Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • GYM
Привет Hug
За дълго бях изчезнала, ама така е - лято, разходки, скитане Crazy Ето ме сега, в любимата темичка, ще пиша по-често, обещавам Crazy
По въпроса с килата - на същите кила от пролетта съм, не можах нито грам да сваля това лято, но пък съм дигнала мускулната маса и то доста, та, добре е...уж Embarassed
Менютата ми са доста еднообразни, сега наблягам на салатата от китайско зеле, много го обичам, но нещо прекалявам с млечни ( липсва ми протеин нещо откакто зарязах месото Twisted Evil)
Надявам се с ваша помощ да вляза пак във върхова форма, че пак турне ме чака и този път доста по-дълго Crazy
 Хубав ден ви желая Hug

# 601
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Много съм работна, отново Rolling Eyes.

За втори път тръгвам да пиша, дано довърша Wink.

Кантарчето е кръгло 65, не е хубаво, ама това е положението - не мога да се стегна още Embarassed.

Jerry F , и ние гласувахме вчера, голямо чакане му ударихме Laughing.

velvetvoice , зарадвах се като видях , че си писала Hug Hug Hug.Ах, какъв интересен живот живееш - ходиш си по турнета, супер Hug.

Няма с какво да се похваля, то и време няма - лудница е тук Rolling Eyes.

Пожелавам ви приятен следобед Hug   bouquet Hug!

# 602
добър вечер! Hug
пак е понеделник..пак е ден първи..пак всички кантарчета са на макс,а ние сме заредени и надъхани да му разкажем играта на кантара. Peace
Аелис,дано вече си в отдих! Hug
velvetvoice,радвам се,че се завърна! Hugи аз съм така-откакто от години не ям месо,с млечните прекалявам безбожно..ти също постише,нали?
Jerry F, Hugприятно и леко писане! Hug
отслабваща седмица от мен! Peace

# 603
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ina15 , ударила съм го през просото, ама ще се стягам Joy.Добре си  починах - легнах си още в 20.30 ч., сутринта чак кръста ме болеше от лежане, ама много бях уморена Rolling Eyes.

Кантарчето е на 64.900, почти като вчера - ама една колежка дойде на работата, и почерпи с едни неща, които много рядко съм срещала, домашно приготвени - как да не я уважа жената Embarassed.

Довечера съм на работа, дотогава оттук ще ви наглеждам Wink.

Чака ме пране и други подобни, да я захващам.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 604
Добро утро  Hug

Аелис, при нас нямаше никаква опашка за гласуването, явно младите не гласуват  Joy Я, кажи каква е тази почерпка, че няма да мога да кротна  Joy

velvetvoice, ние си те чакаме  Hug То май ти трябва да ни строиш да се вземем в ръце  Joy
И аз нещо качих мускулна маса, че и от един уред във фитнеса и плешките ми се развиха, не друго, ами сутиените са ми тесни  Joy

Ина, хич не съм се надъхала да разказвам играта на кантарчето  Blush Но трябва да се стегна  Crossing Arms

Аз съм 58, значи сега 3 ще боря  newsm78
Чудя се дали утре да не почивам  newsm78
Какво толкова са ви направили млечните ? Аз си ги обичам, но съм и на принципа по-добре тях, отколкото хапчета след 40-45.

Хубав ден, момичета  Hug

# 605
  • Варна
Аз съм много несериозна в писането последно време. Hug
Здравейте и от мен.
С нищо не мога да се похваля. Tired
Уж все ще се стягам, и нещо изниква и развалям режима.
Jerry F , ти спортувай пък катотрябва нови сутиени ще купуваш. Wink
velvetvoice, добре си направила лятото, отдала си се на живот.  bouquet
Аелис, точно такова кафе обичам с мноооого каймак.  bouquet
Аз съм решила пак да лунувам, тридневка ще направя , само на плодове.
Добре успея. Praynig
Хайде лек ден от мен.  bouquet

# 606
здравейте! Hug
Аелис,и аз съм с притаен дъх да споделиш почерпката.. Praynigразбира се,че ще я уважиш! Hugлека нощна! Peace
Jerry F,ти бързо разкара 2-та кг.,че сега тези ли ще те спънат?! Hugаз обожавам млечни под всякаква форма,но си мисля,че ми държат телесата..а и със солта в тях имам проблеми..а какво мнението на ори по отношение на млеката и сирене,и кашкавал?
ивка27,ще се видим на новолудие! Hug
прекрасен ден! Hug

# 607
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , татлии беше почерпката, домашно приготвени Rolling Eyes.Тя бившата колежка е туркиня и все ги прави едни.....Едно време много ни изкушаваше Wink.И аз много си ги тача млечните Flutter.

ивка27 , успех с лунуването, че и три дни - ще палцестискаме Hug.

ina15 , не писах каква е почерпката, да не ви изкушавам, ама прочети по- горе Wink.

Имаше екшън през това дежурство, но нещата се поукотиха след 23 ч. Wink.

Чакам колежките да пия кафенце с тях, после у дома ще се мятам на кантарчето Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 608
Добро утро и от мен  Hug

Ина, Ори казва да употребяване всякакви естествени протеини. Mого сол слагат, ама си е играчка да се обезсоляват, поне изварата я продават безсолна  newsm78

Ивка, айде успех  Hug Ами с биричката какво правиш по време на лунната  Hug

Аелис, разучих ги тези неща  Crazy Скъпият много си пада по такива, днес има и повод, да взема да му направя  Joy

Днес скъпият има празник, но той много не го зачита, че е само Митко, не е с дълго име  Joy
Е за това вчера аз си купих боти  Joy, за 20 лв. естествена кожа, едно тайно магазинче ми показаха миналата година и редовно го посещавам и все се връщам с по нещо  Joy
Днес няма да се трудя (на работното си място де, иначе сигурно от нас ще посвърша нещо).
Не е добре кантарчето, да не би пък нещо да му има  newsm78
Да изпратя скъпия, да си пусна някаква тренировка, че после още ще има, асансьора пак не работи, а сме на осмия етаж.

Хубав ден, момичета  Hug

# 609
добър ден от мен! Hug
Аелис,не го знам това нещо...сладко или солено е?да си починеш хубаво след екшъна.. Hug
Jerry F,честит ти именник!жив и здрав,и много да те слуша! Hug
то без асансьор си е цяла тренировка..едно стъпало,още един ден живот,нали?
усмихнат ден на всички! Embarassed

# 610
  • GYM
Привет Hug
Вчера цял ден тичах по репетиции и други упражнения, та не можах да се включа Crazy
Благодаря за топлото посрещане, момичета Hug
За млечните... Оф, много е дълга темата, не искам да влизам в спорове, но има много статии по въпроса...На скоро гледах едно интервю на самия Ори, който причисли млечните към естроген-образуващите храни и една от причините човек да не може да отслабне. Експериментирайки със себе си, знам, че махна ли млечните- няколко кг падат и веднага ми проличава релефа Wink Но това си е до човек, предполагам на други - по друг начин се отразява Peace
Аз тези дни наблягам на рибата - подготвям се за дълго плаване и ще се яде риба, то е ясно ooooh! (т.е. махнала съм млечните Laughing)
Джери, ти плешките, аз раменете Grinning онзи ден масажистът ми каза - "без да се обиждаш, раменете ти са като на спортистка" Аз така Shocked че що да се обиждам, то си е комплимент Joy По-голям гръден кош- по-добър дихателен капацитет Wink
ЗА днес през деня имам от онези дребните ябълчици, мисля да хрусна няколко Flutter за довечера не съм измислила нищо, но и това ще стане...Ставам да порепетирам малко, че мечакат едни репетиции с останалите ooooh! цели 4 дни,но няма как, пътуването наближава Crazy
Хубав ден ви желая, момичета  bouquet
ПП. Джери, да ти е здрав и послушен именика!

# 611
  • София
Здравейте  Hug
Велвет, добре се завърнала  Wink, то и аз напоследък рядко пиша, но като няма с какво да се похваля  newsm78
Джери, честит ти именник, да му е живо и здраво името, и Митко има имен ден  Peace
За млечните, аз рядко се сещам за мляко и сирене, дори като малка ме караха да ям, да имам здрави зъби и кости  Rolling Eyes
Велвет, то дихателния капацитет при тебе е важен  Flutter
И ние репетираме, довечера е софийската филхармония със солистка Сара Чанг .
.http://vbox7.com/play:7cb03478&al=2&vid=9890574
Хубав ден на всички  Hug

# 612
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , и аз съм почитателка на изварата - вкусна ми е Wink.Честит ти подарък по случай Митков ден Joy.Аз ако открия такова магазинче в Пазарджик и само там ще кисна Joy.

ina15 , това е един турски десерт, нещо като сиропирани маслени бисквити - много вкусно.От купешките съм чувала, че най- хубави ги правят в Пещера, агитирам сега един от докторите, който е оттам, да ми донесе Wink.Иначе не се правят трудно, тя колежката ми каза рецептата, ще взема да се хвана някой ден да ги направя, ама каката не обича много сиропирани десерти, та ще видя кога ще е newsm78.

velvetvoice , никакъв спор няма да има около млечните Hug.За мен не е хубаво да се прекалява с каквото и да е, хапвам млечни от време на време, защото ги обичам Wink.Най- вероятно Ори е прав, а то и в нашите млечни има много растителни мазнини, така че умереност трябва.Ооо, рибка, супер Wink.До къде ще ходите или е тайна?Ще палцестискаме да им вземеш акъла Hug.

margita , тази Сара Чанг изглежда голяма работа - и е хубавица:).

Няма с какво да се похваля, то кантарчето все около 65 се върти, не иска да показва хубави цифри и това е - ама и снощи голямо хапване падна, че бяхме на гости, и преди това подложих, с две думи - много прекалих Embarassed.

Да ви се оплача, купих си булгур, че никога не съм готвила такова чудо, да видя какво е - и като отворих пакета, и като налазиха едни буболечки - голям зор видях, докато се отърва от тях Sad.Естествено пакета отиде в боклука, ама аз все още искам да го опитам този булгур - говорих с една приятелка, която често го приготвя - каза ми да търся в Кауфланд някакъв турски, само той бил хубав, та ще видя кога ще се замъкна, доста далечко ми е Rolling Eyes.

Ще домакинствам днес, чак утре съм на работа.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 613
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
От вчера лунувам.  bouquet
Издържах вчера на три ябълки и един банан.
Днес, до сега съм на чай, кафе, вода и една ябълка.  bouquet
Надявъм се да издържа и утре.
Лек ден от мен.  bouquet

# 614
Здравейте  Hug Благодаря ви момичета, предадох поздравите на скъпия  Hug

velvetvoice, вчера се виждам с един познат, той ми казва - не смея нищо да ти кажа, че какъв мускул си направила  Crazy

Ивка, и на мен ми трябва такова нещо, ама не издържам на глад,точно така, трябва три дни да не ям после да поддържам само (вярвам си  Crazy)

Аелис
, а, тези са гръглици (кръглици)  newsm78 май, аз от боб съм получавала, ама то няма спасение, те всичко важно от зърното са изяли. Аз съм го яла варен нахута  newsm78 Нищо особено. О, в това магазинче се намират много ценни неща, все са преоценени по някаква причина, обикновено е смешна. Вчера се видях с твоя градски, оу, един приказлив, че даже и клюки за Пазарджик ми разказа, питала съм го за теб, не те знае, но Жоро май  познава, ама трябва снимка да му покажа и една дълга става   Crazy

margita
, как сте вие, баща ти, скъпия, сватба стягате ли  Wink Hug

Ина, то добре човек да се раздвижва, ама по три-четири пъти  Crazy

Та за млечните, естроген и т.н. тръгнах да пиша, ходих да се изследвам за остеопороза (щото беше безплатно за нас  Joy). Казаха ми, че съм на границата. По-малко цигари  Crazy, по-малко кафета  Crazy повече спорт и разходки  Crossing Arms Но си мисля, че това идва от биричката, една лекарка обясняваше в една книга, аз се смеех ...

Скъпия почерпи, донесе един Джони пешеходец, хич не го обичам, и хич не ми понася, но все се сещам като ми е в чашата  Whistling Нищо де, обърнахме му внимание, сега се надигам и мисля да се полекувам малко  Hug Със супичка де, не с биричка, и от утре сериозно вече  Naughty

Хубав ден, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт