през деня хапвам плодове, сега има  в изобилие, обичам есента, и аз съм си взела круши днес, за довечера мъж ми е взел джолан, ще го запека и готово  Flutter
В Сандански не съм ходила от 25 години, сигурно няма да го позная  Crazy
Аелис, приятно изкарване в Гърция, ще разказваш  Hug
Пила съм узо там, по леко е, може би е по слаб градус  Rolling Eyes
Джери, честит празник с малко закъснение  Hug
И един поздрав от мен, отслабвайте докато се забавлявате  Party
http://www.youtube.com/watch?v=yEH4Yum4nN4&feature=youtu.be

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 13:40 от margita

# 561
здравейте! Hug
благодаря ви за милите пожелания!ако съм била пред грип-е вече минало,но гастрита е жесток..и само на пренатъпкване спира..но за няколко дена от това безумно ядене,не ми стига кожата.. Embarassed
оплаках се,дано се спра безболезнено.. Praynig
Аелис,кога пътуваш за гърция?само някаква такава почивка,може да ме стимулира за кг и там предоволно да си ги върна.. Mr. Greenи с душичките какви емоции ти предстоят-все срещи и разговори с учил.власти.. Peace
приятно домакинстване! Hug
Jerry F,честит празник на патерици и от мен! Hugнямаше ли отбелязване?и аз ти се възхищавам за спорта.и ми се иска да се запаля.моето оправдание е,че в това дебело състояние,ще ми спре отслабването..като отслабна,ще се стегна..тогава ще го мисля глада след спорта..
margita,мерси за поздрава! Hug
feta cheese,как е при теб? Hug
прекрасен ден на всички! Hug
да се похваля-играх гимнастика!сега очаквам да огладнея..

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 14:30 от ina15

# 562
Здрасти!

При мен положението е - 1 кг от лунуването, чудесно, но за кратко предполагам.. Rolling Eyes Ще видим..
Днес ще се захранвам уж лека полека, чак за вечеря планирам печена риба, до тогава плодове  Peace

Зарибила съм се здраво да сваля още 2 кг  Party Но определено спорта помага  Peace Това ми е първа комбинация спорт и диета и определено има супер резултат  Party

Поздрав най-сърдечен   bouquet

# 563
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , много деликатно подходих вчера, ама не знам дали ще има резултат - Катето пак ми се оплака, искала в друга група Sad.Дано да е временно явление някакво, че ще трябва по- сериозен разговор да се води Sad.А за узото - ще потренирам в Гърция, после и на роден терен Joy.

margita , много ми хареса клипчето Joy.И аз бих потренирала при такива условия Joy.

ina15
, тази вечер заминавам, около полунощ, като Пепеляшка Joy.

feta cheese
, честито ти голяяям минус Hug.То не остана Hug.

Ще кипят бурни приготовления днес -МЦ ме изненада и няма да има басейн Sad.То поне да не ми пречи при пътуването, пък басейна ще го преживея Flutter.

Катето е тъжна, че няма да съм тук два дни, другите добре го понасят Joy.

Кантарчето е добре, изненада ме приятно, 63.600 показа - ще замина във форма, ама ще видим как ще се прибера Joy.

В понеделник ще разказвам Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 564
Добро утро, момичета. Заповядайте  Hug (нали знаете, по една на ден)  Hug

margita
, то и моето ходене в Сандански е горе - долу преди толкова време. Ох, как забравих, моят иска супа джолан, ще трябва да скокна до Фантастико  Hug

Ина, и хич не си дебела колкото си мислиш, само си въобразяваш  Hug Ми имаше отбелязване в ЦУ, били и онези, дето ни резнаха бюджета, пак обещали всичко да се оправи  Joy

feta cheese, това е идеалната комбинация - спорт и диета  Hug И аз имам два за сваляне, то аз от 2 години само това разправям тук  Crazy Embarassed

Аелис, Милото Катенце  Heart Eyes С този мой познат и семейството му понякога се водим на Витоша и  ще разпитам  Hug То, то, тяхното, миличкото го взеха, като беше към две годинки и беше почвало да се очовечава, а там в дома едва ли толкова са им обръщали внимание, в леглото, самичко. Та, аз се отплеснах.
То с басейна с онези другите неща се решава проблемът, ама аз хич не ги обичам  newsm78
Приятно изкарване, с много хубави емоции и ще те чакаме с нетърпение  Heart Eyes Hug

Ми аз пак съм си 58  hahaha Но гледам коремчето ми значително се е посвило  newsm78
И днес последен работен ден, то не че много се преработих тази седмица.

Момичета, хубав ден ви пожелавам  Hug

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 10:11 от Jerry F

# 565
Привет момичета:)
Чета ви,но все по-рядко пиша,то няма хвалене около мен.
Йоана на градина,до обяд ми е свободно,и за нея е супер,много й харесва.
Килцата, поддържам 57,като за зима е добре,лятото ще свалям.
Аелис приятно прекарване, кой град ще посетите? Милото Кате,ми нормално да му е мъчно,но понякога и ние имаме нужда от пространство.И аз май този уикенд ще я пращам малката при баба й.
Джери и аз като теб,тези 2 са ми най-трудните,явно организма си ги харесва и не ще да се разделя с тях.
Мен нещо ми е болно гърлото,вече седмица ме мъчи,уж смуща хапчета,дано се оправя вече,че не мога да хапвам твърдо,трудно минава.
Лек ден момичета Hug

# 566
добър ден! Hug
днес е петък-страхотно,въпреки че аз от сряда си стоя в къщи.. Embarassed
Аелис ,приятно прекарване и красиви емоции! Hugще разказваш със снимков материал!
оф,миличкото кате.. Hug Hug Hug
и аз днес съм в ужасно болезнен мц.то 2 дена това ме е мъчело и не знам как при толкова болка и разни екстри около нея,изядох света..как и мъничко не намаля този апетит?
Jerry F,май при всички са прословутите 2 кг..при мен даже 3.ти до обяд ли си в петък? Hug
mery_79,да оздравяваш бързо! Hugна мен много ми помага за обезболяване на гърлото-сок от лимон,мед и 1ч.л.сода-става като цитронада.
feta cheese,честит минус! Hug
усмихнат петък ! Hug

# 567
Добро утро  Hug

Meri, и Йоанчето си порасна  Hug Радвам се, че й харесва и с желание ходи там  Hug Не всички деца свикват веднага  Hug

Ина, оздравя ли  Hug Нещо и на мен последните ми МЦ са болезнени, но се справям с някоя гимнастика  newsm78 Е, тъкмо ще намалее апетитът  Hug

Аелис, вече трябва да е пристигнала и да се готвят да разглеждат забележителности  Hug

Този път съм само 57  Hug А, колко наденички изядох снощи  ooooh! Такива, домашни, еленски  newsm78
Сега трябва да ходя до един манастир до София, ама още е рано, кой знае, дано в 10 го отварят.

Хубав ден, момичета  Hug

# 568
Добро утро!

На всички екскурзианти, благородно завиждам  Hug

Аз пийвам кафенце съботно и си мисля за след 1 седмица  Crazy Сандански, вкусна бг храна.....ех дано не прецакам постигнатите резултати  Praynig

Хубав уикенд   bouquet

# 569
Добро утро  Hug

feta cheese, ами, тук отдавна всичко се обесвкуси, едно от стандартите, друго от волните изпълнения на фирмите, които произвеждат нещо си, наречено храна. Пълно е с консерванти, овкусиители, омирисители, а както видиш какво съдържат на опаковката се хващаш за главата  ooooh!
След като бях в Охрид, разбрах какво сме яли преди десетина, петнадесет години, ех, всичко с вкус и мирис.

Ще бягам да чакам майка ми на автобуса, да ми погостува малко  Crazy Малко де, до довечера  Crazy
Днес няма да тренирам, един ден почивка си оставям през седмицата.
Нищо ново при мен, кантарът си е 58  Crazy

Пожелавам ви прекрасен, неделен ден  Hug

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 15:23 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт